Xray Elküldve Március9, 2009 Megoszt Elküldve Március9, 2009 Készülj is...idén nagyobb buli lesz mint tavaly volt... :) Arra mérget vehettek! :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Március9, 2009 Megoszt Elküldve Március9, 2009 Arra mérget vehettek! :) Hát, inkább csak whiskyt veszek... :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Március9, 2009 Megoszt Elküldve Március9, 2009 Hát, inkább csak whiskyt veszek... :huh: Lerészegedhetünk, mi bajunk lehet! :) :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Március9, 2009 Megoszt Elküldve Március9, 2009 Ma intéztem az anyagiakat az újra..lőttem 1 pár képet...még pár nap és átvehetem.. :huh: Szép ótó! Gratula hozzá! Legyen olyan megbízható, mint az előző volt :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Március9, 2009 Megoszt Elküldve Március9, 2009 Lerészegedhetünk, mi bajunk lehet! :huh: :) :D Nekünk semmi...csak Tominak nem szabad engedni hogy igyon alkohol tartalmú italokat :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Március9, 2009 Megoszt Elküldve Március9, 2009 Arra mérget vehettek! :huh: A sör lassan ölő méreg. Nem baj, én ráérek! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Március9, 2009 Megoszt Elküldve Március9, 2009 Nekünk semmi...csak Tominak nem szabad engedni hogy igyon alkohol tartalmú italokat :huh: Vagy nem adunk neki szobakulcsot. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Március9, 2009 Megoszt Elküldve Március9, 2009 Astrát Szombaton elvitték.. :lol: sajnálom, nagyon jó társam volt! :D Ma intéztem az anyagiakat az újra..lőttem 1 pár képet...még pár nap és átvehetem.. :D http://kepfeltoltes.hu/090309/20090309528_...ltoltes.hu_.jpg http://kepfeltoltes.hu/090309/20090309527_...ltoltes.hu_.jpg http://kepfeltoltes.hu/090309/20090309529_...ltoltes.hu_.jpg Vaddisznójóól néz ki, gratula hozzá. :huh: :) Alkalomadtán szeretnénk ám látni!! :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Március9, 2009 Megoszt Elküldve Március9, 2009 ...hú de el vagyok keseredve... :D Pénteken is le volt foglalva miii?? :D :lol: :huh: :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Március10, 2009 Megoszt Elküldve Március10, 2009 Pénteken is le volt foglalva miii?? :D :D :huh: :) tollbamondtam... Link to comment Megosztás: More sharing options...
ENDYKA Elküldve Március10, 2009 Megoszt Elküldve Március10, 2009 hol veszed át? és mikor? Duna Autó Buda. Remélem Pénteken...sok a papírmunka..zöldkártya..műszaki. Link to comment Megosztás: More sharing options...
ENDYKA Elküldve Március10, 2009 Megoszt Elküldve Március10, 2009 Szép ótó! Gratula hozzá! Legyen olyan megbízható, mint az előző volt :) THX! Remélem az lesz! :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
ENDYKA Elküldve Március10, 2009 Megoszt Elküldve Március10, 2009 Vaddisznójóól néz ki, gratula hozzá. :D :D Alkalomadtán szeretnénk ám látni!! :lol: :D Régóta tervezem.. :huh: tavalyi évben kórházról-kórházra jártam. Az idei meg állandó ellenőrzéskről a cégnél... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
szobikari Elküldve Március10, 2009 Megoszt Elküldve Március10, 2009 Okok.Csak egy apró fricska akart lenni..... :D Elvégre ez mégis csak egy Opelfórum, ahol a Suzukisok kivétel nélkül bunkók és bénák, mindegyik vasárnapi vezető, és Suzukival járni lealacsonyító dolog, mert a Suzuki xar.De ha rákérdeznél bármelyik usernél, hogy miért, nem tudnák rá a választ...... :D Én mindenesetre jól érzem magam Suzukisként is. :huh: :) :lol: :D :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Március10, 2009 Megoszt Elküldve Március10, 2009 :) :D :D :huh: Neked be van állítva a keresőbe a suzuki szó és azonnal lecsapsz mi? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Március10, 2009 Megoszt Elküldve Március10, 2009 tollbamondtam... S, legalább tehetséges kollegina lesz?Megéri rá "áldozni"? :) Neked be van állítva a keresőbe a suzuki szó és azonnal lecsapsz mi? :D Mivel Ő is ilyen szekérben gurul, érthető a szimpátia.S, ami a dolog pikantériája, hogy szintén Opelből ült át/vissza...... :huh: Nyilván oka volt.. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
szobikari Elküldve Március10, 2009 Megoszt Elküldve Március10, 2009 Neked be van állítva a keresőbe a suzuki szó és azonnal lecsapsz mi? :lol: :huh: Mivel Ő is ilyen szekérben gurul, érthető a szimpátia.S, ami a dolog pikantériája, hogy szintén Opelből ült át/vissza...... :) Nyilván oka volt.. :D Mit fogunk ezért a pár hozzászólásért kapni a tisztelt cartársaktól :D Mondjuk inkább pár élcesebb komment, mint egy rakás hibakód :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Március10, 2009 Megoszt Elküldve Március10, 2009 Mit fogunk ezért a pár hozzászólásért kapni a tisztelt cartársaktól :huh: Mondjuk inkább pár élcesebb komment, mint egy rakás hibakód :) Engem nem zavar ki mivel gurul...lehet az akár bicaj is! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Március10, 2009 Megoszt Elküldve Március10, 2009 Mit fogunk ezért a pár hozzászólásért kapni a tisztelt cartársaktól :huh: Mondjuk inkább pár élcesebb komment, mint egy rakás hibakód :) követlek benneteket, én is szuzukiztam pár napig, most nagyon várom vissza az astrat amihez még hozzá sem fogtak és múlt hét szerda óta nem megy... Milyen gyors a szerviz :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Március10, 2009 Megoszt Elküldve Március10, 2009 Ezt figy Losi! :huh: Corsa B szélvédő Nézd a hirdető nevét!!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Március10, 2009 Megoszt Elküldve Március10, 2009 Óóóóóóóóóó!!! Azt hiszem beszélnem kell Pipóval! Link to comment Megosztás: More sharing options...
kadi418 Elküldve Március10, 2009 Megoszt Elküldve Március10, 2009 tegnap tényleg kedvesek voltak Mezőtúron, belestem a kulisszák mögé :huh: még a könyvelő csajszi is akinek nem volt kiosztva a feladat, ő is segített. pihenésképp pedig beültünk minden szalonautóba :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
kadi418 Elküldve Március10, 2009 Megoszt Elküldve Március10, 2009 ez nagyon jó: "Gott schuf Adam, und Adam den Opel" -azaz Isten megteremtette Ádámot és Ádám az Opelt ... Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Március10, 2009 Megoszt Elküldve Március10, 2009 ez nagyon jó: "Gott schuf Adam, und Adam den Opel" -azaz Isten megteremtette Ádámot és Ádám az Opelt ... Csak a kurv@ marketingeseket ne teremtette volna meg. :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
kadi418 Elküldve Március10, 2009 Megoszt Elküldve Március10, 2009 Csak a kurv@ marketingeseket ne teremtette volna meg. :huh: naaa fél év múlva én is az leszek. legalábbis papír szerint. ja és nem leszek kurv@ :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts