Kacsero Elküldve Március7, 2009 Megoszt Elküldve Március7, 2009 Nikinek hogy van.... Épp akartam kérdezni már, a nevét... :huh: Iwiwen megvan már? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Március7, 2009 Megoszt Elküldve Március7, 2009 Épp akartam kérdzni már, a nevét... :huh: Iwiwen megvan már? :) Még nem kerestem rá. Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Március7, 2009 Megoszt Elküldve Március7, 2009 Azért ez kicsit túlzás szerintem.... :) Azért, mert te normálisan gondolkodsz, van egy bizonyos réteg aki nem. :huh: Én sosem mondtam,hogy a szusi xar,technikailag jó gép,de nekem annyira érződik rajta,hogy az olcsón összerakott autót tartották szem előtt a tervezésnél,hogy valahogy ugyanaza a feelingem van benne,mint a trabiban. Komfortilag nem roszabb, mint egy D v. E kadet.Törésileg sem. Az olcsóság, és egyszerűség előnye pedig a tartósság. amúgy a szusiban van halálfélelem főleg olyan 130 felett tegnap beleszálltam egy két kanyarba a régi 5ösön hát az astrának meg se kottyant de ez tekeredett ám. úgy kellett összeszedni. Nem tekeredett az, csak tudni kellene vezetni.Azt meg 300-400km alatt nem lehet megismerni. Egy Astrának azért nemkicsit más a futóműve.Eleve más kategória.Talán a Corsa A-val lehet egy súlycsoportban. Az új Swift pedig bőven a Corsa C vonal felett van. Link to comment Megosztás: More sharing options...
kiskasza Elküldve Március7, 2009 Megoszt Elküldve Március7, 2009 Gyerekek kár ezen tornázni hogy melyik milyen.. Szerintem mind1 kutya kinek mi vált be illetve ki mit engedhet meg magának. Nekem volt szerencsém mostanság kipróbálni Ignist Swiftet/2008/ stb illetve opelt szinte minden fajtát, azt mondom hogy suzi nem rossz nagyon jól megy szinte hibásodás nulla ára is viszonylag elfogadható, opeleket nem kell itt senkinek sem bemutatni minden tipusnak van valami gyenge pontja.Szerintem itt fórumozok nagy többsége beleértve magamat is nem kínlódna opelek restaurálásával hanem ha tehetné venne más igaz drágább talán jobb tipust. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Berlinetta Elküldve Március8, 2009 Megoszt Elküldve Március8, 2009 Gepard köszönöm a meglepetést :huh: :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Berlinetta Elküldve Március8, 2009 Megoszt Elküldve Március8, 2009 Xray mostanában keveset írsz :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Március8, 2009 Megoszt Elküldve Március8, 2009 Gyerekek kár ezen tornázni hogy melyik milyen.. Szerintem mind1 kutya kinek mi vált be illetve ki mit engedhet meg magának. Nekem volt szerencsém mostanság kipróbálni Ignist Swiftet/2008/ stb illetve opelt szinte minden fajtát, azt mondom hogy suzi nem rossz nagyon jól megy szinte hibásodás nulla ára is viszonylag elfogadható, Nekem nem is ez a gondom, hanem az, hogy sokan úgy törnek pálcát a típus és használói felett, hogy halvány lila lövésük nincs róla.Tehát úgymond divatból.Na én ezt ítélem el, nemkicsit. Használhatóság/fentartási költségek szempontjából SZÁMOMRA! sokkal jobb választás egy stift, mint egy Opel.Ez a véleményem, mert ugye volt már a tanyában jópár Opel. De azt is tudom, hogy többet tizenéves használt vacak nem is lesz.Ha lesz rá keret, majd talán 1X, akkor max. 3-4 éves vas lesz a következő választott.De mellette meg fog maradni ez a pléhbódé, mert addigra tuti sajnálni fogom eladni.Már most sajnálnám. Persze lehet hitetlenkedni, de benőtt a fejem lágya ami az autókat illeti+pénzem sincs és ebben az évben tuti nem is lesz ilyesmire.De sztem jövőre sem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Március8, 2009 Megoszt Elküldve Március8, 2009 Gepard köszönöm a meglepetést :huh: :) Szívesen, a kivitelezés azonban Mackósajt érdeme. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Március8, 2009 Megoszt Elküldve Március8, 2009 Szívesen, a kivitelezés azonban Mackósajt érdeme. lópikulát. Csak 3 kattintás és a név beírása volt a művelet. Te is megtehetted volna. :huh: :D szóval ez nem érdem :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Március8, 2009 Megoszt Elküldve Március8, 2009 Csak 3 kattintás és a név beírása volt a művelet. Te is megtehetted volna. :huh: :) Bejelentkeztem adminként, de kicsit kusza nekem, hogy nem beszélni magyar a progi, ezért inkább nem piszkáltam. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Berlinetta Elküldve Március8, 2009 Megoszt Elküldve Március8, 2009 lópikulát. Csak 3 kattintás és a név beírása volt a művelet. Te is megtehetted volna. :huh: :D szóval ez nem érdem :) Köszönöm mind a kettőtöknek :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Március8, 2009 Megoszt Elküldve Március8, 2009 Persze lehet hitetlenkedni, de benőtt a fejem lágya Én meg a májkül dzsekszon vagyok! :huh: :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Március8, 2009 Megoszt Elküldve Március8, 2009 Én meg a májkül dzsekszon vagyok! :huh: :D Szereted a kisfiúkat? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Március8, 2009 Megoszt Elküldve Március8, 2009 Szereted a kisfiúkat? :) 1:33 te tudatlan! :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Március8, 2009 Megoszt Elküldve Március8, 2009 Én meg a májkül dzsekszon vagyok! :huh: :D Majd csak figyeld.Több roncs nem jön a házhoz.Elég volt belőlük. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Március8, 2009 Megoszt Elküldve Március8, 2009 Xray mostanában keveset írsz :huh: Zenélgetek , edzegetek eszegetek olvasgatok itt ott amott :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Berlinetta Elküldve Március8, 2009 Megoszt Elküldve Március8, 2009 Zenélgetek , edzegetek eszegetek olvasgatok itt ott amott :huh: Ez mind nagyon jó. Már Én is várom a jövő heti edzést :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Március8, 2009 Megoszt Elküldve Március8, 2009 az astra helyett esetleg Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Március8, 2009 Megoszt Elküldve Március8, 2009 az astra helyett esetleg Drága a fentartás sajna japó autónak! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Március8, 2009 Megoszt Elküldve Március8, 2009 Ez mind nagyon jó. Már Én is várom a jövő heti edzést :) Hát futnom kell nekem is most elhanyagoltam kicsit fel is jött 3 kg wehe! 86kg a versenysúlyom most! :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Berlinetta Elküldve Március8, 2009 Megoszt Elküldve Március8, 2009 Hát futnom kell nekem is most elhanyagoltam kicsit fel is jött 3 kg wehe! 86kg a versenysúlyom most! :huh: Én nem futok,hanem tekerek. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Március8, 2009 Megoszt Elküldve Március8, 2009 Én nem futok,hanem tekerek. :) Ha gyorsan akarok menni Akkor beülök a GSI be! :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Március8, 2009 Megoszt Elküldve Március8, 2009 az astra helyett esetleg Ha az autómatája rendben van, miért ne.... :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Berlinetta Elküldve Március9, 2009 Megoszt Elküldve Március9, 2009 Ha gyorsan akarok menni Akkor beülök a GSI be! :huh: Ez is egy edzésforma :D és teljes a kikapcsolódás :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Március9, 2009 Megoszt Elküldve Március9, 2009 Ez is egy edzésforma :D és teljes a kikapcsolódás :huh: Psze, a talpam edzem ilyenkor :) De a testmozgás nemaradhat el..... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts