Joee Elküldve Március23, 2009 Megoszt Elküldve Március23, 2009 Egész pofis de mekkora a feló 15"? Jaja 15 colos. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Isti DTI Elküldve Március23, 2009 Megoszt Elküldve Március23, 2009 Szia Berlinetta, köszönöm. Képet még egyenlőre nem tudtam felrakni, várok a regisztrációra. Ha már felni, akkot nem tud véletlen valaki egy helyet Kecskeméten ahol úgymond olcsón görgőznek, nem 4000Ft ért? Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Március23, 2009 Megoszt Elküldve Március23, 2009 Ha már felni, akkot nem tud véletlen valaki egy helyet Kecskeméten ahol úgymond olcsón görgőznek, nem 4000Ft ért? Ennél olcsóbbat nem fogsz találni sajna. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Március23, 2009 Megoszt Elküldve Március23, 2009 Jaja 15 colos. nekem tetszenek ezek az Y ágú felnik ;) BBS replika! :lol: néztem épp neked milyen fain a sárvédő íved hátul, enyém már javításra szorul :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Joee Elküldve Március23, 2009 Megoszt Elküldve Március23, 2009 nekem tetszenek ezek az Y ágú felnik :lol: BBS replika! :lol: néztem épp neked milyen faina sárvédő íved hátil, enyé már javításra szorul :) Látnád a másik oldalt ;) Jövőhónapban megy a lakatoshoz, aztán egy kis festés, és ha már nekikezdek akkor a lökösöknek is nekiesünk :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Isti DTI Elküldve Március23, 2009 Megoszt Elküldve Március23, 2009 Szuper... 10 ért vettem 4 BBS felnit és 16 ért görgőznék ki, mekkora üzlet ez Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Március23, 2009 Megoszt Elküldve Március23, 2009 Látnád a másik oldalt ;) Jövőhónapban megy a lakatoshoz, aztán egy kis festés, és ha már nekikezdek akkor a lökösöknek is nekiesünk :lol: nekem csak annyi a baja hogy afestő xarul gittelt alá és elrepedtt hála alakatos munka 1 éve volt kb! :lol: De alököst nekem is kell fényeztetnem elöl hátul + a két hátső ívet + a mocitetőt kellene de az nemveszélyes! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Joee Elküldve Március23, 2009 Megoszt Elküldve Március23, 2009 Ennél olcsóbbat nem fogsz találni sajna. Hát igen, én is így vagyok ezzel. Amúgy annyira nem vagyok hasra esve tőle, de az ára és az állapota elég jó. Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Március23, 2009 Megoszt Elküldve Március23, 2009 Szuper... 10 ért vettem 4 BBS felnit és 16 ért görgőznék ki, mekkora üzlet ez Akciós vételnek tűnik..... ;) Egyébként szükséges görgőzni?Néztétek centíron? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Isti DTI Elküldve Március23, 2009 Megoszt Elküldve Március23, 2009 Akciós vételnek tűnik..... ;) Egyébként szükséges görgőzni?Néztétek centíron? Hát az is volt, mondjuk lementem érte Szegedre. Azt tudtam hogy rendbe kell rakni, homokszórni, meg festeni. Megnéztük centíron... :lol: Nyugodtabban használnám ha ki lenne görgőzve. Az igazat megvalva, ha megcsináltatom akkor is megérte, mert lesz 4 BBS felnim ami még jól is néz ki, csak sok a nyűg vele. Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Március23, 2009 Megoszt Elküldve Március23, 2009 Szuper... 10 ért vettem 4 BBS felnit és 16 ért görgőznék ki, mekkora üzlet ez Akit én tudok ott megéri a 4E-t,mert tudom,hogy kézzel görgőzi ki és nem esztergálja. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Isti DTI Elküldve Március23, 2009 Megoszt Elküldve Március23, 2009 Akit én tudok ott megéri a 4E-t,mert tudom,hogy kézzel görgőzi ki és nem esztergálja. Eddig a nagy átlag azt mondta hogy a Ladánybenei úton megbízhatóak. És meg is lehet várni. Nem tudom nézni lehet e ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Berlinetta Elküldve Március23, 2009 Megoszt Elküldve Március23, 2009 Xray ez az avatar kép jobban néz ki mint az a néger pasi ;) :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Március23, 2009 Megoszt Elküldve Március23, 2009 Eddig a nagy átlag azt mondta hogy a Ladánybenei úton megbízhatóak. És meg is lehet várni. Nem tudom nézni lehet e ;) Én a műkertben tudok,hozzá hordják a Palikék a versenyparipa felnijeit és a kormányőrség is.Szal... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Március23, 2009 Megoszt Elküldve Március23, 2009 Xray ez az avatar kép jobban néz ki mint az a néger pasi ;) :lol: :lol: :lol: :) Ezen énvagyok "csufi" Hondás kabátba! :( Az az merénylet volt a MOTE ellen! B) :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Március23, 2009 Megoszt Elküldve Március23, 2009 Sziasztok! Ma regisztráltam ide hozzátok, remélem nem gond ha új opeles csatlakozik ;) Üdv a fórumon :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Március23, 2009 Megoszt Elküldve Március23, 2009 Én a műkertben tudok,hozzá hordják a Palikék a versenyparipa felnijeit és a kormányőrség is.Szal... KICSI is hozzájuk hordja, ha jól tudom...mert akkor az enyimeket is ott csinálták meg... ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Március23, 2009 Megoszt Elküldve Március23, 2009 ;) :lol: :lol: Ezen énvagyok "csufi" Hondás kabátba! :lol: Az az merénylet volt a MOTE ellen! :) :( Estleg prezentálhanád a nyúlkálós videódat is B) :P :P Csakamihheztartásvégett :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Március23, 2009 Megoszt Elküldve Március23, 2009 Estleg prezentálhanád a nyúlkálós videódat is ;) :lol: :lol: Csakamihheztartásvégett :( Asszem bevolt már ide linkelve! :lol: :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Isti DTI Elküldve Március23, 2009 Megoszt Elküldve Március23, 2009 Én a műkertben tudok,hozzá hordják a Palikék a versenyparipa felnijeit és a kormányőrség is.Szal... Műkertben melyik u. ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Berlinetta Elküldve Március23, 2009 Megoszt Elküldve Március23, 2009 ;) :lol: :lol: Ezen énvagyok "csufi" Hondás kabátba! :lol: Az az merénylet volt a MOTE ellen! :) :( Még jó,hogy nem feszes pólóban pózolsz :P B) :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Március23, 2009 Megoszt Elküldve Március23, 2009 Asszem bevolt már ide linkelve! ;) :lol: Mutasd már meg, hogy hol :lol: Nem csak GSI téma van teeeeeeeee, összekutyulod a dolgokat :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Berlinetta Elküldve Március23, 2009 Megoszt Elküldve Március23, 2009 Mélykék76 igazad van. :lol: Képet Xray! ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Március23, 2009 Megoszt Elküldve Március23, 2009 Műkertben melyik u. ? Bártfa utca. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Március23, 2009 Megoszt Elküldve Március23, 2009 Mélykék76 igazad van. :) Képet Xray! ;) Na tessék: :lol: :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts