Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Recommended Posts

Elküldve
Kiegészítenélek colos barátom. Helyesen Xray-nek a válasz:

Inkább magadon keress fogást! ;)

Sokat nézed az Anti bácsit "lálálá..." "magad uram, ha Olgád nincs lálálá" :lol:

Elküldve
Nem,nem vagyok zsiráf csak 178 cm a magasságom. :lol:

hát az elég magas nőbe bár fekve minden nő egyforma magas(nem minősül ajánlat tételnek ;) ), én 175 vagyok :lol:

Elküldve
hát az elég magas nőbe bár fekve minden nő egforma magas(nem minősül ajánlat tételnek ;) ), én 175 vagyok :lol:

Összementél a Hondában :lol:

Elküldve
178? Az tényleg nem magas. Volt barátnőm 182 volt (ami az én 167 cm-em mellett már magasnak tűnhet :lol:)

Elképzelem,ahogy a mellei közül bámultál fel rá sörhabos szájjal! ;)

Elküldve
Anyukája kocsmáros volt. Mit mondjak még? Szerettem! ;)

Mond őszintén hogy nem érdek barátság volt! :lol: :lol: :lol: Aljas szemét kihasználó! :)

Elküldve
Fogsz még te is órát szerelni! Pláne, ha nyomunk pár sprintet! :lol:

Akkor max rókabőrt terítek! ;)

Lassan érünk messzire,megmondta ezt az öreg székely!

Elküldve
és mikor állsz neki? ;)

Dekárlenne..... :lol: :lol: :)

Tanultam az Opelezésből.Még1X ugyanazt a hibát olyan durva módon nem követem el.

Inkább veszek olyat, ami gyárilag olyan.Ez a legésszerűbb ennél a típusnál.Sőt ennél még ésszerűbb, ha az ember olyat vesz, ami max. 3 éves, ismert az előélete, túl van egy igennagy értékvesztésen, nem importból származik, és nem romjaiból van újjászületve.Na egy ilyen, nagyon sokáig kiszolgálja, zökkenőmentesen. :lol:

Elküldve
178? Az tényleg nem magas. Volt barátnőm 182 volt (ami az én 167 cm-em mellett már magasnak tűnhet :lol:)

Te figyelj márrrrrrr

182 centis nő, nem a 167 centid miatt számított magasnak, hanem mert az ;) :lol: :lol:

Elküldve
Látom itt mindenki profi az autószerelésben ;) !!! Bár nekem teljesen másmilyen az autóm meg nem is benzines azért megkérdezném hogy nem tud e véletlen valaki módszert arra hogy az opelokba rakott isuzu dti motoroknál hogy lehet megoldani azt, hogy a kábeleken keresztül ne szökjön fel az olaj az adagolótól a vezérlésig.

Tomi az előző gépével beszívott egy ilyen dolgot, a vége asszem teljesen baráti 25e.ft-os javítás volt.

Elküldve
Te figyelj márrrrrrr

182 centis nő, nem a 167 centid miatt számított magasnak, hanem mert az ;) :lol: :lol:

Ja, ez 2000 környékén volt, amikor a magastalpú cipő volt a divat. Szegény, de sajnáltam, amikor a cipőt bámulta séta előtt. :) Az a tipikus felvegyem vagy ne vegyem nézés. :lol:

Elküldve
Te figyelj márrrrrrr

Micsoda megállapítás! Öcsém,te sasszem vagy! :lol:

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.