J0hnny Elküldve Március14, 2009 Megoszt Elküldve Március14, 2009 az illetékes "góré" sehol sincs Mint általában... Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Március14, 2009 Megoszt Elküldve Március14, 2009 Viccnek is elég durva! :huh: :) Majd kiderül.De ha mégsem lesz, akkor mejünk Petihez Hajósra, aztán legalább bepótolja a tavalyi átépítéskor elmaradt főzőcskét. :D :D Javítva....... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Udi Elküldve Március14, 2009 Megoszt Elküldve Március14, 2009 J0hnny! Fx is április elején megy műszakira...mehetünk együtt. :) Jó lett volna egyet gyorsulni veled, biztos nyerő lettél volna...ha más nem majd Mr.Dyno-val lemérjük valamikor. :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Március14, 2009 Megoszt Elküldve Március14, 2009 az illetékes "góré" sehol sincs ilyenkor...Ő biztos tudja a választ.... :) Amúgy meg nem hiszem, hogy korai lenne róla beszélni... :huh: Főleg, ha kedvezményes a helyfoglalás áprilisi befizetéssel... :D Igen tudja, hamarosan visszakerül, csak itt ott kell még alakítani rajta. Jöttek ötletek, és bekerül némi bővítés is. Meg lesz tartva nem kell pánikot kelteni :D Le is van már foglalózva a hely. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Március14, 2009 Megoszt Elküldve Március14, 2009 Majd kiderül.De ha mégsem lesz, akkor mejünk Petihez Hajósra, aztán legalább bepótolja a tavalyi átépítéskor elmaradt főzőcskét. :D :huh: Javítva....... Azt közvetlen Vadkert után kell! :) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Március15, 2009 Megoszt Elküldve Március15, 2009 az illetékes "góré" sehol sincs ilyenkor...Ő biztos tudja a választ.... : Na Pisti megelőzött...így nem az enyém az illetékesség meg a felelősség :huh: Johnny ne legyél már papírkutya, gyere és kész. Tegnap meg nem azért villogtam a csongrádin mert a T4-esből mértek, hanem mert köszöntem, Te meg úgy beleálltál a fékbe, hogy a ködlámpád is izzott :) :D :D Mikor vizsgázol ? Levelezőn? Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Március15, 2009 Megoszt Elküldve Március15, 2009 J0hnny! Fx is április elején megy műszakira...mehetünk együtt. :D Jó lett volna egyet gyorsulni veled, biztos nyerő lettél volna...ha más nem majd Mr.Dyno-val lemérjük valamikor. :D Dyno-s mérést megcsinálhatjuk máshol is majd. :lol: Johnny ne legyél már papírkutya, gyere és kész. Tegnap meg nem azért villogtam a csongrádin mert a T4-esből mértek, hanem mert köszöntem, Te meg úgy beleálltál a fékbe, hogy a ködlámpád is izzott :huh: :) :D Mikor vizsgázol ? Levelezőn? Nem levelező lesz,április első hetében megyünk Udival Kiskörösre szerintem. Addig rendbe kell raknom az első futóművet és szélvédőt is kell cserélnem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Március15, 2009 Megoszt Elküldve Március15, 2009 szélvédőt is kell cserélnem. ezt én akarom ki szerelni :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Berlinetta Elküldve Március15, 2009 Megoszt Elküldve Március15, 2009 ezt én akarom ki szerelni :huh: Te csak az új szélvédőre fogsz matricát ragasztani :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Március15, 2009 Megoszt Elküldve Március15, 2009 ezt én akarom ki szerelni :huh: Tomi , kellene nekem egy matrinya majd ha megküdöma terveket kivitelezhető??? :D Thropic Thunder felirat kellene :D De még kitalálom hogy mi még :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Március15, 2009 Megoszt Elküldve Március15, 2009 Te csak az új szélvédőre fogsz matricát ragasztani :huh: Matrica kapcsán... Tomi! Kellene majd jöv7en, valamikor matrinyát felrakni nekem is,hogy szombatra cép legyen :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Berlinetta Elküldve Március15, 2009 Megoszt Elküldve Március15, 2009 Kaptam 1 e-mailt amiben az áll,hogy VIAGRÁT kell szednem :) Szép világban élünk :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Március15, 2009 Megoszt Elküldve Március15, 2009 Kaptam 1 e-mailt amiben az áll,hogy VIAGRÁT kell szednem :) Szép világban élünk :huh: lehet a nőknek mell lógásra van! :D :D Na nem rád gondoltam csak úgy álltalában! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Berlinetta Elküldve Március15, 2009 Megoszt Elküldve Március15, 2009 lehet a nőknek mell lógásra van! :) :D Na nem rád gondoltam csak úgy álltalában! :D Kösz! Most mehetek plasztikai sebészhez,nagyobb melleket csináltatni :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Március15, 2009 Megoszt Elküldve Március15, 2009 Most mehetek plasztikai sebészhez,nagyobb melleket csináltatni :) Dekáárlenne..... :D :huh: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Március15, 2009 Megoszt Elküldve Március15, 2009 :huh: :) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Március15, 2009 Megoszt Elküldve Március15, 2009 :huh: :) :D Neröhögj, te is leszel éccakás hetes...Amúgy meg bekaphatják.Sanyival úgy döntöttünk, nem teszünk semmiféle javallatot.Hagyjuk, hogy belefulladjanak a saját hüljeségükbe. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Március15, 2009 Megoszt Elküldve Március15, 2009 Neröhögj, te is leszel éccakás hetes...Amúgy meg bekaphatják.Sanyival úgy döntöttünk, nem teszünk semmiféle javallatot.Hagyjuk, hogy belefulladjanak a saját hüljeségükbe. :) És annak mi köze Anna melleihez? :D :huh: Más: Mi a különbség a feleség és a víziló között ? Hát az egyiknek baromi nagy szája és hatalmas feneke van .... A másik viszont aranyosan rázza a fülét, amikor kijön a vízből .....! Két kopasz pasi beszélget. Mondja az egyik: - Az én fejem sokkal kopaszabb mint a tiéd. Mire a másik: - Hogy, hogy? - Az enyém nagyobb. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Berlinetta Elküldve Március15, 2009 Megoszt Elküldve Március15, 2009 És annak mi köze Anna melleihez? :D :) Egy kicsit ez az e-mail mellbevágott :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Március15, 2009 Megoszt Elküldve Március15, 2009 (edited) Egy kicsit ez az e-mail mellbevágott :huh: Email? Jaaaaaaaaaa...... Visszaolvastam...... Módosítva Március15, 2009 : Gepard Link to comment Megosztás: More sharing options...
Berlinetta Elküldve Március15, 2009 Megoszt Elküldve Március15, 2009 Email? Igen,fönt már írtam :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Március15, 2009 Megoszt Elküldve Március15, 2009 És annak mi köze Anna melleihez? :lol: :huh: Még semmi...... :) :D Amúgy meg nagyonrendbenvannak......Sztem... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Március15, 2009 Megoszt Elküldve Március15, 2009 Még semmi...... :huh: :) Amúgy meg nagyonrendbenvannak......Sztem... :D Te többet tudsz nálam? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Berlinetta Elküldve Március15, 2009 Megoszt Elküldve Március15, 2009 :huh: :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Március15, 2009 Megoszt Elküldve Március15, 2009 Te többet tudsz nálam? :) Inkább csak élénkebb a fantáziám! :D :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts