Xray Elküldve Március4, 2009 Megoszt Elküldve Március4, 2009 ...volt, két évvel ezelőtt. :blush: :D Sebaj mindenki annyi idős amenyinek érzi magát :D én 20 nak! :lol: :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Március4, 2009 Megoszt Elküldve Március4, 2009 1 gyíkerő az XE-d ??? :) :blush: :lol: De legalább erő, nincs el-nagypapisodva :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Március4, 2009 Megoszt Elküldve Március4, 2009 De legalább erő, nincs el-nagypapisodva :) Mé kié van? :blush: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Március4, 2009 Megoszt Elküldve Március4, 2009 :D Sebaj mindenki annyi idős amenyinek érzi magát :D én 20 nak! :blush: :lol: Meglesz ma még az a 6100? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Március4, 2009 Megoszt Elküldve Március4, 2009 Na Én ezt nem olvasom tovább.................... én meg vissza... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Március4, 2009 Megoszt Elküldve Március4, 2009 Meglesz ma még az a 6100? :blush: Hát erőssen azon vagyok! :lol: :) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Március4, 2009 Megoszt Elküldve Március4, 2009 Hát erőssen azon vagyok! :blush: :lol: :) szétoffolod a fórumot? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Március4, 2009 Megoszt Elküldve Március4, 2009 13 hsz-el Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Március4, 2009 Megoszt Elküldve Március4, 2009 szétoffolod a fórumot? :blush: ÁÁÁÁÁÁ csak is értelmeseket szólok hozzá! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
kiskasza Elküldve Március4, 2009 Megoszt Elküldve Március4, 2009 Tomi023! Nem megy a csajom talira, eddig agyalt rajta de nem akarja... Én nem szolok bele az ő dolga. Köszi azért az infót illetve a lehetőséget. Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Március4, 2009 Megoszt Elküldve Március4, 2009 Tomi023! Nem megy a csajom talira, eddig agyalt rajta de nem akarja... Én nem szolok bele az ő dolga. Köszi azért az infót illetve a lehetőséget. Nem sikerült termoszelepet találni véletlen? :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
kiskasza Elküldve Március4, 2009 Megoszt Elküldve Március4, 2009 Nem sikerült termoszelepet találni véletlen? :blush: sajna nem... Link to comment Megosztás: More sharing options...
paja Elküldve Március4, 2009 Megoszt Elküldve Március4, 2009 A hír kacsa volt..... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Berlinetta Elküldve Március4, 2009 Megoszt Elküldve Március4, 2009 Na nembírod a kiképzést?? :blush: :lol: Nyugodj meg semmi rosszat nemírunk :) :D :D Képzeld bírom :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
paja Elküldve Március4, 2009 Megoszt Elküldve Március4, 2009 Valamit mindig szét kell szerelni...... :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Udi Elküldve Március4, 2009 Megoszt Elküldve Március4, 2009 Astra Fx karosszéria javítása jelenleg itt tart: http://www.kep.tar.hu/udi/50628277?o=0#2 :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Március4, 2009 Megoszt Elküldve Március4, 2009 Astra Fx karosszéria javítása jelenleg itt tart: http://www.kep.tar.hu/udi/50628277?o=0#2 :huh: Ugyanott van elvágva és berakva,mint az enyém. :) Hihetetlen jó keze van Ferinek! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Március5, 2009 Megoszt Elküldve Március5, 2009 Astra Fx karosszéria javítása jelenleg itt tart: http://www.kep.tar.hu/udi/50628277?o=0#2 :huh: Jó ez a szín.......akár át is lehetne fényezni telibe! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Március5, 2009 Megoszt Elküldve Március5, 2009 Köszönet: Annának a tegnap éjszakai segítségért! Sajnos szégyenben maradtam, egy Fiat húzta haza az astra turbót. Valszeg valami dugulás, vagy adagoló. Nem indul be és nem az üzemanyag fogyott ki. Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Március5, 2009 Megoszt Elküldve Március5, 2009 Valszeg valami dugulás, vagy adagoló. Nem indul be és nem az üzemanyag fogyott ki. Hát ez a kapcsolat nem igazán jól kezdődik....... :huh: :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Udi Elküldve Március5, 2009 Megoszt Elküldve Március5, 2009 Külön köszönet Bazsinak a képekért, egy biztos karosszéria javításra Ferit fogom ajánlani mindenkinek! :huh: Tomi023! Ajtóról mivel lehet a legjobban leszedni a ragasztó maradványokat, van erre valami spéci technika? Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Március5, 2009 Megoszt Elküldve Március5, 2009 Hát ez a kapcsolat nem igazán jól kezdődik....... :huh: :) Pssszzztt...most ez a csajozós stratégia. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Március5, 2009 Megoszt Elküldve Március5, 2009 Pssszzztt...most ez a csajozós stratégia. :huh: Mondjuk amelyik csaj ki tudja cserélni a kerekedet vagy el tud vontatni, azzal érdemes foglalkozni, úgyhogy jó szűrő is :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Udi Elküldve Március5, 2009 Megoszt Elküldve Március5, 2009 Ez fordítva is igaz.... :huh: :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Berlinetta Elküldve Március5, 2009 Megoszt Elküldve Március5, 2009 Köszönet: Annának a tegnap éjszakai segítségért! Sajnos szégyenben maradtam, egy Fiat húzta haza az astra turbót. Valszeg valami dugulás, vagy adagoló. Nem indul be és nem az üzemanyag fogyott ki. Szívesen :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts