kadi418 Elküldve Március5, 2009 Megoszt Elküldve Március5, 2009 Embert tolláról, madarat barátjáról, vagy mi? :huh: a Balázsnak amúgy fogalma se volt hogy miről van szó, mondtam hogy pedig engem állítólag itt szívesen várnak. mondta hogy ő nem tud róla de ez nem azt jelenti hogy nem Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Március5, 2009 Megoszt Elküldve Március5, 2009 No igen, vele nem beszéltem erről, ő csak az utolsó pillanatban lett megemlítve. De a lényegen nem változtat, megvan a hely, ez a fő. :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Március5, 2009 Megoszt Elküldve Március5, 2009 Csak ésszel! Neked sem hiányzik egy ideg becsípődés! :) Ha felül vagyok szédülök, ha alul, akkor fulladok, oldalról meg nem látom a tv-t. :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Március5, 2009 Megoszt Elküldve Március5, 2009 Nidmá a bengás egész jó ötletet mond. :) Nem hülyeség.lehet ott szív levegőt,de akkor miért menet közben állt meg? Vagy v.mi rondán el van dugulva..... :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Március5, 2009 Megoszt Elküldve Március5, 2009 ez nem dugulás... csúnyán úgy fest mintha ezt az autót eladásra meghekkelte volna valaki. Az adagolóvezérlő egységben egy sárga átkötés jelzi a magyar találékonyságot és némi kókány lágyforrasztás. a motorvezérlő egység csatlakozója sérült ami megint arra enged következtetni, hogy nem szakszerűen kezelték...namostmilesz? Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Március5, 2009 Megoszt Elküldve Március5, 2009 decsinosezakép Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Március5, 2009 Megoszt Elküldve Március5, 2009 Most tagadtad meg magad! Visszaolvastál! :huh: Az autóról meg: Ha ezt így látod, akkor sürgősen beszélj Gelkóval. Hasonlóan járt a Nivájával. Eladáskor bizonyíthatóan eltitkolt ezt-azt az eladó. Ilyenkor köteles visszavenni az autót, vagy mifene. De ezt ő jobban tudja, ő a jogászpalánta. Link to comment Megosztás: More sharing options...
kiskasza Elküldve Március5, 2009 Megoszt Elküldve Március5, 2009 Szívesen :huh: Egyébként csak jelzem FIAT-hoz is tudok olcsón alkatrész beszerezni.... :) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Március5, 2009 Megoszt Elküldve Március5, 2009 ez nem dugulás... csúnyán úgy fest mintha ezt az autót eladásra meghekkelte volna valaki. Az adagolóvezérlő egységben egy sárga átkötés jelzi a magyar találékonyságot és némi kókány lágyforrasztás. a motorvezérlő egység csatlakozója sérült ami megint arra enged következtetni, hogy nem szakszerűen kezelték...namostmilesz? Kérdés, hogy mit kötötek át a hová?Bazsi?Mit mondott rá?Kb.ra? :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Március5, 2009 Megoszt Elküldve Március5, 2009 Csak nem az alpokba mész túúúrázni Csabi ??? :huh: Nem, csak kollegám megy jöv7en svájba, és ausztriába állítólag még kötelező tartozék...szvl, Neki kellett :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Március5, 2009 Megoszt Elküldve Március5, 2009 ez nem dugulás... csúnyán úgy fest mintha ezt az autót eladásra meghekkelte volna valaki. Az adagolóvezérlő egységben egy sárga átkötés jelzi a magyar találékonyságot és némi kókány lágyforrasztás. a motorvezérlő egység csatlakozója sérült ami megint arra enged következtetni, hogy nem szakszerűen kezelték...namostmilesz? Nem tudom mit agyalsz ennyit,vissza kell vinni és a seggébe dugni a gépsast. Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Március6, 2009 Megoszt Elküldve Március6, 2009 Nem tudom mit agyalsz ennyit,vissza kell vinni és a seggébe dugni a gépsast. ...Aztán venni v.mi normálisat... :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Március6, 2009 Megoszt Elküldve Március6, 2009 Sokadjára már csak talál egyet. Illetve már volt neki. Állítom a Trabanttal semmi gond nem volt. :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Március6, 2009 Megoszt Elküldve Március6, 2009 Röhögünk rajta........de főleg kínunkban... :D :D :huh: :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Március6, 2009 Megoszt Elküldve Március6, 2009 Ja. Kemény. A vicc, hogy nem vicc. Ha nem mennék dolgozni, én is leinnám magam. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Berlinetta Elküldve Március6, 2009 Megoszt Elküldve Március6, 2009 Köszi Kiskasza,de most nem a Fiattal vagyunk elfoglalva hanem a Mancival. Nem indul be :huh: :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Március6, 2009 Megoszt Elküldve Március6, 2009 Nem indul be :huh: :) nem ... viszem vissza. Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Március6, 2009 Megoszt Elküldve Március6, 2009 kaptam cserevasat. stift sedan 10 éves 1,3-as full fapad DE megy és most csak ez számít. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Udi Elküldve Március6, 2009 Megoszt Elküldve Március6, 2009 Ha jól sejtem akkor megcsináltatják és visszakapod? :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Március6, 2009 Megoszt Elküldve Március6, 2009 Ha jól sejtem akkor megcsináltatják és visszakapod? :huh: nagyon remélem Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Március6, 2009 Megoszt Elküldve Március6, 2009 kaptam cserevasat. stift sedan 10 éves 1,3-as full fapad DE megy és most csak ez számít. Kalapos suzukis! :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
ENDYKA Elküldve Március6, 2009 Megoszt Elküldve Március6, 2009 ez nem dugulás... csúnyán úgy fest mintha ezt az autót eladásra meghekkelte volna valaki. Az adagolóvezérlő egységben egy sárga átkötés jelzi a magyar találékonyságot és némi kókány lágyforrasztás. a motorvezérlő egység csatlakozója sérült ami megint arra enged következtetni, hogy nem szakszerűen kezelték...namostmilesz? Sajnálom, hogy rosszul jártál! :) Ajánlottam neked rendszeresen karbantartott, kiváló állapotú autót: Paja gépét, az enyém is eladó volt.... :huh: ne értsd félre, nem bántani akartalak ezzel.. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Március6, 2009 Megoszt Elküldve Március6, 2009 Sajnálom, hogy rosszul jártál! :D Ajánlottam neked rendszeresen karbantartott, kiváló állapotú autót: Paja gépét, az enyém is eladó volt.... :) ne értsd félre, nem bántani akartalak ezzel.. :D Nem az ő hibája,bele nem lát a gépbe,inkább mocskos szemét disznó az ilyen üzleti partner,aki így átb@sz. :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Március6, 2009 Megoszt Elküldve Március6, 2009 Sajnálom, hogy rosszul jártál! :) Ajánlottam neked rendszeresen karbantartott, kiváló állapotú autót: Paja gépét, az enyém is eladó volt.... :huh: ne értsd félre, nem bántani akartalak ezzel.. :D nem értelek félre de azok után fizetni kell cégautóadót havi 15.000-et. És nem lehet visszaigényelni az áfát. Ennyi csak az ok. Céges célra ma magyar rendszámmal nem lehet személyautót fenntartani. Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Március6, 2009 Megoszt Elküldve Március6, 2009 Céges célra ma magyar rendszámmal nem lehet személyautót fenntartani. Azért ez sok esetben jogos,mert miért jó,ha a fönök a V8 Cheerokeval céges számlára jár be dolgozni? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts