Berlinetta Elküldve Március9, 2009 Megoszt Elküldve Március9, 2009 Psze, a talpam edzem ilyenkor :D De a testmozgás nemaradhat el..... :huh: :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Március9, 2009 Megoszt Elküldve Március9, 2009 :huh: :) Én ha tudok akkor sportolok, és hangszeren is játszom!! Remekül tudok zongorán sakkozni. :lol: :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Március9, 2009 Megoszt Elküldve Március9, 2009 Én ha tudok akkor sportolok, és hangszeren is játszom!! Remekül tudok zongorán sakkozni. :lol: :huh: :) Ahogy "csörcsil" mondta. NO SPORT! mondjuk rajta látszott is! :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Március9, 2009 Megoszt Elküldve Március9, 2009 KIVOLT EZ A BAROM??? :huh: :) :D :D :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Március9, 2009 Megoszt Elküldve Március9, 2009 Én ha tudok akkor sportolok, és hangszeren is játszom!! Remekül tudok zongorán sakkozni. :D :huh: :) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Berlinetta Elküldve Március9, 2009 Megoszt Elküldve Március9, 2009 Azt hitem már kihalt a topik :) Én meg gyűjtöm a spinning okleveleket :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Március9, 2009 Megoszt Elküldve Március9, 2009 :huh: hát ez nagyon édi wehehehe tesz az mindenre , a kaja a lényeg..!! De Sanyi te pont így vagy a sörrel nem??? :) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Március9, 2009 Megoszt Elküldve Március9, 2009 Pisti, nemlehetne egy elővadkerti buli???:D :huh: :) valahol!!!!!!!!!!!!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Március9, 2009 Megoszt Elküldve Március9, 2009 De Sanyi te pont így vagy a sörrel nem??? :huh: :) De. De te tőlem nem veszed el ilyen könnyen a söröm. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Berlinetta Elküldve Március9, 2009 Megoszt Elküldve Március9, 2009 Pisti, nemlehetne egy elővadkerti buli???:D :huh: :) valahol!!!!!!!!!!!!! Úgy látom ti már nagyon akartok bulizni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Március9, 2009 Megoszt Elküldve Március9, 2009 De. De te tőlem nem veszed el ilyen könnyen a söröm. :D Érintésvédelmi oktatás következik: Aki hozzáér a sörömhöz az halott mi?? :huh: :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Március9, 2009 Megoszt Elküldve Március9, 2009 Úgy látom ti már nagyon akartok bulizni. El sem hiszed mennyire! :huh: :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Március9, 2009 Megoszt Elküldve Március9, 2009 Azt hitem már kihalt a topik :huh: Dehogy halt, csak nem értünk rá. Laci, te már nagyon készülsz! :) Mi is! Ma beszéltem a kontakttal, és várom az emailt, az árakkal. Sanyi ennyi idő alatt amig a kis szíriai eszik, kiszárít egy fél reszekesz sört. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Március9, 2009 Megoszt Elküldve Március9, 2009 Úgy látom ti már nagyon akartok bulizni. Nagyon tuti szokott lenni, nem érdemes kihagyni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Berlinetta Elküldve Március9, 2009 Megoszt Elküldve Március9, 2009 Nagyon tuti szokott lenni, nem érdemes kihagyni. Értem :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Március9, 2009 Megoszt Elküldve Március9, 2009 Dehogy halt, csak nem értünk rá. Laci, te már nagyon készülsz! :D Mi is! Ma beszéltem a kontakttal, és várom az emailt, az árakkal. Sanyi ennyi idő alatt amig a kis szíriai eszik, kiszárít egy fél reszekesz sört. Nagyon klassz :D Amugy az a kis Neoton remix az vadkertre készült! :huh: :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Március9, 2009 Megoszt Elküldve Március9, 2009 Sanyi ennyi idő alatt amig a kis szíriai eszik, kiszárít egy fél reszekesz sört. Aki nem hiszi, annak majd reprezentálom. :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Március9, 2009 Megoszt Elküldve Március9, 2009 ..... de már csak Niki maradt... Nemrég voltam lóvéverdébe..és el kell szomorítsalak, Niki már foglalt... :) :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Március9, 2009 Megoszt Elküldve Március9, 2009 Amugy az a kis Neoton remix az vadkertre készült! :huh: :) Készülj is...idén nagyobb buli lesz mint tavaly volt... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
ENDYKA Elküldve Március9, 2009 Megoszt Elküldve Március9, 2009 Astrát Szombaton elvitték.. :D sajnálom, nagyon jó társam volt! :huh: Ma intéztem az anyagiakat az újra..lőttem 1 pár képet...még pár nap és átvehetem.. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Március9, 2009 Megoszt Elküldve Március9, 2009 Nemrég voltam lóvéverdébe..és el kell szomorítsalak, Niki már foglalt... :D :) ...hú de el vagyok keseredve... :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Március9, 2009 Megoszt Elküldve Március9, 2009 Astrát Szombaton elvitték.. :D sajnálom, nagyon jó társam volt! :huh: Ma intéztem az anyagiakat az újra..lőttem 1 pár képet...még pár nap és átvehetem.. :) én má nem is sajnálnám annyira az astrat :lol: de első rendszám ugye matrica lesz! a hátsó meg minek :D Vagy ENDY-01 esetleg APUJE-1 z csak vicc grat hozzá, mikor hozod megmutatni? és hogy gyorsul lacházán? Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Március9, 2009 Megoszt Elküldve Március9, 2009 Pisti, nemlehetne egy elővadkerti buli???:D :huh: :) valahol!!!!!!!!!!!!! nem is rossz 5let Link to comment Megosztás: More sharing options...
ENDYKA Elküldve Március9, 2009 Megoszt Elküldve Március9, 2009 én má nem is sajnálnám annyira az astrat :D de első rendszám ugye matrica lesz! a hátsó meg minek :huh: Vagy ENDY-01 esetleg APUJE-1 z csak vicc grat hozzá, mikor hozod megmutatni? és hogy gyorsul lacházán? THX! Nem gyorsuló művész lesz.. azért rakunk rá : "anyutó a 2es átlagé" matricát. Nem tudsz valami ragasztósszakmunkást?! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Március9, 2009 Megoszt Elküldve Március9, 2009 THX! Nem gyorsuló művész lesz.. azért rakunk rá : "anyutó a 2es átlagé" matricát. Nem tudsz valami ragasztósszakmunkást?! :huh: hol veszed át? és mikor? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts