warwolf Elküldve Március23, 2009 Megoszt Elküldve Március23, 2009 malom tegnap hiace. Jövök az emelkedőn a kiskörúton, középső sávban láma VW a belsőben megy mintha lemenne a majomba. Aztán a kövezett lehajtón index és jön befelé. én meg ott vagyok és nem mentem arrébb ő meg jött majdnem leakasztottam a tükrét meg dudálok elrántom, kint épp senki...ekkora parasztot! A KÖVETKEZŐNEK NEKIMEGYEK ÉS BETESZEM A KIRAKATBA!!! Ez az idő teljesen meghülyíti az amúgy is balfaasz embereket.Amúgy ezelőtt a kamionos marha előtt jó pár hajmeresztő produkciót láttam Kiskőrösről hazafelé jövet. ;) :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Március23, 2009 Megoszt Elküldve Március23, 2009 mire hazajöttem a gyorsulásról, szingli lettem. nem tudom, most örüljek-e de vannak bennem érzések, jó, rossz. de elég véglegesnek tűnik. ezért elmentem Nikivel bulizni aki olyan jól érezte magát, hogy minden pasi megfoghatta a seggét. Ekkor inkább hazamentem. most nem nagyon tudok mit csinálni, semmi nem megy. talán holnap otthon maradok és kicserélem a féket az astrán. ahot kell 7-es inbusz? Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Március23, 2009 Megoszt Elküldve Március23, 2009 mire hazajöttem a gyorsulásról, szingli lettem. nem tudom, most örüljek-e de vannak bennem érzések, jó, rossz. de elég véglegesnek tűnik. ezért elmentem Nikivel bulizni aki olyan jól érezte magát, hogy minden pasi megfoghatta a seggét. Ekkor inkább hazamentem. most nem nagyon tudok mit csinálni, semmi nem megy. talán holnap otthon maradok és kicserélem a féket az astrán. ahot kell 7-es inbusz? Minek költesz rá? ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Március23, 2009 Megoszt Elküldve Március23, 2009 Minek költesz rá? ;) mert nem jó. és nincs kedvem több évig pereskedni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Március23, 2009 Megoszt Elküldve Március23, 2009 mert nem jó. és nincs kedvem több évig pereskedni. Valahogy csalódtam benned.Én nem hagynám ennyiben,főleg hogy még hülyének is néznek. Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Március23, 2009 Megoszt Elküldve Március23, 2009 Valahogy csalódtam benned.Én nem hagynám ennyiben,főleg hogy még hülyének is néznek. rendben akkor mit tennél? Ezt úgy kell megoldani, hogy holnap is rendeljen tőlem. Ne hidd, hogy nem teszek semmit, de fék nélkül te sem járnál...gondolom. Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Március23, 2009 Megoszt Elküldve Március23, 2009 rendben akkor mit tennél? Ezt úgy kell megoldani, hogy holnap is rendeljen tőlem. Ne hidd, hogy nem teszek semmit, de fék nélkül te sem járnál...gondolom. Értem én,hogy kényes az ügy,mert megrendelőd,na de ez akkor is durva. Másfelöl úgysem fizet,szal megéri megtartani? Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Március23, 2009 Megoszt Elküldve Március23, 2009 Értem én,hogy kényes az ügy,mert megrendelőd,na de ez akkor is durva. igen kényes. Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Március23, 2009 Megoszt Elküldve Március23, 2009 igen kényes. Hát nem tudom,én mérlegelném,hogy hosszú távon ez mennyire kifizetődő kapcsolat és ha nem ok,akkor felrugnám a bilit.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Március23, 2009 Megoszt Elküldve Március23, 2009 mire hazajöttem a gyorsulásról, szingli lettem. nem tudom, most örüljek-e de vannak bennem érzések, jó, rossz. de elég véglegesnek tűnik. ezért elmentem Nikivel bulizni aki olyan jól érezte magát, hogy minden pasi megfoghatta a seggét. Ekkor inkább hazamentem. Ha belegondolsz, már régen érett ez a dolog a levegőben.A pizzériás kiccsibéről nekem csak egy szó jut eszembe.Konkrétan, hogy faxpörgettyű....., meg hogy kössz és csáá. talán holnap otthon maradok és kicserélem a féket az astrán. ahot kell 7-es inbusz? Astra F-nél igen.G-hez nemértek.Helyesebben nem csináltam még..... Ez az "átszabós" dolog meg........gondolom innentől kezdve te is előveszed a vastagabban fogó tollad majd.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Március23, 2009 Megoszt Elküldve Március23, 2009 Na ilyenek a new gurigák a GSI-n :lol: egy ültetés ráférne :lol: Szerintem egész pofás lett a GSI! ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Március23, 2009 Megoszt Elküldve Március23, 2009 Na ilyenek a new gurigák a GSI-n :) egy ültetés ráférne :( Szerintem egész pofás lett a GSI! :lol: http://kepfeltoltes.hu/090323/DSC01539_www...ltoltes.hu_.jpg Faca lett nagyon! ;) Engem pedig megihlettél, csak rakok egy dupla ovál kipuffot a stiftem alá.Ha nem megy, legalább jóó hangosan szóóljon! :lol: (csakvicceltem) :P Ebként a társaságoddal volt az a vörös hajú hölgy......nos, szemkikerekedés rlz... :lol: B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Március23, 2009 Megoszt Elküldve Március23, 2009 Faca lett nagyon! ;) Engem pedig megihlettél, csak rakok egy dupla ovál kipuffot a stiftem alá.Ha nem megy, legalább jóó hangosan szóóljon! :lol: (csakvicceltem) B) Ebként a társaságoddal volt az a vörös hajú hölgy......nos, szemkikerekedés rlz... :lol: :) Az a kedves vöröshajú hölgy , Loree kedvese volt , de köszönöm a bókot a nevében is :( A kipuffomra aztmondták hogy csak a hangja jó! :lol: Amugy semmi más csak egy sima F astra dobom van hátul azzal a véggel. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Berlinetta Elküldve Március23, 2009 Megoszt Elküldve Március23, 2009 Xray szép az autó ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Március23, 2009 Megoszt Elküldve Március23, 2009 Xray szép az autó :lol: Köszönöm , szeretem is a szívem egyik csücskéje a GSI é :) :lol: ;) Vigyázok is rá pedíg már serdülő korban van! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Isti DTI Elküldve Március23, 2009 Megoszt Elküldve Március23, 2009 Sziasztok! Ma regisztráltam ide hozzátok, remélem nem gond ha új opeles csatlakozik ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Március23, 2009 Megoszt Elküldve Március23, 2009 Sziasztok! Ma regisztráltam ide hozzátok, remélem nem gond ha új opeles csatlakozik :lol: Már miért lenne baj? Isten hozott! :lol: Inkább mesélj a DTI -ről, esetleg 1-2 képet is dobhatnál ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Március23, 2009 Megoszt Elküldve Március23, 2009 Az a kedves vöröshajú hölgy , Loree kedvese volt , de köszönöm a bókot a nevében is :lol: A kipuffomra aztmondták hogy csak a hangja jó! ;) Amugy semmi más csak egy sima F astra dobom van hátul azzal a véggel. Láttam, hogy nem egyedül van, csak gyengéim a vörös hajú hölgyek. :lol: A kipuff pedig azért jött, mert tettél említést a stift és kipuff vonalra! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Március23, 2009 Megoszt Elküldve Március23, 2009 Láttam, hogy nem egyedül van, csak gyengéim a vörös hajú hölgyek. :lol: A kipuff pedig azért jött, mert tettél említést a stift és kipuff vonalra! :lol: Nem is értettem, hogy hogyan kapcsolódik a hölgy meg a kipufogó... ;) :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Március23, 2009 Megoszt Elküldve Március23, 2009 Nem is értettem, hogy hogyan kapcsolódik a hölgy meg a kipufogó... ;) :lol: Pedig Corsás vagy, érezned kellene az összefüggést! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Isti DTI Elküldve Március23, 2009 Megoszt Elküldve Március23, 2009 Már miért lenne baj? Isten hozott! :lol: Inkább mesélj a DTI -ről, esetleg 1-2 képet is dobhatnál ;) Köszönöm :lol: Hát a DTI az valójában egy Combo, dehát imádom. Picit sötét az ablaka, és picit át van írva az elektronika, de semmi extra :lol: Próbálok felrakni képet valahova, nem tudjátok véletlen, hogy hol a legegyszerübb? Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Március23, 2009 Megoszt Elküldve Március23, 2009 Köszönöm ;) Hát a DTI az valójában egy Combo, dehát imádom. Picit sötét az ablaka, és picit át van írva az elektronika, de semmi extra :lol: Próbálok felrakni képet valahova, nem tudjátok véletlen, hogy hol a legegyszerübb? Feltolod Tar.hu-ra, és onnan belinkeled. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Berlinetta Elküldve Március23, 2009 Megoszt Elküldve Március23, 2009 Üdv:Isti DTI Jó fórumozást neked ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Joee Elküldve Március23, 2009 Megoszt Elküldve Március23, 2009 Ez hogy mutat a gépsárkányon szerintetek? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Március23, 2009 Megoszt Elküldve Március23, 2009 Ez hogy mutat a gépsárkányon szerintetek? Egész pofis de mekkora a feló 15"? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts