J0hnny Elküldve Március14, 2009 Elküldve Március14, 2009 az illetékes "góré" sehol sincs Mint általában...
warwolf Elküldve Március14, 2009 Elküldve Március14, 2009 Viccnek is elég durva! :huh: :) Majd kiderül.De ha mégsem lesz, akkor mejünk Petihez Hajósra, aztán legalább bepótolja a tavalyi átépítéskor elmaradt főzőcskét. :D :D Javítva.......
Udi Elküldve Március14, 2009 Elküldve Március14, 2009 J0hnny! Fx is április elején megy műszakira...mehetünk együtt. :) Jó lett volna egyet gyorsulni veled, biztos nyerő lettél volna...ha más nem majd Mr.Dyno-val lemérjük valamikor. :huh:
Gepard Elküldve Március14, 2009 Elküldve Március14, 2009 az illetékes "góré" sehol sincs ilyenkor...Ő biztos tudja a választ.... :) Amúgy meg nem hiszem, hogy korai lenne róla beszélni... :huh: Főleg, ha kedvezményes a helyfoglalás áprilisi befizetéssel... :D Igen tudja, hamarosan visszakerül, csak itt ott kell még alakítani rajta. Jöttek ötletek, és bekerül némi bővítés is. Meg lesz tartva nem kell pánikot kelteni :D Le is van már foglalózva a hely.
Xray Elküldve Március14, 2009 Elküldve Március14, 2009 Majd kiderül.De ha mégsem lesz, akkor mejünk Petihez Hajósra, aztán legalább bepótolja a tavalyi átépítéskor elmaradt főzőcskét. :D :huh: Javítva....... Azt közvetlen Vadkert után kell! :) :D
tomi023 Elküldve Március15, 2009 Elküldve Március15, 2009 az illetékes "góré" sehol sincs ilyenkor...Ő biztos tudja a választ.... : Na Pisti megelőzött...így nem az enyém az illetékesség meg a felelősség :huh: Johnny ne legyél már papírkutya, gyere és kész. Tegnap meg nem azért villogtam a csongrádin mert a T4-esből mértek, hanem mert köszöntem, Te meg úgy beleálltál a fékbe, hogy a ködlámpád is izzott :) :D :D Mikor vizsgázol ? Levelezőn?
J0hnny Elküldve Március15, 2009 Elküldve Március15, 2009 J0hnny! Fx is április elején megy műszakira...mehetünk együtt. :D Jó lett volna egyet gyorsulni veled, biztos nyerő lettél volna...ha más nem majd Mr.Dyno-val lemérjük valamikor. :D Dyno-s mérést megcsinálhatjuk máshol is majd. :lol: Johnny ne legyél már papírkutya, gyere és kész. Tegnap meg nem azért villogtam a csongrádin mert a T4-esből mértek, hanem mert köszöntem, Te meg úgy beleálltál a fékbe, hogy a ködlámpád is izzott :huh: :) :D Mikor vizsgázol ? Levelezőn? Nem levelező lesz,április első hetében megyünk Udival Kiskörösre szerintem. Addig rendbe kell raknom az első futóművet és szélvédőt is kell cserélnem.
tomi023 Elküldve Március15, 2009 Elküldve Március15, 2009 szélvédőt is kell cserélnem. ezt én akarom ki szerelni :huh:
Berlinetta Elküldve Március15, 2009 Elküldve Március15, 2009 ezt én akarom ki szerelni :huh: Te csak az új szélvédőre fogsz matricát ragasztani :)
Xray Elküldve Március15, 2009 Elküldve Március15, 2009 ezt én akarom ki szerelni :huh: Tomi , kellene nekem egy matrinya majd ha megküdöma terveket kivitelezhető??? :D Thropic Thunder felirat kellene :D De még kitalálom hogy mi még :)
Kacsero Elküldve Március15, 2009 Elküldve Március15, 2009 Te csak az új szélvédőre fogsz matricát ragasztani :huh: Matrica kapcsán... Tomi! Kellene majd jöv7en, valamikor matrinyát felrakni nekem is,hogy szombatra cép legyen :)
Berlinetta Elküldve Március15, 2009 Elküldve Március15, 2009 Kaptam 1 e-mailt amiben az áll,hogy VIAGRÁT kell szednem :) Szép világban élünk :huh:
Xray Elküldve Március15, 2009 Elküldve Március15, 2009 Kaptam 1 e-mailt amiben az áll,hogy VIAGRÁT kell szednem :) Szép világban élünk :huh: lehet a nőknek mell lógásra van! :D :D Na nem rád gondoltam csak úgy álltalában! :lol:
Berlinetta Elküldve Március15, 2009 Elküldve Március15, 2009 lehet a nőknek mell lógásra van! :) :D Na nem rád gondoltam csak úgy álltalában! :D Kösz! Most mehetek plasztikai sebészhez,nagyobb melleket csináltatni :huh:
warwolf Elküldve Március15, 2009 Elküldve Március15, 2009 Most mehetek plasztikai sebészhez,nagyobb melleket csináltatni :) Dekáárlenne..... :D :huh: :D
warwolf Elküldve Március15, 2009 Elküldve Március15, 2009 :huh: :) :D Neröhögj, te is leszel éccakás hetes...Amúgy meg bekaphatják.Sanyival úgy döntöttünk, nem teszünk semmiféle javallatot.Hagyjuk, hogy belefulladjanak a saját hüljeségükbe. :D
Gepard Elküldve Március15, 2009 Elküldve Március15, 2009 Neröhögj, te is leszel éccakás hetes...Amúgy meg bekaphatják.Sanyival úgy döntöttünk, nem teszünk semmiféle javallatot.Hagyjuk, hogy belefulladjanak a saját hüljeségükbe. :) És annak mi köze Anna melleihez? :D :huh: Más: Mi a különbség a feleség és a víziló között ? Hát az egyiknek baromi nagy szája és hatalmas feneke van .... A másik viszont aranyosan rázza a fülét, amikor kijön a vízből .....! Két kopasz pasi beszélget. Mondja az egyik: - Az én fejem sokkal kopaszabb mint a tiéd. Mire a másik: - Hogy, hogy? - Az enyém nagyobb.
Berlinetta Elküldve Március15, 2009 Elküldve Március15, 2009 És annak mi köze Anna melleihez? :D :) Egy kicsit ez az e-mail mellbevágott :huh:
Gepard Elküldve Március15, 2009 Elküldve Március15, 2009 (edited) Egy kicsit ez az e-mail mellbevágott :huh: Email? Jaaaaaaaaaa...... Visszaolvastam...... Módosítva Március15, 2009 : Gepard
warwolf Elküldve Március15, 2009 Elküldve Március15, 2009 És annak mi köze Anna melleihez? :lol: :huh: Még semmi...... :) :D Amúgy meg nagyonrendbenvannak......Sztem... :D
Gepard Elküldve Március15, 2009 Elküldve Március15, 2009 Még semmi...... :huh: :) Amúgy meg nagyonrendbenvannak......Sztem... :D Te többet tudsz nálam? :D
warwolf Elküldve Március15, 2009 Elküldve Március15, 2009 Te többet tudsz nálam? :) Inkább csak élénkebb a fantáziám! :D :huh:
Recommended Posts