Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Recommended Posts

Elküldve
Én 26 ért vettem 10MPX es panasonik lumixot! nemtom megéri e javítani!

Na ezért gondolkodom a vaterán.

De majd nézelődök még másfele is.

Amíg nem láttuk mekkorák, addig nem kell nagyobbíttatni.

Utána meg majd eldöntjük, hogy kell-e.

Elküldve

itt épp makettezem pssszt!

Na elhoztam az atrat de gondolom ez senkit nem érdekel a melleim után :huh: ugyan olyan szar, nem csináltak semmit, és már dobott is hibakódot.

Majd kiolvasom és megjavítom. Elegem van. Befejeztem.

Elküldve
itt épp makettezem pssszt!

Na elhoztam az atrat de gondolom ez senkit nem érdekel a melleim után :huh: ugyan olyan szar, nem csináltak semmit, és már dobott is hibakódot.

Majd kiolvasom és megjavítom. Elegem van. Befejeztem.

Akkó marad ez ?

Elküldve
Uhh Stefan, ez durva volt, még jó hogy nem Tomi cicijei az egyetlenek a képen. :lol: :huh:

De a legpirosabbak az tuti. :) :D

Kiszívogatnád neki egy hűvős reggelen mi? :D

Elküldve
Losi! Meg tudlak érteni az éjjeles meló kapcsán, csak annyi, hogy én már hozzá vagyok szokva. Közel 10 éve 3 műszakozom.

A helyzet az, hogy nem lenne gondom ha volna értelme.De pl. amit ma éjszaka megcsináltam, az bőven belefért volna egy délutános műszakba is, mert efektíve max. 1 órás meló volt..Tehát a létjogosultságát firtatom erősen ami bennünket illet.

Mondjuk ma már rájöttem, hogy mi a jó benne.A kutya se b@szogat, nincs rohangálás, semmi.1Xűen nyugi van.

Losi!Kevés volt az időm és véleményem szerint aki elsőre nem végez 100% munkát, vagy nem ellenőrzi le a saját munkáját oda többet nem megyek. Ennek ellenére jó hely....fotelből nézhetem a szerelést...Tominak való! :huh:

Én tuti a hajukra kentem volna.

Elküldve

Köszi a jókívánságokat mindenkinek!!!

Más:

Beszéltünk a kerti grill tulajával és jövő héten hétfőn nyitnak.

Változnak, pizzéria és pub lesznek.

Valamennyi étel azért maradt az étlapon, de nemsok :huh:

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.