Berlinetta Elküldve Március9, 2009 Elküldve Március9, 2009 Psze, a talpam edzem ilyenkor :D De a testmozgás nemaradhat el..... :huh: :)
Gepard Elküldve Március9, 2009 Elküldve Március9, 2009 :huh: :) Én ha tudok akkor sportolok, és hangszeren is játszom!! Remekül tudok zongorán sakkozni. :lol: :D :D
Xray Elküldve Március9, 2009 Elküldve Március9, 2009 Én ha tudok akkor sportolok, és hangszeren is játszom!! Remekül tudok zongorán sakkozni. :lol: :huh: :) Ahogy "csörcsil" mondta. NO SPORT! mondjuk rajta látszott is! :D :D
Sörös Sanyi Elküldve Március9, 2009 Elküldve Március9, 2009 Én ha tudok akkor sportolok, és hangszeren is játszom!! Remekül tudok zongorán sakkozni. :D :huh: :) :D
Berlinetta Elküldve Március9, 2009 Elküldve Március9, 2009 Azt hitem már kihalt a topik :) Én meg gyűjtöm a spinning okleveleket :huh:
Xray Elküldve Március9, 2009 Elküldve Március9, 2009 :huh: hát ez nagyon édi wehehehe tesz az mindenre , a kaja a lényeg..!! De Sanyi te pont így vagy a sörrel nem??? :) :D
Xray Elküldve Március9, 2009 Elküldve Március9, 2009 Pisti, nemlehetne egy elővadkerti buli???:D :huh: :) valahol!!!!!!!!!!!!!
Sörös Sanyi Elküldve Március9, 2009 Elküldve Március9, 2009 De Sanyi te pont így vagy a sörrel nem??? :huh: :) De. De te tőlem nem veszed el ilyen könnyen a söröm. :D
Berlinetta Elküldve Március9, 2009 Elküldve Március9, 2009 Pisti, nemlehetne egy elővadkerti buli???:D :huh: :) valahol!!!!!!!!!!!!! Úgy látom ti már nagyon akartok bulizni.
Xray Elküldve Március9, 2009 Elküldve Március9, 2009 De. De te tőlem nem veszed el ilyen könnyen a söröm. :D Érintésvédelmi oktatás következik: Aki hozzáér a sörömhöz az halott mi?? :huh: :)
Xray Elküldve Március9, 2009 Elküldve Március9, 2009 Úgy látom ti már nagyon akartok bulizni. El sem hiszed mennyire! :huh: :)
Gepard Elküldve Március9, 2009 Elküldve Március9, 2009 Azt hitem már kihalt a topik :huh: Dehogy halt, csak nem értünk rá. Laci, te már nagyon készülsz! :) Mi is! Ma beszéltem a kontakttal, és várom az emailt, az árakkal. Sanyi ennyi idő alatt amig a kis szíriai eszik, kiszárít egy fél reszekesz sört.
Gepard Elküldve Március9, 2009 Elküldve Március9, 2009 Úgy látom ti már nagyon akartok bulizni. Nagyon tuti szokott lenni, nem érdemes kihagyni.
Berlinetta Elküldve Március9, 2009 Elküldve Március9, 2009 Nagyon tuti szokott lenni, nem érdemes kihagyni. Értem :huh:
Xray Elküldve Március9, 2009 Elküldve Március9, 2009 Dehogy halt, csak nem értünk rá. Laci, te már nagyon készülsz! :D Mi is! Ma beszéltem a kontakttal, és várom az emailt, az árakkal. Sanyi ennyi idő alatt amig a kis szíriai eszik, kiszárít egy fél reszekesz sört. Nagyon klassz :D Amugy az a kis Neoton remix az vadkertre készült! :huh: :)
Sörös Sanyi Elküldve Március9, 2009 Elküldve Március9, 2009 Sanyi ennyi idő alatt amig a kis szíriai eszik, kiszárít egy fél reszekesz sört. Aki nem hiszi, annak majd reprezentálom. :huh:
Kacsero Elküldve Március9, 2009 Elküldve Március9, 2009 ..... de már csak Niki maradt... Nemrég voltam lóvéverdébe..és el kell szomorítsalak, Niki már foglalt... :) :huh:
Kacsero Elküldve Március9, 2009 Elküldve Március9, 2009 Amugy az a kis Neoton remix az vadkertre készült! :huh: :) Készülj is...idén nagyobb buli lesz mint tavaly volt... :D
ENDYKA Elküldve Március9, 2009 Elküldve Március9, 2009 Astrát Szombaton elvitték.. :D sajnálom, nagyon jó társam volt! :huh: Ma intéztem az anyagiakat az újra..lőttem 1 pár képet...még pár nap és átvehetem.. :)
tomi023 Elküldve Március9, 2009 Elküldve Március9, 2009 Nemrég voltam lóvéverdébe..és el kell szomorítsalak, Niki már foglalt... :D :) ...hú de el vagyok keseredve... :huh:
tomi023 Elküldve Március9, 2009 Elküldve Március9, 2009 Astrát Szombaton elvitték.. :D sajnálom, nagyon jó társam volt! :huh: Ma intéztem az anyagiakat az újra..lőttem 1 pár képet...még pár nap és átvehetem.. :) én má nem is sajnálnám annyira az astrat :lol: de első rendszám ugye matrica lesz! a hátsó meg minek :D Vagy ENDY-01 esetleg APUJE-1 z csak vicc grat hozzá, mikor hozod megmutatni? és hogy gyorsul lacházán?
tomi023 Elküldve Március9, 2009 Elküldve Március9, 2009 Pisti, nemlehetne egy elővadkerti buli???:D :huh: :) valahol!!!!!!!!!!!!! nem is rossz 5let
ENDYKA Elküldve Március9, 2009 Elküldve Március9, 2009 én má nem is sajnálnám annyira az astrat :D de első rendszám ugye matrica lesz! a hátsó meg minek :huh: Vagy ENDY-01 esetleg APUJE-1 z csak vicc grat hozzá, mikor hozod megmutatni? és hogy gyorsul lacházán? THX! Nem gyorsuló művész lesz.. azért rakunk rá : "anyutó a 2es átlagé" matricát. Nem tudsz valami ragasztósszakmunkást?! :)
tomi023 Elküldve Március9, 2009 Elküldve Március9, 2009 THX! Nem gyorsuló művész lesz.. azért rakunk rá : "anyutó a 2es átlagé" matricát. Nem tudsz valami ragasztósszakmunkást?! :huh: hol veszed át? és mikor?
Recommended Posts