Berlinetta Elküldve Március5, 2009 Megoszt Elküldve Március5, 2009 Pssszzztt...most ez a csajozós stratégia. :huh: No comment Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Március5, 2009 Megoszt Elküldve Március5, 2009 Tomi023! Ajtóról mivel lehet a legjobban leszedni a ragasztó maradványokat, van erre valami spéci technika? denaturált szesz vagy lakbenzin vagy nitró, de ha ezek nem segítenek, akkor van ragasztóeltávolító spary. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Március5, 2009 Megoszt Elküldve Március5, 2009 :huh: Ez tisztára olyan, mint amikor megveszed az IKEA szekrényt, mindenféleképpen összerakod, és amikor már sehogy sem boldogulsz, akkor előveszed a használati utasítást. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Március5, 2009 Megoszt Elküldve Március5, 2009 Az astra továbbra sem indul, kivittem Gabiékhoz majd este megcsinálják. Nekem elegem lett. Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Március5, 2009 Megoszt Elküldve Március5, 2009 Az astra továbbra sem indul, kivittem Gabiékhoz majd este megcsinálják. Nekem elegem lett. Mi baja van? :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Udi Elküldve Március5, 2009 Megoszt Elküldve Március5, 2009 Én inkább kérdezek és utána esek neki, de akkor nagyon.... :D :) Tomi023! Rejtett hiba? :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Március5, 2009 Megoszt Elküldve Március5, 2009 Én inkább kérdezek és utána esek neki, de akkor nagyon.... :D :D Tomi023! Rejtett hiba? :huh: nem tom... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Március5, 2009 Megoszt Elküldve Március5, 2009 Tomi! THX a hóláncot... voltam bent érte! :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Március5, 2009 Megoszt Elküldve Március5, 2009 nem tom... :huh: Nem olyasmi gány megoldás, mint Morgó Vekijén kellett volna?Résolajcső Rlz?CSak kérdezem..... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Március5, 2009 Megoszt Elküldve Március5, 2009 Nem olyasmi gány megoldás, mint Morgó Vekijén kellett volna?Résolajcső Rlz?CSak kérdezem..... :huh: Nidmá a bengás egész jó ötletet mond. :) Nem hülyeség.lehet ott szív levegőt,de akkor miért menet közben állt meg? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Udi Elküldve Március5, 2009 Megoszt Elküldve Március5, 2009 Szűrő esetleg? :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Március5, 2009 Megoszt Elküldve Március5, 2009 ...de akkor miért menet közben állt meg? Mert állás közben nem tud menetközbenni :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Március5, 2009 Megoszt Elküldve Március5, 2009 Mert állás közben nem tud menetközbenni :huh: Jól van fiam leülhetsz! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Március5, 2009 Megoszt Elküldve Március5, 2009 Szűrő esetleg? :huh: Inkább a tankban lesz valami szerintem oda nem illő. Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Március5, 2009 Megoszt Elküldve Március5, 2009 Szűrő esetleg? :huh: bazsi cserélte Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Március5, 2009 Megoszt Elküldve Március5, 2009 Tomi! THX a hóláncot... voltam bent érte! :) Csak nem az alpokba mész túúúrázni Csabi ??? :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Március5, 2009 Megoszt Elküldve Március5, 2009 Kadi, ha találkozunk, akkor lógsz egy sörrel. :) :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Március5, 2009 Megoszt Elküldve Március5, 2009 Kadi, ha találkozunk, akkor lógsz egy sörrel. :D :) :huh: Mit tettél te vadállat? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
kadi418 Elküldve Március5, 2009 Megoszt Elküldve Március5, 2009 :huh: Mit tettél te vadállat? :) Megyek hétfőn Mezőtúrraaaa!!!! :D :D :lol: Köszönöm Sanyi még 1x + mindenkinek aki megpróbált segíteni! Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Március5, 2009 Megoszt Elküldve Március5, 2009 Megyek hétfőn Mezőtúrraaaa!!!! :huh: :) :D Köszönöm Sanyi még 1x + mindenkinek aki megpróbált segíteni! Csak vigyázz a tolbamondással! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
kadi418 Elküldve Március5, 2009 Megoszt Elküldve Március5, 2009 Csak vigyázz a tolbamondással! :huh: irígykedsz mi?? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Március5, 2009 Megoszt Elküldve Március5, 2009 irígykedsz mi?? :huh: mire? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Március5, 2009 Megoszt Elküldve Március5, 2009 Embert tolláról, madarat barátjáról, vagy mi? :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
kadi418 Elküldve Március5, 2009 Megoszt Elküldve Március5, 2009 mire? nem tudom ő kötözködik :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Március5, 2009 Megoszt Elküldve Március5, 2009 Megyek hétfőn Mezőtúrraaaa!!!! :huh: :) :D Köszönöm Sanyi még 1x + mindenkinek aki megpróbált segíteni! Nincs mit, szívesen. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts