Kacsero Elküldve Március14, 2009 Megoszt Elküldve Március14, 2009 Most a fórummal van valami problem, vagy az én gépemmel, de mintha tegnap este, még a rendezvények topikba olvastam volna a vadkerti talit...most meg nem látom... :huh: Vagy törölve lett azóta?? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Berlinetta Elküldve Március14, 2009 Megoszt Elküldve Március14, 2009 Most Én se látom,pedig még délelőtt meg volt :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Március14, 2009 Megoszt Elküldve Március14, 2009 Most a fórummal van valami problem, vagy az én gépemmel, de mintha tegnap este, még a rendezvények topikba olvastam volna a vadkerti talit...most meg nem látom... :) Vagy törölve lett azóta?? :D Ja , eltűnt de mért én nemtom! :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Berlinetta Elküldve Március14, 2009 Megoszt Elküldve Március14, 2009 Helló Xray! Hogy-hogy itt? :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Március14, 2009 Megoszt Elküldve Március14, 2009 Helló Xray! Hogy-hogy itt? :huh: Hálló hálló! :) Belestem ide hátha írnak valamit az eltűnt topikról! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Berlinetta Elküldve Március14, 2009 Megoszt Elküldve Március14, 2009 Hálló hálló! :) Belestem ide hátha írnak valamit az eltűnt topikról! :D Mint a sorozat,tudod eltűntek nyilvánítva :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Március14, 2009 Megoszt Elküldve Március14, 2009 Mint a sorozat,tudod eltűntek nyilvánítva :huh: Egy újabb X akta :) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Berlinetta Elküldve Március14, 2009 Megoszt Elküldve Március14, 2009 Egy újabb X akta :) :D Mondjuk az,de akkor hová is tűnt??? :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Március14, 2009 Megoszt Elküldve Március14, 2009 Na ma corsát hackeltem és kiderült,hogy lacházára nem megyek. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Március14, 2009 Megoszt Elküldve Március14, 2009 Na ma corsát hackeltem és kiderült,hogy lacházára nem megyek. Mié? mi a baj? :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Március14, 2009 Megoszt Elküldve Március14, 2009 Mié? mi a baj? :huh: Semmi.Csak április elején corsa műszaki,van még mit rajta szögelni,másrészt nekem nincs kedvem fagyoskodni és őszintén szólva a gyorsulás nem izgat,még nézőként sem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Március14, 2009 Megoszt Elküldve Március14, 2009 Semmi.Csak április elején corsa műszaki,van még mit rajta szögelni,másrészt nekem nincs kedvem fagyoskodni és őszintén szólva a gyorsulás nem izgat,még nézőként sem. Ahogy érzed... de szegeden sem lesz akkor melegebb :) :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Március14, 2009 Megoszt Elküldve Március14, 2009 Ahogy érzed... de szegeden sem lesz akkor melegebb :) :huh: Nem megyek oda sem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Március14, 2009 Megoszt Elküldve Március14, 2009 másrészt nekem nincs kedvem fagyoskodni és őszintén szólva a gyorsulás nem izgat,még nézőként sem. Nekem is időjárás függvénye a dolog.Ha gatya idő lesz, más progit szervezek.Gyorsulás idev. oda.De Kalocsán ha lesz, oda átviszem tesóm is. Remélem a következő talira már Fx-el megyek, hétfőn-kedden termosztát csere, gittelés, festés alapozóval. Ajtócsere + színrefújás majd később, még szereznem kell 1 bal első ajtót, mociháztetőt (GSi) is. Miért nem tolsz rá v.mi sárkányosmatrinyás EVOutánzat tetőt? :huh: Vagy kivágni a tetejét, és az FX lenne belehímezve? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Berlinetta Elküldve Március14, 2009 Megoszt Elküldve Március14, 2009 Nem megyek oda sem. JOhnny nyugi van :huh: Mi Xrayal X-aktázunk :) Ti tudjáktok hová lett a vadkerti topic? Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Március14, 2009 Megoszt Elküldve Március14, 2009 JOhnny nyugi van :huh: Nem vagyok ideges. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Berlinetta Elküldve Március14, 2009 Megoszt Elküldve Március14, 2009 Nem vagyok ideges. :D Rendben :huh: Vigyázz a lelkedre :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Március14, 2009 Megoszt Elküldve Március14, 2009 Vigyázz a lelkedre :D Hogy mire? :huh: :) Nekem olyan semnemvan! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Berlinetta Elküldve Március14, 2009 Megoszt Elküldve Március14, 2009 Hogy mire? :huh: :) Nekem olyan semnemvan! :lol: A fejedre :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mantababy Elküldve Március14, 2009 Megoszt Elküldve Március14, 2009 JOhnny nyugi van :) Mi Xrayal X-aktázunk :D Ti tudjáktok hová lett a vadkerti topic? Ez igazi x-akta . REggel nagy örömömre ott volt a topic. Írtam is....majd mikor elküldtem az írkálmányomat, eltünt, mintha sosem lett volna. MEg is ilyedtem,hogy valamit rosszul nyomtam :D , de arra gondoltam,hogy ennyire béna nem lehetek. Egyből írt is Xray, engem kérdezvén,hogy mi történt a topiccal. Nem mertem neki bevallani,hogy lehet, hogy én voltam :huh: . LEhet a főnökség úgy gondolja, hogy vadkert még oly távolni,hogy nem is kell beszélni róla. Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Március14, 2009 Megoszt Elküldve Március14, 2009 Ez igazi x-akta . REggel nagy örömömre ott volt a topic. Írtam is....majd mikor elküldtem az írkálmányomat, eltünt, mintha sosem lett volna. Vagy inkább úgy, hogy nincs rá szükség, és máshol lesz megtartva.....De ez csak tipp ill. pánikkeltés... :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Berlinetta Elküldve Március14, 2009 Megoszt Elküldve Március14, 2009 Vagy inkább úgy, hogy nincs rá szükség, és máshol lesz megtartva.....De ez csak tipp ill. pánikkeltés... :D Jó vicc :huh: :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Március14, 2009 Megoszt Elküldve Március14, 2009 Jó vicc :huh: :) Viccnek is elég durva! :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Berlinetta Elküldve Március14, 2009 Megoszt Elküldve Március14, 2009 Szerintem vissza fog kerülni,csak idő kérdése. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Március14, 2009 Megoszt Elküldve Március14, 2009 az illetékes "góré" sehol sincs ilyenkor...Ő biztos tudja a választ.... :) Amúgy meg nem hiszem, hogy korai lenne róla beszélni... :huh: Főleg, ha kedvezményes a helyfoglalás áprilisi befizetéssel... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts