Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Recommended Posts

Elküldve
Stét Mindenkinek!

Látom itt mindenki profi az autószerelésben :lol: !!! Bár nekem teljesen másmilyen az autóm meg nem is benzines azért megkérdezném hogy nem tud e véletlen valaki módszert arra hogy az opelokba rakott isuzu dti motoroknál hogy lehet megoldani azt, hogy a kábeleken keresztül ne szökjön fel az olaj az adagolótól a vezérlésig.

Tormásiéknál adagolócsere a válasz... nekem valami költséghatékonyabb kellene ;)

befecskendezés kezdet mágnesszelep csere 54000 Ft

Elküldve

Mélykék76 Te csak azóta érzed jól magad itt amióta fórumozok. :lol: ;)

És nem magammal beszélgetek csak idéztem,de úgy látszik nem esik le neked.

Olvasd el még egyszer és megfogod érteni amit írtam.

Elküldve
Mélykék76 Te csak azóta érzed jól magad itt amióta fórumozok. :) ;)

És nem magammal beszélgetek csak idéztem,de úgy látszik nem esik le neked.

Olvasd el még egyszer és megfogod érteni amit írtam.

:lol: :lol: :lol:

Elküldve
Pihentagyúak ;) :lol: :lol: :lol: :)

Nos , ha a pihent agyúakról van szó én, válallom viszont az alázattal tesszük :P

Ma egy kicsit Zoltán napoztunk , kb 10 db 2/1 borst toltam be némi aggancsossal.

Őszinte leszek hozzád : Az hogy az ember elhülyéskedik itt veled köszönd a csapat műveltségének és inteligenciájának B)

Eccer..

Másodszor próbálunk az uj klubtagokkal egy normális barátságos hangnemet megütni hogy az első pillanatban nehogy elijesszük a delikvenst! :P

haramccor....

Közülünk mindeni tisztában van a fizikai és szellemi adotságaival, ami nemmindenkiről mondható el , és amit félre lehet érteni félre is érti!

negyedccer....

nemhiszem hogy itt bármelyőnk rálenne szorulva a bármire is itt virtuálisan: kizárólag azértvagyunk ilyenek mert tényleg ilyenek vagyunk :P

Bocsánat a közvetlenségért könyveld be a kékfrankosnak meg a jégernek!

Szal ennek szellemében fórumozzunk kérem! Xray voltam ja! :(

Elküldve
Kicsit iszol és máris milyen érzékeny leszel. Mi lesz veled így Vadkerten tesó? ;)

Szétfogom zenélni a búrátokat az lessz! :lol: :lol:

Elküldve
Veszem a lapot ha nem vennéd észre :lol:

A kékfrankos meg a jégert egészségedre. :lol:

Oké zsoké , :( Akkor csapat tagvagy :) Szóval azthitted hogy dehogy de akkor nagyon okés hogy naná ;) :lol:

Elküldve
;) :lol:

Feszültség levezetés akkor megvolt? :lol:

A simán, Mustoha faterom aki egyben a főnököm is , tartott egy Zoltánapot sült csirkemály 2 kg , megatöbbi cuucc szal sikerült benyomni,,, na de sebaj lazulunk! :lol:

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.