Gepard Elküldve Március7, 2005 Megoszt Elküldve Március7, 2005 Messenger nektek sem műkszik? Kezdem unni, hogy mostanában mindig szarakszik. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Március7, 2005 Megoszt Elküldve Március7, 2005 A következő tali az ugye 2.-a. Időpont az mi legyen, 14:00 jó? Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Március7, 2005 Megoszt Elküldve Március7, 2005 A következő tali az ugye 2.-a. Időpont az mi legyen, 14:00 jó? Megy már,csak lassan logol be! Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsarulez Elküldve Március7, 2005 Megoszt Elküldve Március7, 2005 A következő tali az ugye 2.-a. Időpont az mi legyen, 14:00 jó? Oké, nekem megfelel! Bár még át kell nézni a térképet, merre is volt a könyvtár....nem sűrűn járok Kecskeméten. :oops: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Március8, 2005 Megoszt Elküldve Március8, 2005 Sztem ha előtte csörögsz, akkor bevárhatlak, ha gondolod, mert én ugye onnan az Izsáki mellől startolok. Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Március8, 2005 Megoszt Elküldve Március8, 2005 Mivel elég furi hangok jönnek ki mostanság a vezérlés környékéről, mondom éépen itt az ideje, hogy bevásároljak hozzá, és határtalanul gyorsan ki legyenek cserélve a vezérlés alkatrészei.Telefonáltam az Izsáki úti Opelalkatrész bolta, hogy mit, és hogyért adnának.Mivel 16V-s vagyok, ugye nem számoltam ocsóságokkal, de a vezérléses egységcsomagot megkaptam 25e.-ért, a vízpumpát pedig 9e.Xszáz forintért.A srác oszott-szorzott, aztán kijött az egészre egy 30550ft-os végösszeg.Nagyon hálás voltam, mert kaptam a két szép szememért 10% kedvezményt.Pénteken pedig csere. Valamint megemlítette, hogy a Csáktornyai utcán, van egy alkatrészbolt, ahol ha jól emlékszem ENZO ütetőrugókat lehet venni Astrához 25e.-ért, és 30mm-t ültet. Gondoltam leírom a tapasztalatokat, és a kapott infót. Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsarulez Elküldve Március8, 2005 Megoszt Elküldve Március8, 2005 Tegnap kaptam meg a MOTE kártyámat. Ti már használtátok kedvezményre? Warwolf, te is erre kaptál 10%-ot? Ja, köszi, hogy felajánlottad a kalauzolási segítséget, de igazán nem akarok kellemetlenséget okozni. Szerintem menni fog, max. ha eltévedek, rádcsörgök! :) Még egy kérdés: szerintetek mennyibe kerül Corsához hátsó sárhányó ? Már csak egy fül fogja..... vagy ragassszam fel pill ragasztóval?? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Március8, 2005 Megoszt Elküldve Március8, 2005 Tegnap kaptam meg a MOTE kártyámat. Ti már használtátok kedvezményre? Warwolf, te is erre kaptál 10%-ot? Amikor én kérdeztem a Karcsit akkor azt mondta, hogy ha nagyobb értékben vásárol nála valaki, vagy ha sűrűn jár oda akkor kap kb ennyi kedvezményt, mindenféle tagsági nélkül is. Amúgy meg alapból olcsóbb nála minden, mint a márkakereskedőnél. Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Március8, 2005 Megoszt Elküldve Március8, 2005 Én említettem neki ezt a klubbos dolgot, meg kedvezményt, meg ilyeneket, és hajlott rá, de ki kellene harcolni a legalább 15%-os kedvezényt, és akkor felkerülhetne a kecskeméti szakasz weboldalára. Mert ugye pl. a Csergőnél is 15% a kedvezménye a klubtagoknak! Meg ilyenek. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Március8, 2005 Megoszt Elküldve Március8, 2005 Majd beszélek a feleségével ő jobban hajlik az ilyen dolgokra. :roll: :wink: Amúgy pedig már én is említettem neki a kedvezményes dolgot. Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Március8, 2005 Megoszt Elküldve Március8, 2005 Helyes! :) :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
berlina Elküldve Március8, 2005 Megoszt Elküldve Március8, 2005 [Nagyon hálás voltam, mert kaptam a két szép szememért 10% kedvezményt.Pénteken pedig csere. Gondoltam leírom a tapasztalatokat, és a kapott infót.helo, ezeket elég jó, ha leírod, köszi. Mivel elég furi hangok jönnek ki mostanság a vezérlés környékéről, mondom éépen itt az ideje, hogy bevásároljak hozzá, és határtalanul gyorsan ki legyenek cserélve a vezérlés alkatrészei. ezek a furi hangok nálad mit jelentenek pontosabban? úú, biztos írtad már egy másik topicban. és az egységcsomagod mit tartalmaz? Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Március8, 2005 Megoszt Elküldve Március8, 2005 Hangok:mint hogy ha csapágygolyók üldöznék egymást, de gyorsan elmúlik a hang gyakorlatilag néhány másodperc után.De nem szeretném, ha a vezérlés is így járna. Egységcsomag:görgők, szíj,+vízpumpa.Utóbbi extra, mert nem baj, ha egyszerre van cserélve, és nem pedig utána néhány 1000km-rel. Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Március8, 2005 Megoszt Elküldve Március8, 2005 Mivel elég furi hangok jönnek ki mostanság a vezérlés környékéről, mondom éépen itt az ideje, hogy bevásároljak hozzá, és határtalanul gyorsan ki legyenek cserélve a vezérlés alkatrészei.Telefonáltam az Izsáki úti Opelalkatrész bolta, hogy mit, és hogyért adnának.Mivel 16V-s vagyok, ugye nem számoltam ocsóságokkal, de a vezérléses egységcsomagot megkaptam 25e.-ért, a vízpumpát pedig 9e.Xszáz forintért.A srác oszott-szorzott, aztán kijött az egészre egy 30550ft-os végösszeg.Nagyon hálás voltam, mert kaptam a két szép szememért 10% kedvezményt.Pénteken pedig csere. Valamint megemlítette, hogy a Csáktornyai utcán, van egy alkatrészbolt, ahol ha jól emlékszem ENZO ütetőrugókat lehet venni Astrához 25e.-ért, és 30mm-t ültet. Gondoltam leírom a tapasztalatokat, és a kapott infót. Nekem dizilre 40E mondott Karcsi,lehet hogy Veled kellene megvetetnem,úgy olcsobb lenne? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Március9, 2005 Megoszt Elküldve Március9, 2005 :) :) :) :P :lol: Majd mondom neki, hogy hitrelen vettem egy Dieselt azasszonnak! :P :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hagalex Elküldve Március10, 2005 Megoszt Elküldve Március10, 2005 Április 10 -én A Lurdy parkolójában lesz a G Astra szekció alakulója! Aki úgy érzi nem bírja ki nélkülünk és jönni akkar az a http://www.opelforum.hu/viewtopic.php?t=717 topikban jelentkezzen, vagy TELO -nál? Jó lenne ha nem egyedül mennék!! :lurk: Tudjátok olyan "hangos" alakuló lesz mint a mienk volt!! 8) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hagalex Elküldve Március10, 2005 Megoszt Elküldve Március10, 2005 Nyilván nekem meg gyújtástrafót kell vennem! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsarulez Elküldve Március10, 2005 Megoszt Elküldve Március10, 2005 Nyilván nekem meg gyújtástrafót kell vennem! :) No, mi törpént? Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Március10, 2005 Megoszt Elküldve Március10, 2005 No, mi törpént? DIESELBEN???? :) :) :) :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hagalex Elküldve Március10, 2005 Megoszt Elküldve Március10, 2005 :) :) :) Beszaladt a csőbe!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsarulez Elküldve Március10, 2005 Megoszt Elküldve Március10, 2005 :smt021 Szívatjuk szivatjuk a nééépet??!! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Március10, 2005 Megoszt Elküldve Március10, 2005 :smt021 Szívatjuk szivatjuk a nééépet??!! :P :) :) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hagalex Elküldve Március10, 2005 Megoszt Elküldve Március10, 2005 Gepárd de láttad wolfi hogy lecsapta a lasztit!! :)) Na azért az se semmi!! :smt019 :snakeman: Nem baj Rulez ez egy ilyen topik!! Azért ne vedd naon a szívedre! :Hangman: :smt051 Legközelebbi szekciógyűlésen neked meg Hagánénak elmagyarázzuk a dízel motor műkködési elvét! :) 8) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Március10, 2005 Megoszt Elküldve Március10, 2005 Egy két dolgot tud a motorokról ezt simán elvártam tőle. :) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hagalex Elküldve Március10, 2005 Megoszt Elküldve Március10, 2005 Legközelebbi szekciógyűlésen neked meg Hagánénak elmagyarázzuk a dízel motor műkködési elvét! :) 8) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts