J0hnny Elküldve Március15, 2009 Megoszt Elküldve Március15, 2009 Akinek van ideje olvassa ezt végig...érdemes! Link to comment Megosztás: More sharing options...
kiskasza Elküldve Március16, 2009 Megoszt Elküldve Március16, 2009 Akinek van ideje olvassa ezt végig...érdemes! Azt Ennek mi a frász köze van a mellekhez ???????????????????????????????? :huh: :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Március16, 2009 Megoszt Elküldve Március16, 2009 Azt Ennek mi a frász köze van a mellekhez ???????????????????????????????? :D :lol: Csomagoltan benne van hogy az ország csöcsön van méghozzá nem nagyon hanem huszún! :huh: :) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
kiskasza Elküldve Március16, 2009 Megoszt Elküldve Március16, 2009 Ha egyébként nagyon beleakartok mélyedni a témába nézzétek meg ezt ÉRDEMES : A PÉNZ Kicsit hosszú olvasni kell de érdemes. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Március16, 2009 Megoszt Elküldve Március16, 2009 Ha egyébként nagyon beleakartok mélyedni a témába nézzétek meg ezt ÉRDEMES : A PÉNZ Kicsit hosszú olvasni kell de érdemes. ez nagyon faxa épp egyik nap néztem meg! Link to comment Megosztás: More sharing options...
mantababy Elküldve Március16, 2009 Megoszt Elküldve Március16, 2009 Kaptam 1 e-mailt amiben az áll,hogy VIAGRÁT kell szednem :D Szép világban élünk :) Szerintem ebben a témában én kapom a legtöbb e-mailt :huh: . Apukám a cincibaba becenevet adta nekem picikoromban, és nagyon rajtamragadt, így a mailcímem is ez lett. Mikor megcsináltam a gmail-omat sorra kezdtek jönni a viagrás, egyéb potencianövelő cuccok és méretnövelő tabletták reklámjai. Naponta 15-20 kb. A mai napig spamként kapom őket. Elkezdtem nyomozni....és végül rájöttem,hogy a világon valahol más is használja a cincibaba nevet, és szexes, pirulás dolgokkal foglalkozik :D . Persze én is megkapom ezeket a leveleket. ráadásul úgy mintha én küldtem volna magamnak :D . U.I. Pedig még nem is lóg a mellem :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Március16, 2009 Megoszt Elküldve Március16, 2009 U.I. Pedig még nem is lóg a mellem :huh: Kép v. link? :D :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Berlinetta Elküldve Március16, 2009 Megoszt Elküldve Március16, 2009 Elég egyértelmű az e-mail címem anna03@............ ,ha ebből nem lehet következtetni hogy nő vagyok és nem férfi. Visszont a mellem nem lóg :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Március16, 2009 Megoszt Elküldve Március16, 2009 Visszont a mellem nem lóg :lol: Kép v. link? :huh: :) :D Amúgy nem nemfüggő a dolog, ezeket a reklám emaileket autómata generálja. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Berlinetta Elküldve Március16, 2009 Megoszt Elküldve Március16, 2009 Nem adok képet :) :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Március16, 2009 Megoszt Elküldve Március16, 2009 Nem adok képet :D :) Jösz te még be polóban hidegről! :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Március16, 2009 Megoszt Elküldve Március16, 2009 Nem adok képet :D :) Lesz még nyár! :huh: :lol: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Március16, 2009 Megoszt Elküldve Március16, 2009 Lesz még nyár! :) :D :D Legalábbis reméljük. :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Berlinetta Elküldve Március16, 2009 Megoszt Elküldve Március16, 2009 Jösz te még be polóban hidegről! :huh: Te csak azt szeretnéd!!! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Március16, 2009 Megoszt Elküldve Március16, 2009 Te csak azt szeretnéd!!! :huh: Majd meglátjuk! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Berlinetta Elküldve Március16, 2009 Megoszt Elküldve Március16, 2009 Majd meglátjuk! :) Nem látunk meg semmit :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Március16, 2009 Megoszt Elküldve Március16, 2009 Majd meglátjuk! :) Vizespóló verseny rulez! :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Március16, 2009 Megoszt Elküldve Március16, 2009 Legalábbis reméljük. :D Majd elintézzük, hogy legyen.... :D :D :lol: Nem látunk meg semmit :huh: Fogadunk? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Berlinetta Elküldve Március16, 2009 Megoszt Elküldve Március16, 2009 Majd elintézzük, hogy legyen.... :lol: :) :D Fogadunk? :huh: Oké :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mantababy Elküldve Március16, 2009 Megoszt Elküldve Március16, 2009 Kép v. link? :D :huh: Na neeee. :) . AMúgy a hengerfejdobás nagyon jól kondiban tart :D . Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Március16, 2009 Megoszt Elküldve Március16, 2009 Oké :huh: Megdumáltuk. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Március16, 2009 Megoszt Elküldve Március16, 2009 Közben találtam egy igenjó cikket, ami nagyon tetszett. :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
paja Elküldve Március16, 2009 Megoszt Elküldve Március16, 2009 .... 4 felhasználó: paja, warwolf, Xray, tomi023..... A nyálcsorgató csapat.... :D :) :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Március16, 2009 Megoszt Elküldve Március16, 2009 .... paja, warwolf, Xray, tomi023..... A nyálcsorgató csapat.... :lol: :D :D Inkább ráérős.......és utána nyálcsorgatós.... :huh: :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Március16, 2009 Megoszt Elküldve Március16, 2009 .... paja, warwolf, Xray, tomi023..... A nyálcsorgató csapat.... :lol: :D :huh: Paja én miért is kerültem bele? :D :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts