Kacsero Elküldve Március14, 2009 Elküldve Március14, 2009 Most a fórummal van valami problem, vagy az én gépemmel, de mintha tegnap este, még a rendezvények topikba olvastam volna a vadkerti talit...most meg nem látom... :huh: Vagy törölve lett azóta?? :)
Berlinetta Elküldve Március14, 2009 Elküldve Március14, 2009 Most Én se látom,pedig még délelőtt meg volt :huh:
Xray Elküldve Március14, 2009 Elküldve Március14, 2009 Most a fórummal van valami problem, vagy az én gépemmel, de mintha tegnap este, még a rendezvények topikba olvastam volna a vadkerti talit...most meg nem látom... :) Vagy törölve lett azóta?? :D Ja , eltűnt de mért én nemtom! :huh:
Xray Elküldve Március14, 2009 Elküldve Március14, 2009 Helló Xray! Hogy-hogy itt? :huh: Hálló hálló! :) Belestem ide hátha írnak valamit az eltűnt topikról! :D
Berlinetta Elküldve Március14, 2009 Elküldve Március14, 2009 Hálló hálló! :) Belestem ide hátha írnak valamit az eltűnt topikról! :D Mint a sorozat,tudod eltűntek nyilvánítva :huh:
Xray Elküldve Március14, 2009 Elküldve Március14, 2009 Mint a sorozat,tudod eltűntek nyilvánítva :huh: Egy újabb X akta :) :D
Berlinetta Elküldve Március14, 2009 Elküldve Március14, 2009 Egy újabb X akta :) :D Mondjuk az,de akkor hová is tűnt??? :huh:
J0hnny Elküldve Március14, 2009 Elküldve Március14, 2009 Na ma corsát hackeltem és kiderült,hogy lacházára nem megyek.
Kacsero Elküldve Március14, 2009 Elküldve Március14, 2009 Na ma corsát hackeltem és kiderült,hogy lacházára nem megyek. Mié? mi a baj? :huh:
J0hnny Elküldve Március14, 2009 Elküldve Március14, 2009 Mié? mi a baj? :huh: Semmi.Csak április elején corsa műszaki,van még mit rajta szögelni,másrészt nekem nincs kedvem fagyoskodni és őszintén szólva a gyorsulás nem izgat,még nézőként sem.
Kacsero Elküldve Március14, 2009 Elküldve Március14, 2009 Semmi.Csak április elején corsa műszaki,van még mit rajta szögelni,másrészt nekem nincs kedvem fagyoskodni és őszintén szólva a gyorsulás nem izgat,még nézőként sem. Ahogy érzed... de szegeden sem lesz akkor melegebb :) :huh:
J0hnny Elküldve Március14, 2009 Elküldve Március14, 2009 Ahogy érzed... de szegeden sem lesz akkor melegebb :) :huh: Nem megyek oda sem.
warwolf Elküldve Március14, 2009 Elküldve Március14, 2009 másrészt nekem nincs kedvem fagyoskodni és őszintén szólva a gyorsulás nem izgat,még nézőként sem. Nekem is időjárás függvénye a dolog.Ha gatya idő lesz, más progit szervezek.Gyorsulás idev. oda.De Kalocsán ha lesz, oda átviszem tesóm is. Remélem a következő talira már Fx-el megyek, hétfőn-kedden termosztát csere, gittelés, festés alapozóval. Ajtócsere + színrefújás majd később, még szereznem kell 1 bal első ajtót, mociháztetőt (GSi) is. Miért nem tolsz rá v.mi sárkányosmatrinyás EVOutánzat tetőt? :huh: Vagy kivágni a tetejét, és az FX lenne belehímezve? :)
Berlinetta Elküldve Március14, 2009 Elküldve Március14, 2009 Nem megyek oda sem. JOhnny nyugi van :huh: Mi Xrayal X-aktázunk :) Ti tudjáktok hová lett a vadkerti topic?
J0hnny Elküldve Március14, 2009 Elküldve Március14, 2009 JOhnny nyugi van :huh: Nem vagyok ideges. :)
Berlinetta Elküldve Március14, 2009 Elküldve Március14, 2009 Nem vagyok ideges. :D Rendben :huh: Vigyázz a lelkedre :)
J0hnny Elküldve Március14, 2009 Elküldve Március14, 2009 Vigyázz a lelkedre :D Hogy mire? :huh: :) Nekem olyan semnemvan! :D
Berlinetta Elküldve Március14, 2009 Elküldve Március14, 2009 Hogy mire? :huh: :) Nekem olyan semnemvan! :lol: A fejedre :D :D
mantababy Elküldve Március14, 2009 Elküldve Március14, 2009 JOhnny nyugi van :) Mi Xrayal X-aktázunk :D Ti tudjáktok hová lett a vadkerti topic? Ez igazi x-akta . REggel nagy örömömre ott volt a topic. Írtam is....majd mikor elküldtem az írkálmányomat, eltünt, mintha sosem lett volna. MEg is ilyedtem,hogy valamit rosszul nyomtam :D , de arra gondoltam,hogy ennyire béna nem lehetek. Egyből írt is Xray, engem kérdezvén,hogy mi történt a topiccal. Nem mertem neki bevallani,hogy lehet, hogy én voltam :huh: . LEhet a főnökség úgy gondolja, hogy vadkert még oly távolni,hogy nem is kell beszélni róla.
warwolf Elküldve Március14, 2009 Elküldve Március14, 2009 Ez igazi x-akta . REggel nagy örömömre ott volt a topic. Írtam is....majd mikor elküldtem az írkálmányomat, eltünt, mintha sosem lett volna. Vagy inkább úgy, hogy nincs rá szükség, és máshol lesz megtartva.....De ez csak tipp ill. pánikkeltés... :huh:
Berlinetta Elküldve Március14, 2009 Elküldve Március14, 2009 Vagy inkább úgy, hogy nincs rá szükség, és máshol lesz megtartva.....De ez csak tipp ill. pánikkeltés... :D Jó vicc :huh: :)
Berlinetta Elküldve Március14, 2009 Elküldve Március14, 2009 Szerintem vissza fog kerülni,csak idő kérdése.
Kacsero Elküldve Március14, 2009 Elküldve Március14, 2009 az illetékes "góré" sehol sincs ilyenkor...Ő biztos tudja a választ.... :) Amúgy meg nem hiszem, hogy korai lenne róla beszélni... :huh: Főleg, ha kedvezményes a helyfoglalás áprilisi befizetéssel... :D
Recommended Posts