ENDYKA Elküldve Március6, 2009 Elküldve Március6, 2009 Röhögünk rajta........de főleg kínunkban... :D :lol: :) :D Ide jutottunk, sajnos! :huh: Bár tagadják, hogy a bankszektorban zárolni fogják a számlákat..azért nem árt időben gondolkodni, hisz amit ilyen vehemenciával tagadnak, az büdös és van igazságmagva... Off vége!
ENDYKA Elküldve Március6, 2009 Elküldve Március6, 2009 nem értelek félre de azok után fizetni kell cégautóadót havi 15.000-et. És nem lehet visszaigényelni az áfát. Ennyi csak az ok. Céges célra ma magyar rendszámmal nem lehet személyautót fenntartani. Jár a pont! :) Sajnos a magyar piacon, sok a germó kereskedő. Hozzám is eljött egy: segíteni akart eladni....: pörgesd vissza az órát, pakold ki belőle amit csak lehet, rakd vissza a lemerült aksit...stb :huh: elzavartam, csak úgy csörgött
warwolf Elküldve Március6, 2009 Elküldve Március6, 2009 kaptam cserevasat. stift sedan 10 éves 1,3-as full fapad DE megy és most csak ez számít. Aztán nehogy inkább megmaradjon a Stifti.Az legalább nem romlik el..... :) :huh:
Sörös Sanyi Elküldve Március6, 2009 Elküldve Március6, 2009 Aztán nehogy inkább megmaradjon a Stifti.Az legalább nem romlik el..... :) :huh: Tudom, Opel fórum, meg minden, de így van. Nem megy, és mégis a világ végre is elvisz.
mackosajt Elküldve Március6, 2009 Elküldve Március6, 2009 Tudom, Opel fórum, meg minden, de így van. Nem megy, és mégis a világ végre is elvisz. nézd meg, nekem is mi lett a vectrából. :huh:
Sörös Sanyi Elküldve Március6, 2009 Elküldve Március6, 2009 nézd meg, nekem is mi lett a vectrából. :huh: Rá se merek nézni! :) Ui.: Ó jee! 1100! :D
warwolf Elküldve Március6, 2009 Elküldve Március6, 2009 nézd meg, nekem is mi lett a vectrából. :huh: Nem akarunk egy külön témát v.hol?Ahol megbeszélhetnénk, hogy megint nem romlott el semmi az autón, és hogy nevetséges fogyasztásunk volt már megint, és bár elromlott v.mi nevetséges kötyü, amit 200ft-ért hozzánk vágtak az autósboltban. :)
mackosajt Elküldve Március6, 2009 Elküldve Március6, 2009 Rá se merek nézni! :) Ui.: Ó jee! 1100! :D nézzél nyugodtan :D Nem akarunk egy külön témát v.hol?Ahol megbeszélhetnénk, hogy megint nem romlott el semmi az autón, és hogy nevetséges fogyasztásunk volt már megint, és bár elromlott v.mi nevetséges kötyü, amit 200ft-ért hozzánk vágtak az autósboltban. :D :D :lol: :huh: inkább ne.
tomi023 Elküldve Március7, 2009 Elküldve Március7, 2009 elég nagy szégyen ez önmagában, ne kenjük szét :huh: :) :D
mackosajt Elküldve Március7, 2009 Elküldve Március7, 2009 elég nagy szégyen ez önmagában, ne kenjük szét :huh: :) :D De én legalább nem cserélgetem havonta a kocsikat. Amúgy pár külső elem kivételével ugyanaz. Még az Agila B-ben is K10B és K12B moci van, ami szusi. Sőt, a dízel is a szusis.
warwolf Elküldve Március7, 2009 Elküldve Március7, 2009 :D :D inkább ne. Okok.Csak egy apró fricska akart lenni..... :lol: Elvégre ez mégis csak egy Opelfórum, ahol a Suzukisok kivétel nélkül bunkók és bénák, mindegyik vasárnapi vezető, és Suzukival járni lealacsonyító dolog, mert a Suzuki xar.De ha rákérdeznél bármelyik usernél, hogy miért, nem tudnák rá a választ...... :P Én mindenesetre jól érzem magam Suzukisként is. :huh: :) elég nagy szégyen ez önmagában, ne kenjük szét :D :D :D A helyedben én inkább kérnék egy normális verdát a Jansiktól.Azt a piros trágyarakást meg kenje a hajára amit rád sózott VAN-ként..... Az a Sedan jó lenne, ha lenne benne pár extra.Vagy legalább szervó, ABS, klíma.
paja Elküldve Március7, 2009 Elküldve Március7, 2009 Elvégre ez mégis csak egy Opelfórum, ahol a Suzukisok kivétel nélkül bunkók és bénák, mindegyik vasárnapi vezető, és Suzukival járni lealacsonyító dolog, mert a Suzuki xar. Azért ez kicsit túlzás szerintem.... :huh:
tomi023 Elküldve Március7, 2009 Elküldve Március7, 2009 ma beindult az astra. most megy, nem tudom meddig. Ennek örömére terveztem egy kb 1000km-es tartós tesztet.
J0hnny Elküldve Március7, 2009 Elküldve Március7, 2009 Okok.Csak egy apró fricska akart lenni..... :D Elvégre ez mégis csak egy Opelfórum, ahol a Suzukisok kivétel nélkül bunkók és bénák, mindegyik vasárnapi vezető, és Suzukival járni lealacsonyító dolog, mert a Suzuki xar.De ha rákérdeznél bármelyik usernél, hogy miért, nem tudnák rá a választ...... :D Én mindenesetre jól érzem magam Suzukisként is. :huh: :) A helyedben én inkább kérnék egy normális verdát a Jansiktól.Azt a piros trágyarakást meg kenje a hajára amit rád sózott VAN-ként..... Az a Sedan jó lenne, ha lenne benne pár extra.Vagy legalább szervó, ABS, klíma. Nincs ott baj a VAN-nal,csak kapja rendbe. Én sosem mondtam,hogy a szusi xar,technikailag jó gép,de nekem annyira érződik rajta,hogy az olcsón összerakott autót tartották szem előtt a tervezésnél,hogy valahogy ugyanaza a feelingem van benne,mint a trabiban.
tomi023 Elküldve Március7, 2009 Elküldve Március7, 2009 valahogy ugyanaza a feelingem van benne,mint a trabiban. ezt kikérem magamnak! :huh: a két fejlesztés között van 40 év! amúgy a szusiban van halálfélelem főleg olyan 130 felett tegnap beleszálltam egy két kanyarba a régi 5ösön hát az astrának meg se kottyant de ez tekeredett ám. úgy kellett összeszedni.
Berlinetta Elküldve Március7, 2009 Elküldve Március7, 2009 Na megjött Sasszem is. :) Itt vagyok,igaz alig láttok :huh: ,de jelen..........
Berlinetta Elküldve Március7, 2009 Elküldve Március7, 2009 Ha szeretsz bújócskázni. Igen imádok :huh:
Gepard Elküldve Március7, 2009 Elküldve Március7, 2009 Mi ez itt?Verbális petting? :huh: Áááá dehogy, inkább online, időnként meg offline. Tomi! Nikinek hogy van a bal keze? Tegnap nekem arra panaszkodott miután ki....kértem a kólám. :D :)
Recommended Posts