Stefan Elküldve Március20, 2009 Megoszt Elküldve Március20, 2009 De a kezemet már fogtad. :) Még mindíg jobb, mintha a füledet fogta volna... :D :huh: szerk.: jammá vót Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Március20, 2009 Megoszt Elküldve Március20, 2009 meg sem merem kérdezni mért kell nyomni a szemét! :huh: :) :D Kérdezd nyugodtan... :lol: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Március20, 2009 Megoszt Elküldve Március20, 2009 Kérdezd nyugodtan... :) :huh: Szemfék.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Március20, 2009 Megoszt Elküldve Március20, 2009 Továbbá a Március 15.-e utcán bekapcsolták két napja a sebességmérőt, már szépen jelez. Valószínű, hogy a Németh László előtt is működik, mert egyszerre telepítették őket, de azt még nem néztem. Igen, műxik az irinyi úton is! ;) :lol: De most ez csak jelzi, hogy mennyivel mész, vagy mér is,és bünti is jár utánna?? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Március20, 2009 Megoszt Elküldve Március20, 2009 Igen, műxik az irinyi úton is! ;) :lol: De most ez csak jelzi, hogy mennyivel mész, vagy mér is,és bünti is jár utánna?? :lol: Fix trafit tábla jelzi előre, mindig :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Március20, 2009 Megoszt Elküldve Március20, 2009 Fix trafit tábla jelzi előre, mindig :lol: Akkor ez csak infó... húúúú de jóóóóóóó! ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Március20, 2009 Megoszt Elküldve Március20, 2009 Akkor ez csak infó... húúúú de jóóóóóóó! ;) Hát igen, jobbik eset. Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Március20, 2009 Megoszt Elküldve Március20, 2009 Hát igen, jobbik eset. Egyelőre.... De pl. ilyen sebességjelző tábla van/volt? a Mátyás Királyon is.Működik az egyáltalán? ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Berlinetta Elküldve Március20, 2009 Megoszt Elküldve Március20, 2009 Elmegyek dolgozni Ti meg a kezemért veszekedtek. ;) :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Március20, 2009 Megoszt Elküldve Március20, 2009 Egyelőre.... De pl. ilyen sebességjelző tábla van/volt? a Mátyás Királyon is.Működik az egyáltalán? ;) Nem. Jelentés Losinak: másik kettő stabrúd szilent cserélve,részidő: 10perc! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Március20, 2009 Megoszt Elküldve Március20, 2009 Jelentés Losinak: másik kettő stabrúd szilent cserélve,részidő: 10perc! :lol: Még is csak Corsás vagy na! :lol: ;) :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Március20, 2009 Megoszt Elküldve Március20, 2009 Még is csak Corsás vagy na! :lol: ;) :lol: Holnap faterral átrángatjuk az elejét. voltam autoglass-nál,azt mondja a pin@: csak köv héten,időpontra jöhetek és 32E! :lol: Na mondom anyád hogy van? Mer ők nem bohóckodnak kínai üveggel. Ok,akkor megyek pestre. Felhívtam a pesti kapcsot,pénteken ha kivettem volna 5-re másnap,szopmbaton délben elhozhattam volna,16E. Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Március20, 2009 Megoszt Elküldve Március20, 2009 Holnap faterral átrángatjuk az elejét. voltam autoglass-nál,azt mondja a pin@: csak köv héten,időpontra jöhetek és 32E! :lol: Na mondom anyád hogy van? Mer ők nem bohóckodnak kínai üveggel. Ok,akkor megyek pestre. Felhívtam a pesti kapcsot,pénteken ha kivettem volna 5-re másnap,szopmbaton délben elhozhattam volna,16E. Lehúzós móka Rlz. ill. www.nyasgem.hu ugye..... ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Március20, 2009 Megoszt Elküldve Március20, 2009 Egyelőre.... De pl. ilyen sebességjelző tábla van/volt? a Mátyás Királyon is.Működik az egyáltalán? :lol: Még szerencse, mert tegnap azért is tünt fel nekem hogy üzemel, mert 87-et mutatott... :lol: Igen az is műxik még... ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Március20, 2009 Megoszt Elküldve Március20, 2009 Lehúzós móka Rlz. ill. www.nyasgem.hu ugye..... ;) Tudod milyen csúnyán nézett rám,amikor mondtam,hogy mennyi pesten? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Március20, 2009 Megoszt Elküldve Március20, 2009 Tudod milyen csúnyán nézett rám,amikor mondtam,hogy mennyi pesten? ;) Nem vetted elő neki, hogy barátkozzanak?? :lol: :lol: Ebként az Agroker udvarában hátul is van egy autóüvegekkel foglalkozó cég.A Stiftihez ott vettem oldalüveget, 5e.ft-ért.Teljesen jó, és főleg új. Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Március20, 2009 Megoszt Elküldve Március20, 2009 Nevethetnék......meg minden.... ;) :lol: :lol: Nincs munkaviszonyom, nem vagyok dicsak és nem hordok 120 grammnál könnyebb aranyláncot. A világ egyik legegyszerûbb és legprimitívebb nyelvét beszélem, s rajtam kívül csak a megyénkben félmillióan értik, hogy mire gondolok, amikor azt mondom: „kandesz rakló". Magyarnak hisznek, ha külföldre megyek és nagyon örülök, hogy a magyar politika összekeveri az igazságszolgáltatást a rasszizmussal. Büszkén gondolok anyámra, mindkét apámra és a tizennégy különbözõ vezetéknevû féltestvéremre. Nem szeretem a Magyar Gárdát, a rosszul helyszínelõ rendõröket és az olaszliszkai sofõröket. Itt élek Európa szívében, mégis azt mondják, nem vagyok idevaló. Enyingen mi vagyunk a császárok, és igenis nálunk vannak Európa legterrorizálhatóbb magyarjai Magyarország, én benépesítelek!.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Március20, 2009 Megoszt Elküldve Március20, 2009 Pangás van. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Március20, 2009 Megoszt Elküldve Március20, 2009 Pangás van. ;) Kukk! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Március20, 2009 Megoszt Elküldve Március20, 2009 Na?Volt cicivizit? ;) Kép?Link? Videó? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Március20, 2009 Megoszt Elküldve Március20, 2009 Bocsi, hogy nem vártalak meg, de elnéztem az órát. Így egy kicsit hamarabb értem oda cicivizitelni. ;) De az meg elmaradt..... kár volt sietnem :lol: Talán legközelebb. Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Március20, 2009 Megoszt Elküldve Március20, 2009 Bocsi, hogy nem vártalak meg, de elnéztem az órát. Így egy kicsit hamarabb értem oda cicivizitelni. :lol: De az meg elmaradt..... kár volt sietnem :( Talán legközelebb. Nem gond, én is 21:30-ra értem be.Mikor bejöttem, a többiek pánik gyorsasággal keztek kirohanni az iródából.Már jóóideje csak egymást nézték. B) Ennek így tényleg sok értelme van.... :P Amúgy hajnali 4-ig mennek ketchuppal, utána átállás van Majonézre, de ugye pacsa... Sztem én is addig maradok. Aztán Sanyi majd intézi a többit. :) Akkor majd legközelebb nézünk cicikéket.... ;) :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Berlinetta Elküldve Március21, 2009 Megoszt Elküldve Március21, 2009 Bocsi, hogy nem vártalak meg, de elnéztem az órát. Így egy kicsit hamarabb értem oda cicivizitelni. ;) De az meg elmaradt..... kár volt sietnem :lol: Talán legközelebb. Igen elmaradt a vizsgálat,de ami késik az nem múlik. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Március21, 2009 Megoszt Elküldve Március21, 2009 Hazaértünk... vagyis én már biztos... :lol: Jó sok opel volt kint lacházán...kb 200-felett mondták.. Sajnos fújt a szél, de megúsztuk csapadék nélkül... nekem tetszett, láttunk sok érdekes autót...képeket majd később tolok fel. Gratula GEPÁRD-nak a kupáért... :lol: ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Március21, 2009 Megoszt Elküldve Március21, 2009 Hazaértünk... vagyis én már biztos... :lol: Jó sok opel volt kint lacházán...kb 200-felett mondták.. Sajnos fújt a szél, de megúsztuk csapadék nélkül... nekem tetszett, láttunk sok érdekes autót...képeket majd később tolok fel. Gratula GEPÁRD-nak a kupáért... :lol: ;) Én is, bár és elnézést a gyors elmenetelért, gondoltam utol fogtok érni. Ebként jó volt, érdekes volt, és baróra hideg volt.2 óra ácsingózás után már határozottan fáztam. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts