Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Recommended Posts

Elküldve
Embert tolláról, madarat barátjáról, vagy mi? :huh:

a Balázsnak amúgy fogalma se volt hogy miről van szó, mondtam hogy pedig engem állítólag itt szívesen várnak. mondta hogy ő nem tud róla de ez nem azt jelenti hogy nem

Elküldve
Csak ésszel! Neked sem hiányzik egy ideg becsípődés! :)

Ha felül vagyok szédülök, ha alul, akkor fulladok, oldalról meg nem látom a tv-t. :huh:

Elküldve
Nidmá a bengás egész jó ötletet mond. :)

Nem hülyeség.lehet ott szív levegőt,de akkor miért menet közben állt meg?

Vagy v.mi rondán el van dugulva..... :huh:

Elküldve

ez nem dugulás...

csúnyán úgy fest mintha ezt az autót eladásra meghekkelte volna valaki.

Az adagolóvezérlő egységben egy sárga átkötés jelzi a magyar találékonyságot és némi kókány lágyforrasztás.

a motorvezérlő egység csatlakozója sérült ami megint arra enged következtetni, hogy nem szakszerűen kezelték...namostmilesz?

Elküldve

Most tagadtad meg magad! Visszaolvastál! :huh:

Az autóról meg: Ha ezt így látod, akkor sürgősen beszélj Gelkóval. Hasonlóan járt a Nivájával. Eladáskor bizonyíthatóan eltitkolt ezt-azt az eladó. Ilyenkor köteles visszavenni az autót, vagy mifene. De ezt ő jobban tudja, ő a jogászpalánta.

Elküldve
ez nem dugulás...

Az adagolóvezérlő egységben egy sárga átkötés jelzi a magyar találékonyságot és némi kókány lágyforrasztás.

a motorvezérlő egység csatlakozója sérült ami megint arra enged következtetni, hogy nem szakszerűen kezelték...namostmilesz?

Kérdés, hogy mit kötötek át a hová?Bazsi?Mit mondott rá?Kb.ra? :huh:

Elküldve
Csak nem az alpokba mész túúúrázni Csabi ??? :huh:

Nem, csak kollegám megy jöv7en svájba, és ausztriába állítólag még kötelező tartozék...szvl, Neki kellett :)

Elküldve
ez nem dugulás...

Nem tudom mit agyalsz ennyit,vissza kell vinni és a seggébe dugni a gépsast.

Elküldve
ez nem dugulás...

Sajnálom, hogy rosszul jártál! :) Ajánlottam neked rendszeresen karbantartott, kiváló állapotú autót: Paja gépét, az enyém is eladó volt.... :huh: ne értsd félre, nem bántani akartalak ezzel.. :D

Elküldve
Sajnálom, hogy rosszul jártál! :D Ajánlottam neked rendszeresen karbantartott, kiváló állapotú autót: Paja gépét, az enyém is eladó volt.... :) ne értsd félre, nem bántani akartalak ezzel.. :D

Nem az ő hibája,bele nem lát a gépbe,inkább mocskos szemét disznó az ilyen üzleti partner,aki így átb@sz. :huh:

Elküldve
Sajnálom, hogy rosszul jártál! :) Ajánlottam neked rendszeresen karbantartott, kiváló állapotú autót: Paja gépét, az enyém is eladó volt.... :huh: ne értsd félre, nem bántani akartalak ezzel.. :D

nem értelek félre de azok után fizetni kell cégautóadót havi 15.000-et. És nem lehet visszaigényelni az áfát. Ennyi csak az ok.

Céges célra ma magyar rendszámmal nem lehet személyautót fenntartani.

Elküldve
Céges célra ma magyar rendszámmal nem lehet személyautót fenntartani.

Azért ez sok esetben jogos,mert miért jó,ha a fönök a V8 Cheerokeval céges számlára jár be dolgozni?

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.