Udi Elküldve Március17, 2009 Megoszt Elküldve Március17, 2009 Művészi akt fotózást vállalok.... :) :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
kiskasza Elküldve Március17, 2009 Megoszt Elküldve Március17, 2009 Mellesleg egy kis segítség kéne; Vizes porszivó kellene olyan amin van víz szóró fej tehát kárpitot szőnyeget stb lehet vele tisztítani . Kb 40-50 ruganyt szánok a projektre. Ha valaki tud esetleg okosat ebben az ügyben az dobjon meg tanáccsal... Esetleg hölgy fórumozó társainknak nagyobb tapasztalatuk van és mellesleg járatosabbak is a témában tehát reájuk is számítok :huh: :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
kiskasza Elküldve Március17, 2009 Megoszt Elküldve Március17, 2009 Művészi akt fotózást vállalok.... :D :huh: Én meg vállalom a bimbó udvar tisztitását illetve fényképhez keményre állítását.... :))) Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Március17, 2009 Megoszt Elküldve Március17, 2009 Ruhán keresztül lehet nézni és mindenki azt gondol hozzá amit akar! :) Én az Évakosztümre szavaznék...... :lol: :huh: :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Március17, 2009 Megoszt Elküldve Március17, 2009 Látom a GSI topikba ilyet már be sem mersz írni... :huh: :) :D Nem akartalak fárasztani benneteket :D :lol: :D Már pár látványtervem látáttok :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Március17, 2009 Megoszt Elküldve Március17, 2009 Tehát amelyik kutya ugat az nem harap... :D Laci ezek a csajok kígyó-gyítanak? :huh: Igen és tudnak fityma szükületet is szájrátéttel! :) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Március17, 2009 Megoszt Elküldve Március17, 2009 Már nem focizom, legalábbis aszfalton nem. Ja, másik mondás is eszembe jutott, az erősebb kutya b@szik. nekem meg erről az hogy: válógatós fa..nak a kutya pi..jába a helye! :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Március17, 2009 Megoszt Elküldve Március17, 2009 Az a jó,amúgy se nyúlhatsz hozzám föleg nem a mellemhez !!!!!!!!!!!:huh: J0hnny már vett pedíg egy 2 lityós pepszit is ha kiszáradna közben tudjon nedvesíteni! Mármint a száját! :) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Március17, 2009 Megoszt Elküldve Március17, 2009 Mellesleg egy kis segítség kéne; Vizes porszivó kellene olyan amin van víz szóró fej tehát kárpitot szőnyeget stb lehet vele tisztítani . Kb 40-50 ruganyt szánok a projektre. Ha valaki tud esetleg okosat ebben az ügyben az dobjon meg tanáccsal... Esetleg hölgy fórumozó társainknak nagyobb tapasztalatuk van és mellesleg járatosabbak is a témában tehát reájuk is számítok :huh: :) Ha hosszútávra gondolkodsz és jót akarsz akkor csakis ezt. Nem olcsó,de megéri az árát. Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Március17, 2009 Megoszt Elküldve Március17, 2009 J0hnny már vett pedíg egy 2 lityós pepszit is ha kiszáradna közben tudjon nedvesíteni! Mármint a száját! :huh: :) Nem is tudtam hogy Berlinettat Katának hívják! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Március17, 2009 Megoszt Elküldve Március17, 2009 Ha hosszútávra gondolkodsz és jót akarsz akkor csakis ezt. Nem olcsó,de megéri az árát. Hát nálunk a cégnél vettek ilyen kerhert, mondjuk nem ezt a gépet, hanem egy felmosógépet. Háááááát Losival tudnánk mesélni róla. Egyszer kipróbáltuk, azóta sem..... Szóval a név nem minden. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Március17, 2009 Megoszt Elküldve Március17, 2009 idióta banda... :) :D :D megint elmentem melóba, mire hazaérek, meg tele van 4 oldal írkálva.... :D :huh: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Március17, 2009 Megoszt Elküldve Március17, 2009 Hát nálunk a cégnél vettek ilyen kerhert, mondjuk nem ezt a gépet, hanem egy felmosógépet. Háááááát Losival tudnánk mesélni róla. Egyszer kipróbáltuk, azóta sem..... Szóval a név nem minden. Nem mindegy,hogy előtte ki és hogyan használta. De akkor vegyen Dehlongit vagy ETA-t,ahhoz semmit nem kapsz utólag. Két nyarat húztam le háztartásigépjavító melett nyárimunkán,nem a levegőbe beszélek. Lehet te is ismered az öreg szakit: Boros Dezső! Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Március17, 2009 Megoszt Elküldve Március17, 2009 Nem mindegy,hogy előtte ki és hogyan használta. Ez zsíír új volt.Jött egy fehér köpenyes mandró, nyomott vele 2 kört, aztán a hozzáértők már rá is bólintottak, hogy micsodamasineez! Aztán kipróbáltuk mi is, és kiderült, hogy murvára nem való ebbe a raktárba.Gyorsan kifogy belőle a víz még a legtakarékosabb használat mellett is, aztán lehet húzni-vonni a csapig.Annyi időnk meg nincs, hogy napi 8ba maszatoljunk ezzel a hulladékkal. :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Március17, 2009 Megoszt Elküldve Március17, 2009 Ez zsíír új volt.Jött egy fehér köpenyes mandró, nyomott vele 2 kört, aztán a hozzáértők már rá is bólintottak, hogy micsodamasineez! Aztán kipróbáltuk mi is, és kiderült, hogy murvára nem való ebbe a raktárba.Gyorsan kifogy belőle a víz még a legtakarékosabb használat mellett is, aztán lehet húzni-vonni a csapig.Annyi időnk meg nincs, hogy napi 8ba maszatoljunk ezzel a hulladékkal. :) Őőő és ez az jelenti,hogy kárpittisztítója is szar? :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Március17, 2009 Megoszt Elküldve Március17, 2009 Nem is tudtam hogy Berlinettat Katának hívják! :huh: Akkor másképp festene a történet.... Kata tedd szét a tepsid! :) :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Március18, 2009 Megoszt Elküldve Március18, 2009 Őőő és ez az jelenti,hogy kárpittisztítója is szar? :huh: Maga a mosófej jó lenne, de túl kicsi a teljesítméy ehhez a területhez. Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Március18, 2009 Megoszt Elküldve Március18, 2009 Cikk.... :huh: :) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Berlinetta Elküldve Március18, 2009 Megoszt Elküldve Március18, 2009 Innetől kezdve neccharisnyában és nagyon miniszoknyában fogok járni! :) :D De csak akkor fogok kimenni az utcára,ha Tomi kinyitja a padlás ajtót :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Március18, 2009 Megoszt Elküldve Március18, 2009 Ti nem tudtok aludni? :huh: :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Március18, 2009 Megoszt Elküldve Március18, 2009 De csak akkor fogok kimenni az utcára,ha Tomi kinyitja a padlás ajtót :huh: nem olvasok vissza, nem olvasok vissza, nem olvasok vissza, nem olvasok vissza, erről egy film jut eszembe: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Március18, 2009 Megoszt Elküldve Március18, 2009 Innetől kezdve neccharisnyában és nagyon miniszoknyában fogok járni! :) :D De csak akkor fogok kimenni az utcára,ha Tomi kinyitja a padlás ajtót :huh: Elég necces, ha bezárva tart a padláson :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Március18, 2009 Megoszt Elküldve Március18, 2009 Ti nem tudtok aludni? :huh: :D Hosszú volt az éjszaka :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Március18, 2009 Megoszt Elküldve Március18, 2009 Ti is jöttök pénteken? :huh: :) Persze...Viszem Dettit is cicit nézni... :D :D :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Március18, 2009 Megoszt Elküldve Március18, 2009 ne mán néztétek már hogy mennyire megszaporodtak a topic olvasási, írási statijai ? :D Hm... Kedves Berlinetta most már víríthatna valamit mert már igen igen kiváncsi vagyok hogy mire ez a nagy tavaszi zsongás itt :D) Elég lesz egy kép stb... Vagy esetleg ha már mindenki itt van akkor bocsássuk szavazásra a kérdést :lol: :D Én még aznap amikor regelt megnéztem iwiwen... :huh: :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts