tomi023 Elküldve Március10, 2009 Megoszt Elküldve Március10, 2009 az astranak izzítógyertya baja van... :huh: biztos ezért állt meg :) most megyek ki megbeszélni a részleteket... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Március10, 2009 Megoszt Elküldve Március10, 2009 az astranak izzítógyertya baja van... :) biztos ezért állt meg :D most megyek ki megbeszélni a részleteket... Menetközben is izzít? Ha már beindult, nem öngyulladásos a Diesel? :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Március10, 2009 Megoszt Elküldve Március10, 2009 az astranak izzítógyertya baja van... :) biztos ezért állt meg :D most megyek ki megbeszélni a részleteket... :D :D :lol: és még hülyének is néznek! :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Március10, 2009 Megoszt Elküldve Március10, 2009 az astranak izzítógyertya baja van... :) biztos ezért állt meg :D most megyek ki megbeszélni a részleteket... Egyet kell értsek Johnnyval.Inkább a pénzt adják vissza.... :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Március10, 2009 Megoszt Elküldve Március10, 2009 Lanti már vágja mit is akarok mondani! Losi szokta ezt hasonló képpen csinálni,neki azt szoktam mondani,hogy az asszonyt kábíthatod ezzel a dumával,engem nem! :huh: Ne áztassá' mer' 'széjjelcsaplakeee'! :D István is ráunt a pénzlocsolásra.Nem is csodálom.Az új vasat már élvezni szeretné használva, és nem állandóan hackelve, pénztráköltve. Ha meg csapatni akar, elkéri tesójától a zőődet... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Március11, 2009 Megoszt Elküldve Március11, 2009 http://iwiw.hu/pages/user/userdata.jsp?userID=10480223 Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Március11, 2009 Megoszt Elküldve Március11, 2009 http://iwiw.hu/pages/user/userdata.jsp?userID=10480223 Célnak megfelel...... :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Március11, 2009 Megoszt Elküldve Március11, 2009 Célnak megfelel...... :) Adogatná a villáskulcsot, tartaná a váltót... :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Március11, 2009 Megoszt Elküldve Március11, 2009 Adogatná a villáskulcsot, tartaná a váltót... :D Vagy keverné a maltert, tolná a talicskát..... :huh: :) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Március11, 2009 Megoszt Elküldve Március11, 2009 Vagy keverné a maltert, tolná a talicskát..... :huh: :) :D nekem a tollbamondás jutott eszembe :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Március11, 2009 Megoszt Elküldve Március11, 2009 nekem a tollbamondás jutott eszembe :D :huh: :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Udi Elküldve Március11, 2009 Megoszt Elküldve Március11, 2009 Tudom most illuzió romboló leszek, ilyen volt az Fx: http://img0.tar.hu/udi/img/37394401.jpg#3 :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Március11, 2009 Megoszt Elküldve Március11, 2009 Tudom most illuzió romboló leszek, ilyen volt az Fx: http://img0.tar.hu/udi/img/37394401.jpg#3 :huh: Így a tollbamondás után tényleg elég illúzióromboló :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Március11, 2009 Megoszt Elküldve Március11, 2009 Vazze! Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Március11, 2009 Megoszt Elküldve Március11, 2009 nekem a tollbamondás jutott eszembe :D Jobb szó mint a karajra botnás..... :D Tudom most illuzió romboló leszek, ilyen volt az Fx: FX :huh: .......hervasztó látvány, kétségtelen.De már nem ilyen szerencsére.CSak kérdés, hogy pl. az alváz, a gondos olajozás ellenére is hasonló képet mutatna?Vagy az első nyúlványok..... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Március11, 2009 Megoszt Elküldve Március11, 2009 Vagy az első nyúlványok..... :huh: Astra soha nem ott rohad,hanem hátul a rugótányér tövénél. Akinek van egy kis ideje ezt nézze végig és hallgassa meg mit is mond a pacák.Érdemes figyelni rá. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Március12, 2009 Megoszt Elküldve Március12, 2009 Astra soha nem ott rohad,hanem hátul a rugótányér tövénél. Akinek van egy kis ideje ezt nézze végig és hallgassa meg mit is mond a pacák.Érdemes figyelni rá. Elég alázatosan beszél.... és legalább nem hazudik mint ezek a köcsög komcsik! A lényege: Szarban vagyunk... igen abban ,,, nade nem mindegy mekkorában! Link to comment Megosztás: More sharing options...
paja Elküldve Március12, 2009 Megoszt Elküldve Március12, 2009 Astrát Szombaton elvitték.. :D sajnálom, nagyon jó társam volt! :huh: Ma intéztem az anyagiakat az újra..lőttem 1 pár képet...még pár nap és átvehetem.. :) NAGY VAS. Ha a garázsod Astra méretű bajban vagy..... :lol: Gratula !!!! :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
ENDYKA Elküldve Március12, 2009 Megoszt Elküldve Március12, 2009 NAGY VAS. Ha a garázsod Astra méretű bajban vagy..... :D Gratula !!!! :lol: :) Apám Hondája és az Astra éppen elfért :huh: ...szal apué kint alvós lesz.. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Március12, 2009 Megoszt Elküldve Március12, 2009 Kövi 7től éccakai műszak rulezhogybaxnákmeg..... :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
paja Elküldve Március13, 2009 Megoszt Elküldve Március13, 2009 Kövi 7től éccakai műszak rulezhogybaxnákmeg..... :) Részvétem..... :huh: Remélem hasonló lesz mint az enyém..... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Március13, 2009 Megoszt Elküldve Március13, 2009 Kövi 7től éccakai műszak rulezhogybaxnákmeg..... :huh: Én ma adtam le :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Március13, 2009 Megoszt Elküldve Március13, 2009 Részvétem..... :huh: Remélem hasonló lesz mint az enyém..... :) Majd igyexünk minden melót elkerülni. :D Ha vűlasztani kellene a Kia Soul ill. EZ között, inkább az utóbbit választanám.Tuti nem jönne szembe minden utcasarkon! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Március13, 2009 Megoszt Elküldve Március13, 2009 Kövi 7től éccakai műszak rulezhogybaxnákmeg..... :huh: Nálunk meg épp most akarják megszüntetni... válságvanrulez :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Március13, 2009 Megoszt Elküldve Március13, 2009 Nálunk meg épp most akarják megszüntetni... válságvanrulez :) remélem nálunk sem lesz hosszú életű a dolog.Főleg, hogy az égvilágon semmi, de semmi értelme nincs.Nem indokolja semmi, csak néhány agyhalott vezető rémképe ez.Némi számolás után az jött ki, hogy durván 10e.ft-tal kapnék hónap végén többet, ha éjszakai műszakban is tolom.Ha átlag hónap van, ezt 2 szombati műszakból szintén össze lehet hozni éjszakázós 7 nélkül.....szal.... :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts