Berlinetta Elküldve Március2, 2009 Megoszt Elküldve Március2, 2009 :blush: :lol: :) csak egyszer jöjjön talira bulizni! (ha mer) :D :D Mivan???????? Nem társ kereső fórum!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Március2, 2009 Megoszt Elküldve Március2, 2009 na még egy gyors vicc: dadogós mondja a kopaszodó haverjának: Teeee meeenyit fi fi fizetsz a fodrásznála?? höhö Kopasz: Amennyit te egy helyi hívásért 1500-at! :blush: :lol: :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Március2, 2009 Megoszt Elküldve Március2, 2009 Mivan???????? Nem társ kereső fórum!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Most ezt mért nekem mondod??? :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Március2, 2009 Megoszt Elküldve Március2, 2009 na még egy gyors vicc: dadogós mondja a kopaszodó haverjának: Teeee meeenyit fi fi fizetsz a fodrásznála?? höhö Kopasz: Amennyit te egy helyi hívásért 1500-at! :blush: :lol: :) :D :D :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Berlinetta Elküldve Március2, 2009 Megoszt Elküldve Március2, 2009 Most ezt mért nekem mondod??? :blush: Akkor mi van hogy ha megyek??????????? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Március2, 2009 Megoszt Elküldve Március2, 2009 Akkor mi van hogy ha megyek??????????? Semmi akkor ott leszel :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Március2, 2009 Megoszt Elküldve Március2, 2009 Akkor mi van hogy ha megyek??????????? ......és jól érzed magad......főleg ha Tomi körbecsicsereg...... :blush: :lol: :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Március2, 2009 Megoszt Elküldve Március2, 2009 ......és jól érzed magad......főleg ha Tomi körbecsicsereg...... :blush: :lol: :) Én csak a zenét nyomom a többi nem az én dolgom! :D :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Berlinetta Elküldve Március2, 2009 Megoszt Elküldve Március2, 2009 Semmi akkor ott leszel :blush: Helyes Link to comment Megosztás: More sharing options...
Berlinetta Elküldve Március2, 2009 Megoszt Elküldve Március2, 2009 ......és jól érzed magad......főleg ha Tomi körbecsicsereg...... :blush: :lol: :) Yes :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Március2, 2009 Megoszt Elküldve Március2, 2009 ......és jól érzed magad......főleg ha Tomi körbecsicsereg...... :blush: :lol: :) Jaj!Be kell rugnom,hol a söröm! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Berlinetta Elküldve Március2, 2009 Megoszt Elküldve Március2, 2009 Jaj!Be kell rugnom,hol a söröm! :blush: Mi az? Nem bírod a strapát? Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Március2, 2009 Megoszt Elküldve Március2, 2009 Mi az? Nem bírod a strapát? Te nem ismered Johnnyt! :blush: :lol: :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Március2, 2009 Megoszt Elküldve Március2, 2009 Ebként aszem lassan, de biztosan megfejtettem a La Verdés Pizzaszósz dolgot.Az alap, a TESCO-ban is kapható paradicsomszószós dresszing, bazsalikommal.Az van még tovább fűszerezve.Talán még kakukkfű és oregano van benne, némi víz+sűrített paradicsom. Tök fincsi! :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Berlinetta Elküldve Március2, 2009 Megoszt Elküldve Március2, 2009 Te nem ismered Johnny! :blush: :lol: :) Dumagép :D Tomi elmenekült? Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Március2, 2009 Megoszt Elküldve Március2, 2009 Dumagép :D Nemkicsit..... :blush: :lol: :) Tomi elmenekült? El. Lekvár a csávóó! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Udi Elküldve Március2, 2009 Megoszt Elküldve Március2, 2009 na még egy gyors vicc: dadogós mondja a kopaszodó haverjának: Teeee meeenyit fi fi fizetsz a fodrásznála?? höhö Kopasz: Amennyit te egy helyi hívásért 1500-at! :blush: :lol: :) Ez mekkora duma.... :D :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Március2, 2009 Megoszt Elküldve Március2, 2009 LOSI!!!!!!!!! Pedíg énpályáztam a kis OFF mesteri címre! :blush: :lol: :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Március2, 2009 Megoszt Elküldve Március2, 2009 Dumagép :lol: Tomi elmenekült? Te pedig Tomit nem ismered még! :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Március2, 2009 Megoszt Elküldve Március2, 2009 Ez mekkora duma.... :blush: :lol: :) hát könnyeztem is mikor először halottam! :D :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Udi Elküldve Március2, 2009 Megoszt Elküldve Március2, 2009 Ez még jobb: Kezdő ejtőernyős az oktatótól megkapja az instrukciókat: - Annyit kell csak tennie, hogy szép lassan elszámol tízig, és meghúzza a kioldót. - Mmmmmeddddiiiiig kkkkkell ssszzzámmmmolnnnnom? - dadogja az újonc. - Kettőig. :blush: :lol: :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Március2, 2009 Megoszt Elküldve Március2, 2009 Mi az? Nem bírod a strapát? :blush: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Március2, 2009 Megoszt Elküldve Március2, 2009 Ujabb vicc: Nő felszál a buszra... egy fiatal férfi feláll és átadnáa helyét de a nő megszólal: Nem ülök le előmelegített helyre.... -Fickó: Akkor tudja mit? Üljöna jegesmedve F@@szára A nő fut a sofőrhöz hogy halotta mit mondott az a fickó nekem ??? Sofőr: Igen halottam és most mit vár?? Forduljak északnak! :blush: :lol: :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Berlinetta Elküldve Március2, 2009 Megoszt Elküldve Március2, 2009 :blush: :lol: Itt vagyok Mi bajod van???????????????? Tudod sasszemem van Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Március2, 2009 Megoszt Elküldve Március2, 2009 Ez még jobb: Kezdő ejtőernyős az oktatótól megkapja az instrukciókat: - Annyit kell csak tennie, hogy szép lassan elszámol tízig, és meghúzza a kioldót. - Mmmmmeddddiiiiig kkkkkell ssszzzámmmmolnnnnom? - dadogja az újonc. - Kettőig. :D :D :D háháháhá ez ku....va jó! :blush: :lol: :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts