J0hnny Elküldve Március24, 2009 Megoszt Elküldve Március24, 2009 Ja, ez 2000 környékén volt, amikor a magastalpú cipő volt a divat. Szegény, de sajnáltam, amikor a cipőt bámulta séta előtt. :lol: Az a tipikus felvegyem vagy ne vegyem nézés. ;) Azt hitték az öcsit sétáltatja! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Március24, 2009 Megoszt Elküldve Március24, 2009 Azt hitték az öcsit sétáltatja! ;) Na elmész te a... Kocsmába! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Március24, 2009 Megoszt Elküldve Március24, 2009 Micsoda megállapítás! Öcsém,te sasszem vagy! ;) Futó Úrtól visszakérjük a sámlit és kiutalom neked :lol: :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Március24, 2009 Megoszt Elküldve Március24, 2009 De ráértek,ez már tényleg társkereső fórum lett! ;) Na csak azért had mondjam el közelsem az aminek látszik szal nyugodj meg senkisem akar itt moziba vinni! :lol: :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Március24, 2009 Megoszt Elküldve Március24, 2009 De ráértek,ez már tényleg társkereső fórum lett! ;) Jól elbeszélgetsz magaddal ? :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Isti DTI Elküldve Március24, 2009 Megoszt Elküldve Március24, 2009 Tomi az előző gépével beszívott egy ilyen dolgot, a vége asszem teljesen baráti 25e.ft-os javítás volt. akkor még van esélyem nem nagyon sokat fizetni.... Sanyi és nagyon kényelmetlen a magas partner? Mert a barátnőm 160 cm, és szokott panaszkodni.. és egy kicsit átérezném a helyzetét... ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Március24, 2009 Megoszt Elküldve Március24, 2009 ...senkisem akar itt moziba vinni! :lol: :lol: ;) Persze. Minek? Letöltkük Torrentről. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Március24, 2009 Megoszt Elküldve Március24, 2009 Persze. Minek? Letöltkük Torrentről. ;) :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Berlinetta Elküldve Március24, 2009 Megoszt Elküldve Március24, 2009 Jól elbeszélgetsz magaddal ? ;) :lol: És Te? Látom jól érzed magad itt. :lol: Xray nem megyek senkivel moziba,csak a pasimmal. Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Március24, 2009 Megoszt Elküldve Március24, 2009 Na elmész te a... Kocsmába! :lol: Csakis veled megyek oda! ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Március24, 2009 Megoszt Elküldve Március24, 2009 Sanyi és nagyon kényelmetlen a magas partner? Mert a barátnőm 160 cm, és szokott panaszkodni.. és egy kicsit átérezném a helyzetét... ;) Nem mondanám. Van sok fura helyzet, amiknek megvan a maga komikuma, de kényelmetlen helyzet nem volt. Illetve de. Nem szerettem kéz a kézbe sétálni, mert baromi kényelmetlen volt, hogy állandóan be volt hajlítva a kezem, és nem bírtam lefele kinyújtani. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Március24, 2009 Megoszt Elküldve Március24, 2009 Nemhiába mondják, hogy a gepárd a leggyorsabb állat ;) :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Március24, 2009 Megoszt Elküldve Március24, 2009 De ráértek,ez már tényleg társkereső fórum lett! ;) Inkább nosztalgiázásnak meg tapasztalatcserének tűnik :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Március24, 2009 Megoszt Elküldve Március24, 2009 Nemhiába mondják, hogy a gepárd a leggyorsabb állat ;) :lol: :lol: http://kepfeltoltes.hu/090324/gepaard_www....ltoltes.hu_.jpg http://www.youtube.com/watch?v=iroIjgtMWu8. Mondjuk a Manta :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Március24, 2009 Megoszt Elküldve Március24, 2009 Nemhiába mondják, hogy a gepárd a leggyorsabb állat ;) :lol: :lol: http://kepfeltoltes.hu/090324/gepaard_www....ltoltes.hu_.jpg Te tényleg beteg vagy! :lol: Kimostam a direktszűrőt,itt szárad mellettem a radiátoron! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Március24, 2009 Megoszt Elküldve Március24, 2009 Azért van a Gepárdnál is gyorsabb állat. Mondjuk a Manta :lol: De a Rája az folyadék-állat, az abban gyors :lol: ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Március24, 2009 Megoszt Elküldve Március24, 2009 ....És Te? Látom jól érzed magad itt. ;).... Én a többiekkel beszélgetek :lol: :lol: Hjaaaaa, jól el szoktam lenni Kecskeméten :lol: :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Március24, 2009 Megoszt Elküldve Március24, 2009 Te tényleg beteg vagy! :lol: Kimostam a direktszűrőt,itt szárad mellettem a radiátoron! :lol: És mostmár jobban látsz, hogy tiszta a szűrő? ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Isti DTI Elküldve Március24, 2009 Megoszt Elküldve Március24, 2009 Inkább nosztalgiázásnak meg tapasztalatcserének tűnik :lol: Jaja ;), társ nem kell mert van, viszont még mindig örülnék valakinek aki nem 4000 ért görgőzik ki egy felnit :lol: Ja és igaz az olcsó húsos mondás ..., bár egy rutinos bmw-s autómániás is azt mondta hogy jó vétel :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Március24, 2009 Megoszt Elküldve Március24, 2009 De a Rája az folyadék-állat, az abban gyors :lol: ;) Elbactam, mert egy linket is be akartam tenni, de elfelejtettem. Most skubizd ezt a hozzászólást! :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Március24, 2009 Megoszt Elküldve Március24, 2009 Xray nem megyek senkivel moziba,csak a pasimmal. Hát ha visszaolvasol nem is kért fel senki! :lol: ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Március24, 2009 Megoszt Elküldve Március24, 2009 Kimostam a direktszűrőt, itt szárad mellettem a radiátoron! ;) Gondolom egy boxer és egy pár sötét zokni társaságában. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Március24, 2009 Megoszt Elküldve Március24, 2009 Gondolom egy boxer és egy pár sötét zokni társaságában. :lol: Pervolall! ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Március24, 2009 Megoszt Elküldve Március24, 2009 Elbactam, mert egy linket is be akartam tenni, de elfelejtettem. Most skubizd ezt a hozzászólást! :) :lol: Vazz... Ott a pont :lol: Pedig most, hogy nézem beugrott, hogy láttam is ezt már... ;) :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Március24, 2009 Megoszt Elküldve Március24, 2009 Gondolom egy boxer és egy pár sötét zokni társaságában. :lol: Pontosan! ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts