ENDYKA Elküldve Március6, 2009 Megoszt Elküldve Március6, 2009 Röhögünk rajta........de főleg kínunkban... :D :lol: :) :D Ide jutottunk, sajnos! :huh: Bár tagadják, hogy a bankszektorban zárolni fogják a számlákat..azért nem árt időben gondolkodni, hisz amit ilyen vehemenciával tagadnak, az büdös és van igazságmagva... Off vége! Link to comment Megosztás: More sharing options...
ENDYKA Elküldve Március6, 2009 Megoszt Elküldve Március6, 2009 nem értelek félre de azok után fizetni kell cégautóadót havi 15.000-et. És nem lehet visszaigényelni az áfát. Ennyi csak az ok. Céges célra ma magyar rendszámmal nem lehet személyautót fenntartani. Jár a pont! :) Sajnos a magyar piacon, sok a germó kereskedő. Hozzám is eljött egy: segíteni akart eladni....: pörgesd vissza az órát, pakold ki belőle amit csak lehet, rakd vissza a lemerült aksit...stb :huh: elzavartam, csak úgy csörgött Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Március6, 2009 Megoszt Elküldve Március6, 2009 kaptam cserevasat. stift sedan 10 éves 1,3-as full fapad DE megy és most csak ez számít. Aztán nehogy inkább megmaradjon a Stifti.Az legalább nem romlik el..... :) :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Március6, 2009 Megoszt Elküldve Március6, 2009 Aztán nehogy inkább megmaradjon a Stifti.Az legalább nem romlik el..... :) :huh: Tudom, Opel fórum, meg minden, de így van. Nem megy, és mégis a világ végre is elvisz. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Március6, 2009 Megoszt Elküldve Március6, 2009 Tudom, Opel fórum, meg minden, de így van. Nem megy, és mégis a világ végre is elvisz. nézd meg, nekem is mi lett a vectrából. :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Március6, 2009 Megoszt Elküldve Március6, 2009 nézd meg, nekem is mi lett a vectrából. :huh: Rá se merek nézni! :) Ui.: Ó jee! 1100! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Március6, 2009 Megoszt Elküldve Március6, 2009 nézd meg, nekem is mi lett a vectrából. :huh: Nem akarunk egy külön témát v.hol?Ahol megbeszélhetnénk, hogy megint nem romlott el semmi az autón, és hogy nevetséges fogyasztásunk volt már megint, és bár elromlott v.mi nevetséges kötyü, amit 200ft-ért hozzánk vágtak az autósboltban. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Március6, 2009 Megoszt Elküldve Március6, 2009 Rá se merek nézni! :) Ui.: Ó jee! 1100! :D nézzél nyugodtan :D Nem akarunk egy külön témát v.hol?Ahol megbeszélhetnénk, hogy megint nem romlott el semmi az autón, és hogy nevetséges fogyasztásunk volt már megint, és bár elromlott v.mi nevetséges kötyü, amit 200ft-ért hozzánk vágtak az autósboltban. :D :D :lol: :huh: inkább ne. Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Március7, 2009 Megoszt Elküldve Március7, 2009 elég nagy szégyen ez önmagában, ne kenjük szét :huh: :) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Március7, 2009 Megoszt Elküldve Március7, 2009 elég nagy szégyen ez önmagában, ne kenjük szét :huh: :) :D De én legalább nem cserélgetem havonta a kocsikat. Amúgy pár külső elem kivételével ugyanaz. Még az Agila B-ben is K10B és K12B moci van, ami szusi. Sőt, a dízel is a szusis. Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Március7, 2009 Megoszt Elküldve Március7, 2009 :D :D inkább ne. Okok.Csak egy apró fricska akart lenni..... :lol: Elvégre ez mégis csak egy Opelfórum, ahol a Suzukisok kivétel nélkül bunkók és bénák, mindegyik vasárnapi vezető, és Suzukival járni lealacsonyító dolog, mert a Suzuki xar.De ha rákérdeznél bármelyik usernél, hogy miért, nem tudnák rá a választ...... :P Én mindenesetre jól érzem magam Suzukisként is. :huh: :) elég nagy szégyen ez önmagában, ne kenjük szét :D :D :D A helyedben én inkább kérnék egy normális verdát a Jansiktól.Azt a piros trágyarakást meg kenje a hajára amit rád sózott VAN-ként..... Az a Sedan jó lenne, ha lenne benne pár extra.Vagy legalább szervó, ABS, klíma. Link to comment Megosztás: More sharing options...
paja Elküldve Március7, 2009 Megoszt Elküldve Március7, 2009 Elvégre ez mégis csak egy Opelfórum, ahol a Suzukisok kivétel nélkül bunkók és bénák, mindegyik vasárnapi vezető, és Suzukival járni lealacsonyító dolog, mert a Suzuki xar. Azért ez kicsit túlzás szerintem.... :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Március7, 2009 Megoszt Elküldve Március7, 2009 ma beindult az astra. most megy, nem tudom meddig. Ennek örömére terveztem egy kb 1000km-es tartós tesztet. Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Március7, 2009 Megoszt Elküldve Március7, 2009 Okok.Csak egy apró fricska akart lenni..... :D Elvégre ez mégis csak egy Opelfórum, ahol a Suzukisok kivétel nélkül bunkók és bénák, mindegyik vasárnapi vezető, és Suzukival járni lealacsonyító dolog, mert a Suzuki xar.De ha rákérdeznél bármelyik usernél, hogy miért, nem tudnák rá a választ...... :D Én mindenesetre jól érzem magam Suzukisként is. :huh: :) A helyedben én inkább kérnék egy normális verdát a Jansiktól.Azt a piros trágyarakást meg kenje a hajára amit rád sózott VAN-ként..... Az a Sedan jó lenne, ha lenne benne pár extra.Vagy legalább szervó, ABS, klíma. Nincs ott baj a VAN-nal,csak kapja rendbe. Én sosem mondtam,hogy a szusi xar,technikailag jó gép,de nekem annyira érződik rajta,hogy az olcsón összerakott autót tartották szem előtt a tervezésnél,hogy valahogy ugyanaza a feelingem van benne,mint a trabiban. Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Március7, 2009 Megoszt Elküldve Március7, 2009 valahogy ugyanaza a feelingem van benne,mint a trabiban. ezt kikérem magamnak! :huh: a két fejlesztés között van 40 év! amúgy a szusiban van halálfélelem főleg olyan 130 felett tegnap beleszálltam egy két kanyarba a régi 5ösön hát az astrának meg se kottyant de ez tekeredett ám. úgy kellett összeszedni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Berlinetta Elküldve Március7, 2009 Megoszt Elküldve Március7, 2009 Tomi végre valami jó hír :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Március7, 2009 Megoszt Elküldve Március7, 2009 Na megjött Sasszem is. :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Berlinetta Elküldve Március7, 2009 Megoszt Elküldve Március7, 2009 Na megjött Sasszem is. :) Itt vagyok,igaz alig láttok :huh: ,de jelen.......... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Március7, 2009 Megoszt Elküldve Március7, 2009 Ha szeretsz bújócskázni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Berlinetta Elküldve Március7, 2009 Megoszt Elküldve Március7, 2009 Ha szeretsz bújócskázni. Igen imádok :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Március7, 2009 Megoszt Elküldve Március7, 2009 Ha szeretsz bújócskázni. ez kész...niki rlz Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Március7, 2009 Megoszt Elküldve Március7, 2009 Mi ez itt?Verbális petting? :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Berlinetta Elküldve Március7, 2009 Megoszt Elküldve Március7, 2009 Mi ez itt?Verbális petting? :huh: :) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Március7, 2009 Megoszt Elküldve Március7, 2009 Mi ez itt?Verbális petting? :huh: Áááá dehogy, inkább online, időnként meg offline. Tomi! Nikinek hogy van a bal keze? Tegnap nekem arra panaszkodott miután ki....kértem a kólám. :D :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Március7, 2009 Megoszt Elküldve Március7, 2009 TOMI! BOLDOG NÉVNAPOT! :huh: :) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts