Udi Elküldve Március2, 2009 Megoszt Elküldve Március2, 2009 Záróvicc részemről: Tűz volt a kórházban. Miután eloltották a tüzet, a tűzoltók főnöke jelenti a főorvosnak: - A tüzet eloltottuk. Az alagsorban találtunk három áldozatot. Mesterséges légzést alkalmaztunk. És kettőt sikeresen visszahoztunk az életbe, de a harmadiknál sajnos nem jártunk sikerrel. A főorvos elájul, mikor magához tér, mondja a tűzoltónak: - Tudta maga azt, hogy az alagsorban nincs semmi más, csak a hullaház? :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Március2, 2009 Megoszt Elküldve Március2, 2009 Záróvicc részemről: Tűz volt a kórházban. Miután eloltották a tüzet, a tűzoltók főnöke jelenti a főorvosnak: - A tüzet eloltottuk. Az alagsorban találtunk három áldozatot. Mesterséges légzést alkalmaztunk. És kettőt sikeresen visszahoztunk az életbe, de a harmadiknál sajnos nem jártunk sikerrel. A főorvos elájul, mikor magához tér, mondja a tűzoltónak: - Tudta maga azt, hogy az alagsorban nincs semmi más, csak a hullaház? :blush: :lol: :) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Március2, 2009 Megoszt Elküldve Március2, 2009 Itt vagyok Mi bajod van???????????????? Tudod sasszemem van Áááááá semmi,csak beletiportál az érzékeny,cizelállt,piciny,sérülékeny lelkivilágomba azzal,hogy nem bírom a strapát. :blush: Nagyon nem ismersz te még engem. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Berlinetta Elküldve Március2, 2009 Megoszt Elküldve Március2, 2009 Áááááá semmi,csak beletiportál az érzékeny,cizelállt,piciny,sérülékeny lelkivilágomba azzal,hogy nem bírom a strapát. :blush: Nagyon nem ismersz te még engem. :lol: Ez van Nekem meg a sasszem :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Március2, 2009 Megoszt Elküldve Március2, 2009 Ez van Nekem meg a sasszem :lol: Csak nem mindegy mihez! :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Március2, 2009 Megoszt Elküldve Március2, 2009 Na nem semmik vagytok...kicsit elmegyek dolgozni, és máris teleírtok 5-6 oldalt...:lol: :) Laci! Vadkerten nehogy azt hidd,, hogy csak a zenét nyomod..nem úszod meg, jössz dancelni is :blush: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Március2, 2009 Megoszt Elküldve Március2, 2009 hamár vicc... mert ugye a vicc topikot nem látja mindenki :) Egy bárban egy asztalka mellett 3 hölgyike ücsörög, egyik vörös, másik barna, a 3. szőke. Odalép a rendőr: -Mi a foglalkozása?- kérdi a vöröstől. -Matematikus vagyok. Összeadom magam a pénzes pasikkal, négyzetre emelem a szoknyámat, és kivonom magam a termelő munkából. -Hát maga?- érdeklődik a barnától. -Agronómus vagyok. Egyik melegágyból a másikba vándorolok. -S maga?- kérdi a szőkétől. -Szintén qrva vagyok, csak nem tudom olyan szépen kifejezni magam, mint a barátnőim. :blush: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Március2, 2009 Megoszt Elküldve Március2, 2009 István a zene cucc Vadkerten változatlan remélem :D mert iszonyat nagy bulit rendezünk! :) :blush: Tied a zene project koordinálásának a lehetősége... :lol: :D Ja, és ez legyen Laci! Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Március2, 2009 Megoszt Elküldve Március2, 2009 Tied a zene project koordinálásának a lehetősége... :blush: :) Hajnalban meg majd a kétlábon járás lehetősége. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Március2, 2009 Megoszt Elküldve Március2, 2009 Vazze azt hittem a Gsi topicban vagyok. :blush: Az a baj, hogy S.vadkert klubos zárt rendezvény, klubtagoknak.Én meg már senemklubtag nem vagyok, senem pedig Opelem sincsen. Ugye nem kell, hogy lehülyézzenek? Ne írj már baromságokat! Ott leszel 'oszt kész! Ez van Nekem meg a sasszem :lol: Szia Sasszem! Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Március3, 2009 Megoszt Elküldve Március3, 2009 Ugye nem kell, hogy lehülyézzenek? Dehogynem! :blush: :lol: Bár a kötsög szuzukis, találóbb.... :) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Berlinetta Elküldve Március3, 2009 Megoszt Elküldve Március3, 2009 Vazze azt hittem a Gsi topicban vagyok. :lol: Ugye nem kell, hogy lehülyézzenek? Ne írj már baromságokat! Ott leszel 'oszt kész! Szia Sasszem! Szia Gepard! Nem tán hiányzom? :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Március3, 2009 Megoszt Elküldve Március3, 2009 LOSI!!!!!!!!! Pedíg énpályáztam a kis OFF mesteri címre! :blush: :lol: :) Te meg Losit nem ismered :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Március3, 2009 Megoszt Elküldve Március3, 2009 Hajnalban meg majd a kétlábon járás lehetősége. :blush: Mármint négylábon? :) A brékelésre meg remélem már gyúrsz! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Március3, 2009 Megoszt Elküldve Március3, 2009 Te meg Losit nem ismered :blush: Korzás a korzásnak...... ugye?? :D :lol: :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Március3, 2009 Megoszt Elküldve Március3, 2009 Mikor e??? :blush: :lol: Amugy sztem nagyon erőszakosnak kell lenned hogy meginyam :) Én lefoglak szesztesó borítja. Munkamegosztás, ééééérted? :P :D :D :D Majd a mindenkiSanyija segít nektek! :D :P Naná! Ki nem hagynám, hogy megtérítsem! Egy igaz út létezik, a söré! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Március3, 2009 Megoszt Elküldve Március3, 2009 nem fogok visszaolvasni! eddig sem tettem, ezután sem fogok! Nem tudom miről volt szó de ha kellek megtaláltok :blush: :lol: :) Az ajtó megvan! le kell mosni a ragasztót róla, meg egy polír és gyári. A cégnél leteszem a garázsban. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Március3, 2009 Megoszt Elküldve Március3, 2009 nem fogok visszaolvasni! eddig sem tettem, ezután sem fogok! Nem tudom miről volt szó de ha kellek megtaláltok :blush: :lol: :) ... Lehet, hogy jobb is :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Udi Elküldve Március3, 2009 Megoszt Elküldve Március3, 2009 Tomi023! Köszi a szállítást, ma nagybátyám megy érte Opel Combo C-vel... :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Március3, 2009 Megoszt Elküldve Március3, 2009 Tomi023! Köszi a szállítást, ma nagybátyám megy érte Opel Combo C-vel... :blush: oké Link to comment Megosztás: More sharing options...
yooccoo Elküldve Március3, 2009 Megoszt Elküldve Március3, 2009 nem tudom, olvastátok-e vagy tudtok-e róla http://www.vezess.hu/hirek/megindult_fix_t...lepitese/17667/ Link to comment Megosztás: More sharing options...
Udi Elküldve Március3, 2009 Megoszt Elküldve Március3, 2009 Köszi az infót... :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Március3, 2009 Megoszt Elküldve Március3, 2009 Köszi az infót... :lol: Neked mondjuk mindegy. Felraksz egy RB-s rendszámot azt készen is vagy :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Március3, 2009 Megoszt Elküldve Március3, 2009 Tied a zene project koordinálásának a lehetősége... :lol: :D Ja, és ez legyen Laci! FREEESTYYLOO :) Na nem semmik vagytok...kicsit elmegyek dolgozni, és máris teleírtok 5-6 oldalt...:D :D Laci! Vadkerten nehogy azt hidd,, hogy csak a zenét nyomod..nem úszod meg, jössz dancelni is :blush: :D naná zene nincs dance nélkül! :D :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Berlinetta Elküldve Március3, 2009 Megoszt Elküldve Március3, 2009 Xray lesz a táncparkett ördöge :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts