Gepard Elküldve Március17, 2009 Megoszt Elküldve Március17, 2009 Nem is volt szándékomban! :D Én már legalább a kezét megfogtam a múlt héten. :D :huh: :) (de nem mondta, hogy szeret) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Berlinetta Elküldve Március17, 2009 Megoszt Elküldve Március17, 2009 Te meg irííígy vagy... :huh: :) :D Mire?????????? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Március17, 2009 Megoszt Elküldve Március17, 2009 Mire?????????? Mer nemadoda didit! :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Berlinetta Elküldve Március17, 2009 Megoszt Elküldve Március17, 2009 Mer nemadoda didit! :huh: Neked se!!!!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Március17, 2009 Megoszt Elküldve Március17, 2009 Neked se!!!!! Nem nekem, a pákó mondja :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Berlinetta Elküldve Március17, 2009 Megoszt Elküldve Március17, 2009 Nem nekem, a pákó mondja :huh: :) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Március17, 2009 Megoszt Elküldve Március17, 2009 Neked se!!!!! Naugyehogyirígyvagy... :huh: :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Berlinetta Elküldve Március17, 2009 Megoszt Elküldve Március17, 2009 Naugyehogyirígyvagy... :huh: :) :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Március17, 2009 Megoszt Elküldve Március17, 2009 Naugyehogyirígyvagy... :huh: :) De az is lehet, hogy nem kérik elég szépen. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Berlinetta Elküldve Március17, 2009 Megoszt Elküldve Március17, 2009 De az is lehet, hogy nem kérik elég szépen. :) Mindent a szemnek semmit a kéznek. :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Március17, 2009 Megoszt Elküldve Március17, 2009 (de nem mondta, hogy szeret) Még mondhatja!! :) :D :D Mindent a szemnek semmit a kéznek. :D Nah, akkor lássuk! :huh: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Március17, 2009 Megoszt Elküldve Március17, 2009 Mindent a szemnek semmit a kéznek. :) Erre ugrani fognak (fogunk) !!! :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Március17, 2009 Megoszt Elküldve Március17, 2009 Mindent a szemnek semmit a kéznek. :D Na akkor muti... :huh: :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Március17, 2009 Megoszt Elküldve Március17, 2009 Na akkor muti... :huh: :) Én már mondtamneki tegnap, de valami asztalról beszélt a pizzériában ahová járunk, meg ilyenek, szal elvileg...... :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Március17, 2009 Megoszt Elküldve Március17, 2009 Mekkora buli lesz.... :huh: :) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Március17, 2009 Megoszt Elküldve Március17, 2009 Mekkora buli lesz.... :) :D :D Bízzunk benne, hogy állja a szavát. :lol: :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Március17, 2009 Megoszt Elküldve Március17, 2009 Mekkora buli lesz.... :huh: :) :D Ti is jöttök pénteken? :D :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Március17, 2009 Megoszt Elküldve Március17, 2009 Bízzunk benne, hogy állja a szavát. :D :huh: Jót fog tenni a pizzéria forgalmának? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Március17, 2009 Megoszt Elküldve Március17, 2009 Jót fog tenni a pizzéria forgalmának? :huh: Szerintem már sokan lejönnének csak ezért Kecskemétre, tehát minden bizonnyal igen. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Március17, 2009 Megoszt Elküldve Március17, 2009 Igen :) :huh: Most látom, hogy a nyelved is kiraktad itt. Eddig fel sem tünt. Mire akarsz vele utalni? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Berlinetta Elküldve Március17, 2009 Megoszt Elküldve Március17, 2009 Csak kedves voltam :) Ruhán keresztül lehet nézni és mindenki azt gondol hozzá amit akar! :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Március17, 2009 Megoszt Elküldve Március17, 2009 Csak kedves voltam :D Ruhán keresztül lehet nézni és mindenki azt gondol hozzá amit akar! :huh: Na ez a ruha dolog is okfejtésre adhat okot..... :) A kedvességet díjazom. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Berlinetta Elküldve Március17, 2009 Megoszt Elküldve Március17, 2009 Na ez a ruha dolog is okfejtésre adhat okot..... :huh: A kedvességet díjazom. Na akkor ez lesz péntekig a házi feladat :) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
kiskasza Elküldve Március17, 2009 Megoszt Elküldve Március17, 2009 ne mán néztétek már hogy mennyire megszaporodtak a topic olvasási, írási statijai ? :huh: Hm... Kedves Berlinetta most már víríthatna valamit mert már igen igen kiváncsi vagyok hogy mire ez a nagy tavaszi zsongás itt :)) Elég lesz egy kép stb... Vagy esetleg ha már mindenki itt van akkor bocsássuk szavazásra a kérdést :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Március17, 2009 Megoszt Elküldve Március17, 2009 Némán' kiszólt a lyuk a gödörből. Azért Feri bácsi' te is el voltál mostanában veszve, de valahogy egész aktív lettél az utóbbi napokban. :huh: :) Na akkor ez lesz péntekig a házi feladat :D :D Attól függ, hogy milyen ruhán keresztül nézzük. Sztreccspolo, neccruha, stb... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts