Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Recommended Posts

Elküldve

Szia Berlinetta, köszönöm.

Képet még egyenlőre nem tudtam felrakni, várok a regisztrációra.

Ha már felni, akkot nem tud véletlen valaki egy helyet Kecskeméten ahol úgymond olcsón görgőznek, nem 4000Ft ért?

Elküldve
Ha már felni, akkot nem tud véletlen valaki egy helyet Kecskeméten ahol úgymond olcsón görgőznek, nem 4000Ft ért?

Ennél olcsóbbat nem fogsz találni sajna.

Elküldve
nekem tetszenek ezek az Y ágú felnik :lol: BBS replika! :lol: néztem épp neked milyen faina sárvédő íved hátil, enyé már javításra szorul :)

Látnád a másik oldalt ;)

Jövőhónapban megy a lakatoshoz, aztán egy kis festés, és ha már nekikezdek akkor a lökösöknek is nekiesünk :lol:

Elküldve
Látnád a másik oldalt ;)

Jövőhónapban megy a lakatoshoz, aztán egy kis festés, és ha már nekikezdek akkor a lökösöknek is nekiesünk :lol:

nekem csak annyi a baja hogy afestő xarul gittelt alá és elrepedtt hála alakatos munka 1 éve volt kb! :lol: De alököst nekem is kell fényeztetnem elöl hátul + a két hátső ívet + a mocitetőt kellene de az nemveszélyes! :lol:

Elküldve
Ennél olcsóbbat nem fogsz találni sajna.

Hát igen, én is így vagyok ezzel.

Amúgy annyira nem vagyok hasra esve tőle, de az ára és az állapota elég jó.

Elküldve
Szuper...

10 ért vettem 4 BBS felnit és 16 ért görgőznék ki, mekkora üzlet ez

Akciós vételnek tűnik..... ;)

Egyébként szükséges görgőzni?Néztétek centíron?

Elküldve
Akciós vételnek tűnik..... ;)

Egyébként szükséges görgőzni?Néztétek centíron?

Hát az is volt, mondjuk lementem érte Szegedre. Azt tudtam hogy rendbe kell rakni, homokszórni, meg festeni.

Megnéztük centíron... :lol: Nyugodtabban használnám ha ki lenne görgőzve.

Az igazat megvalva, ha megcsináltatom akkor is megérte, mert lesz 4 BBS felnim ami még jól is néz ki, csak sok a nyűg vele.

Elküldve
Szuper...

10 ért vettem 4 BBS felnit és 16 ért görgőznék ki, mekkora üzlet ez

Akit én tudok ott megéri a 4E-t,mert tudom,hogy kézzel görgőzi ki és nem esztergálja.

Elküldve
Akit én tudok ott megéri a 4E-t,mert tudom,hogy kézzel görgőzi ki és nem esztergálja.

Eddig a nagy átlag azt mondta hogy a Ladánybenei úton megbízhatóak. És meg is lehet várni. Nem tudom nézni lehet e ;)

Elküldve
Eddig a nagy átlag azt mondta hogy a Ladánybenei úton megbízhatóak. És meg is lehet várni. Nem tudom nézni lehet e ;)

Én a műkertben tudok,hozzá hordják a Palikék a versenyparipa felnijeit és a kormányőrség is.Szal...

Elküldve
Xray ez az avatar kép jobban néz ki mint az a néger pasi ;) :lol:

:lol: :lol: :) Ezen énvagyok "csufi" Hondás kabátba! :( Az az merénylet volt a MOTE ellen! B) :P

Elküldve
Én a műkertben tudok,hozzá hordják a Palikék a versenyparipa felnijeit és a kormányőrség is.Szal...

KICSI is hozzájuk hordja, ha jól tudom...mert akkor az enyimeket is ott csinálták meg... ;)

Elküldve
;) :lol: :lol: Ezen énvagyok "csufi" Hondás kabátba! :lol: Az az merénylet volt a MOTE ellen! :) :(

Estleg prezentálhanád a nyúlkálós videódat is B) :P :P

Csakamihheztartásvégett :P

Elküldve
Estleg prezentálhanád a nyúlkálós videódat is ;) :lol: :lol:

Csakamihheztartásvégett :(

Asszem bevolt már ide linkelve! :lol: :)

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.