Stefan Elküldve Március24, 2009 Megoszt Elküldve Március24, 2009 Kiegészítenélek colos barátom. Helyesen Xray-nek a válasz: Inkább magadon keress fogást! ;) Sokat nézed az Anti bácsit "lálálá..." "magad uram, ha Olgád nincs lálálá" :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Berlinetta Elküldve Március24, 2009 Megoszt Elküldve Március24, 2009 Tényleg zsiráf vagy, vagy János józan ítélőképessége csökken jelentős mértékben ? ;) :lol: :lol: Nem,nem vagyok zsiráf csak 178 cm a magasságom. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Március24, 2009 Megoszt Elküldve Március24, 2009 Ne essünk túlzásokba! ;) Mi itt a túlzás? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Március24, 2009 Megoszt Elküldve Március24, 2009 Nem,nem vagyok zsiráf csak 178 cm a magasságom. :lol: hát az elég magas nőbe bár fekve minden nő egyforma magas(nem minősül ajánlat tételnek ;) ), én 175 vagyok :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Március24, 2009 Megoszt Elküldve Március24, 2009 hát az elég magas nőbe bár fekve minden nő egforma magas(nem minősül ajánlat tételnek ;) ), én 175 vagyok :lol: Összementél a Hondában :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Március24, 2009 Megoszt Elküldve Március24, 2009 178? Az tényleg nem magas. Volt barátnőm 182 volt (ami az én 167 cm-em mellett már magasnak tűnhet ;)) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Berlinetta Elküldve Március24, 2009 Megoszt Elküldve Március24, 2009 Leállni ;) Nem írok. Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Március24, 2009 Megoszt Elküldve Március24, 2009 Mi itt a túlzás? Elolvastad mire írtam? ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Március24, 2009 Megoszt Elküldve Március24, 2009 178? Az tényleg nem magas. Volt barátnőm 182 volt (ami az én 167 cm-em mellett már magasnak tűnhet :lol:) Elképzelem,ahogy a mellei közül bámultál fel rá sörhabos szájjal! ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Március24, 2009 Megoszt Elküldve Március24, 2009 Anyukája kocsmáros volt. Mit mondjak még? Szerettem! ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Március24, 2009 Megoszt Elküldve Március24, 2009 A hét vicce! ;) Beszótá? Te óra szerelő kisiparos! :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Isti DTI Elküldve Március24, 2009 Megoszt Elküldve Március24, 2009 Én 186 vagyok de egy durvább tűsarkúban egy 178 cm magas nő már olyan magas mint én. Ami tényleg már a lombrágó kategória... tehát Zsiráf ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Március24, 2009 Megoszt Elküldve Március24, 2009 Cöcöcö. Ilyet nem mondunk! (Mégha gondoljuk is. ;)) Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Március24, 2009 Megoszt Elküldve Március24, 2009 Anyukája kocsmáros volt. Mit mondjak még? Szerettem! ;) Mond őszintén hogy nem érdek barátság volt! :lol: :lol: :lol: Aljas szemét kihasználó! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Március24, 2009 Megoszt Elküldve Március24, 2009 Beszótá? Te óra szerelő kisiparos! :lol: ;) Fogsz még te is órát szerelni! Pláne, ha nyomunk pár sprintet! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Március24, 2009 Megoszt Elküldve Március24, 2009 Összementél a Hondában ;) Még is nagyobb volt mint a fehér halálosztód! :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Március24, 2009 Megoszt Elküldve Március24, 2009 Fogsz még te is órát szerelni! Pláne, ha nyomunk pár sprintet! :lol: Akkor max rókabőrt terítek! ;) Lassan érünk messzire,megmondta ezt az öreg székely! Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Március24, 2009 Megoszt Elküldve Március24, 2009 és mikor állsz neki? ;) Dekárlenne..... :lol: :lol: :) Tanultam az Opelezésből.Még1X ugyanazt a hibát olyan durva módon nem követem el. Inkább veszek olyat, ami gyárilag olyan.Ez a legésszerűbb ennél a típusnál.Sőt ennél még ésszerűbb, ha az ember olyat vesz, ami max. 3 éves, ismert az előélete, túl van egy igennagy értékvesztésen, nem importból származik, és nem romjaiból van újjászületve.Na egy ilyen, nagyon sokáig kiszolgálja, zökkenőmentesen. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Március24, 2009 Megoszt Elküldve Március24, 2009 Mond őszintén hogy nem érdek barátság volt! ;) :lol: :lol: Aljas szemét kihasználó! :lol: Azért az már túl volt a barátságon. :) Nem érdek volt, de érdekelt az a vonal is. :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Március24, 2009 Megoszt Elküldve Március24, 2009 178? Az tényleg nem magas. Volt barátnőm 182 volt (ami az én 167 cm-em mellett már magasnak tűnhet :lol:) Te figyelj márrrrrrr 182 centis nő, nem a 167 centid miatt számított magasnak, hanem mert az ;) :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Március24, 2009 Megoszt Elküldve Március24, 2009 Látom itt mindenki profi az autószerelésben ;) !!! Bár nekem teljesen másmilyen az autóm meg nem is benzines azért megkérdezném hogy nem tud e véletlen valaki módszert arra hogy az opelokba rakott isuzu dti motoroknál hogy lehet megoldani azt, hogy a kábeleken keresztül ne szökjön fel az olaj az adagolótól a vezérlésig. Tomi az előző gépével beszívott egy ilyen dolgot, a vége asszem teljesen baráti 25e.ft-os javítás volt. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Március24, 2009 Megoszt Elküldve Március24, 2009 Te figyelj márrrrrrr 182 centis nő, nem a 167 centid miatt számított magasnak, hanem mert az ;) :lol: :lol: Ja, ez 2000 környékén volt, amikor a magastalpú cipő volt a divat. Szegény, de sajnáltam, amikor a cipőt bámulta séta előtt. :) Az a tipikus felvegyem vagy ne vegyem nézés. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Március24, 2009 Megoszt Elküldve Március24, 2009 Te figyelj márrrrrrr 182 centis nő, nem a 167 centid miatt számított magasnak, hanem mert az ;) :lol: :lol: Micsoda megállapítás! Öcsém,te sasszem vagy! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Március24, 2009 Megoszt Elküldve Március24, 2009 Nem,nem vagyok zsiráf csak 178 cm a magasságom. :lol: Akkor csak zsiráfka ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Berlinetta Elküldve Március24, 2009 Megoszt Elküldve Március24, 2009 Mi folyik itt???????????? De ráértek,ez már tényleg társkereső fórum lett! ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts