J0hnny Elküldve Március3, 2009 Megoszt Elküldve Március3, 2009 nem tudom, olvastátok-e vagy tudtok-e róla http://www.vezess.hu/hirek/megindult_fix_t...lepitese/17667/ A jóédes&äđ#&<$đ&kat,hogy ilyenre van pénz,de arra,amire tényleg kellene nincs. :blush: Rühellem ezt az országot.Agyatlan a vezetés. Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Március3, 2009 Megoszt Elküldve Március3, 2009 Szoktam olykor jókat mosolyogni.Te a Corsa B-ben osztod az imát, én meg a Vectra B-ben.... :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
yooccoo Elküldve Március3, 2009 Megoszt Elküldve Március3, 2009 írtam autohifibe, majd kukkants be oda is :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Március3, 2009 Megoszt Elküldve Március3, 2009 Xray lesz a táncparkett ördöge :blush: De csak Csabi után! :lol: De én inkább a keverő pult mögött leszek többet! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Berlinetta Elküldve Március3, 2009 Megoszt Elküldve Március3, 2009 De csak Csabi után! :blush: De én inkább a keverő pult mögött leszek többet! Ott is lehet pörögni Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Március3, 2009 Megoszt Elküldve Március3, 2009 Ott is lehet pörögni BW-n végig táncoltam az előadást a pultmögül :lol: Rólam is ugyanúgy szakadtt a víz mint a többiekről :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Március3, 2009 Megoszt Elküldve Március3, 2009 BW-n végig táncoltam az előadást a pultmögül :lol: Rólam is ugyanúgy szakadtt a víz mint a többiekről :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Március3, 2009 Megoszt Elküldve Március3, 2009 Szoktam olykor jókat mosolyogni.Te a Corsa B-ben osztod az imát, én meg a Vectra B-ben.... :blush: Csak mi vagyunk olyan balgák,hogy szeretünk a saját szívásunk árárn tanulni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Március3, 2009 Megoszt Elküldve Március3, 2009 Csak mi vagyunk olyan balgák,hogy szeretünk a saját szívásunk árárn tanulni. :bólogatós smile: :blush: :lol: Amúgy éppen azon agyalok, hogy megcserélem a T.I.D.-et a magnóval, Valkaitól meg kérek egy másik középkonzol takarót, és megcsinálom normálisan a világítását is, LEDekkel.... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Március3, 2009 Megoszt Elküldve Március3, 2009 Xray lesz a táncparkett ördöge :blush: Az Futó mester volt. "My name is Hard Boy" Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Március3, 2009 Megoszt Elküldve Március3, 2009 Szia Gepard! Nem tán hiányzom? :blush: Szia! Ennyi ember előtt mit is mobdhatnék? :) :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Március3, 2009 Megoszt Elküldve Március3, 2009 Az Futó mester volt. "My name is Hard Boy" http://www.youtube.com/watch?v=vIILRnurNIU... :blush: :lol: :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Március3, 2009 Megoszt Elküldve Március3, 2009 Szia! Ennyi ember előtt mit is mondhatnék? :D :D meghát................... :blush: :lol: :) :D Hogy igen.Elvégre ez egy nagy család! :D :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Berlinetta Elküldve Március3, 2009 Megoszt Elküldve Március3, 2009 Szia! Ennyi ember előtt mit is mobdhatnék? :) :lol: Semmit :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Berlinetta Elküldve Március3, 2009 Megoszt Elküldve Március3, 2009 meghát................... :blush: :lol: :) :D Hogy igen.Elvégre ez egy nagy család! :D :D Családba maradok :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Március3, 2009 Megoszt Elküldve Március3, 2009 Családba maradok :) Korpa közé keverdsz? :blush: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Berlinetta Elküldve Március3, 2009 Megoszt Elküldve Március3, 2009 Korpa közé keverdsz? :blush: :lol: Hmmmmmmmmmmmmm Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Március3, 2009 Megoszt Elküldve Március3, 2009 Korpa közé keverdsz? :blush: :lol: Korpa......disznó.....disznóság....... Ááááá nem gondolom tovább :) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
yooccoo Elküldve Március3, 2009 Megoszt Elküldve Március3, 2009 http://www.youtube.com/watch?v=vIILRnurNIU... :blush: :lol: :) ezt nem kellett volna, nagyon szíven ütött :D :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Március3, 2009 Megoszt Elküldve Március3, 2009 ezt nem kellett volna, nagyon szíven ütött :blush: :lol: :) Ugyanez élvezhetőbben! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Március3, 2009 Megoszt Elküldve Március3, 2009 ezt nem kellett volna, nagyon szíven ütött :blush: :lol: :) Szerintem is kár volt... :D :D :D még jó, hogy sötét volt, és nem lehet annyira kivenni a dance-t Ugyanez élvezhetőbben! :P Ott,akkor az is elég "élvezhető" volt... :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Március4, 2009 Megoszt Elküldve Március4, 2009 http://www.youtube.com/watch?v=vIILRnurNIU... :blush: :lol: :) ezt végig se mertem nézni... :D és akkor mi várható idén? Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Március4, 2009 Megoszt Elküldve Március4, 2009 ezt végig se mertem nézni... :blush: és akkor mi várható idén? Hogy talán nem a szobába fogsz rókabőrt teríteni? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Március4, 2009 Megoszt Elküldve Március4, 2009 ezt végig se mertem nézni... :D és akkor mi várható idén? majd meglátod apafej! :) :blush: :lol: :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Berlinetta Elküldve Március4, 2009 Megoszt Elküldve Március4, 2009 Fiúk még csak Március van! Hol van még Május........... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts