Joee Elküldve Február24, 2009 Megoszt Elküldve Február24, 2009 kit érdekel most a tuning amikor tollba kell mondani! Sorry, de én dolgozom és nem értem rá visszaolvasni. Viszont akkor ha minden stimmel óra ügyben akkor lehet kereslek majd. Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Február24, 2009 Megoszt Elküldve Február24, 2009 Viszont akkor ha minden stimmel óra ügyben akkor lehet kereslek majd. oké Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Február24, 2009 Megoszt Elküldve Február24, 2009 Johnny fent van még az embléma? Fent ám! :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Február24, 2009 Megoszt Elküldve Február24, 2009 na akkor a feladat kiosztva: mindenki ír 5 oldalt és 2 hét múlva leadjátok nekem, ezzel hozzájárulva a tanulmányaimhoz :blush: Írok én neked,de utána kézírással kell átírnod,úgy hogy én tollbamondom! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
kadi418 Elküldve Február24, 2009 Megoszt Elküldve Február24, 2009 Írok én neked,de utána kézírással kell átírnod,úgy hogy én tollbamondom! :blush: mindenki tollba akar mondani?? egye fene, a célért mindent... vagy lehet hogy inkább az önálló munkát kéne választanom, már rég írhatnám Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Február24, 2009 Megoszt Elküldve Február24, 2009 mindenki tollba akar mondani?? egye fene, a célért mindent... vagy lehet hogy inkább az önálló munkát kéne választanom, már rég írhatnám :blush: :lol: :) Na most estem le a székről! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Joee Elküldve Február24, 2009 Megoszt Elküldve Február24, 2009 Nagyon tetszene ez a tollbamondás nektek srácok. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Február24, 2009 Megoszt Elküldve Február24, 2009 mindenki tollba akar mondani?? egye fene, a célért mindent... Miért van az az érzésem, hogy nem egyre gondoltok? :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Február24, 2009 Megoszt Elküldve Február24, 2009 Miért van az az érzésem, hogy nem egyre gondoltok? :lol: :blush: :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
kadi418 Elküldve Február24, 2009 Megoszt Elküldve Február24, 2009 azt hiszem én nem férfiaggyal gondolkozom, így már nem is tudom követni... Link to comment Megosztás: More sharing options...
szobikari Elküldve Február24, 2009 Megoszt Elküldve Február24, 2009 Írjál nekik email-t! Vagy a Peugeothoz meg a FIAT-hoz hasonlóan nézz be egy Opelhez is. Csak van a környéken. :) Szerintem az ilyen típusú mailek azonnal mennek az "iktatóba" :lol: Anno én is próbálkoztam sok helyen amikor a diplomamunkám írtam, sok helyről el lettem hajtva... :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Február24, 2009 Megoszt Elküldve Február24, 2009 azt hiszem én nem férfiaggyal gondolkozom, így már nem is tudom követni... De azért látom, hogy körvonalakban sejted :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Február24, 2009 Megoszt Elküldve Február24, 2009 Van ismerősöm a mezőtúri Opel kereskedésben. Vonattal, busszal, autóval Szolnokról könnyen elérhető. Beszélek ott valakivel, még ma lesz válasz. :) Ja, az én tollamba is lehet mondani! :D :blush: Ui.: Kereskedelmi igazgató szabadságát tölti, de úgy látják, semmi akadálya. Csütörtökön kell érdeklődni. Ráér addig? Ha jó így, akkor lehet kellene még pár plusz infó (bár most sem kérdeztek sokat). Pl. Szakdolgozat címe (nagyjából, gondolom a konzulens úgyis változat rajta), hova jársz, milyen szakon, pontos név, telefonszám, magasság, csípő, derék, mell méret :lol: Pü-ben jöhet. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Bohom Elküldve Február24, 2009 Megoszt Elküldve Február24, 2009 írtam de a csaj visszaírt hogy már van 2 tanulója ez ügyben és nem tud vállalni. itt meg nem férek be az idejükbe, a szalon vezetője megtiltotta hogy ilyennel foglalkozzanak. rettentő sok dolguk lehet mikor felére esett vissza az autóvásárlás. ilyen hozzáállással fog még lentebb is. nem ide írok először, csak már végső elkeseredésemben, próbálkoztam én már több helyen de protekció nélkül úgy látom ez se megy, mint sok minden Hali mindenkinek Nemtudom melyik kereskedést kérdezted de lehet hogy a miénket is meg kéne keresni legalább telefonon. Igaz Kecskemét nincs közel de egy próbát megér. Hátha segítenek. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Bohom Elküldve Február24, 2009 Megoszt Elküldve Február24, 2009 Keress inkább egy Suzuki márkaker.t.Ott még mindig nagyobb az élet! :blush: Ja még autót se tudnak eladni anyira nincs kereslet rá. Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Február24, 2009 Megoszt Elküldve Február24, 2009 Ja még autót se tudnak eladni anyira nincs kereslet rá. Legalább van idő jegyzetelni! :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Február25, 2009 Megoszt Elküldve Február25, 2009 Hátha segítenek. megkeresés megtörtént. az elutasítás is, de nem adjuk fel! Link to comment Megosztás: More sharing options...
kadi418 Elküldve Február25, 2009 Megoszt Elküldve Február25, 2009 De azért látom, hogy körvonalakban sejted :) igen kezdem megérteni a működését :lol: :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Február25, 2009 Megoszt Elküldve Február25, 2009 Udi! Szerinted? :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Február25, 2009 Megoszt Elküldve Február25, 2009 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Udi Elküldve Február25, 2009 Megoszt Elküldve Február25, 2009 Annyit megér ha minden megvan hozzá, Kiskaszát is meg kellene kérdezni hátha van neki is. Link to comment Megosztás: More sharing options...
ENDYKA Elküldve Február25, 2009 Megoszt Elküldve Február25, 2009 http://www.larocachevrolet.com.ar/images/corsaTuning.jpg Ilyenre szeretnéd megcsinálni a Corsád? :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
paja Elküldve Február25, 2009 Megoszt Elküldve Február25, 2009 A melós... A kapitány.... És a csőtenger.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Február25, 2009 Megoszt Elküldve Február25, 2009 http://kepfeltoltes.hu/090225/466336517200...ltoltes.hu_.jpg És a csőtenger.... Nem semmi meló lehetett.... :blush: Jó, hogy tavaly nem volt ilyen :lol: :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Február25, 2009 Megoszt Elküldve Február25, 2009 http://kepfeltoltes.hu/090225/paja1_www.kepfeltoltes.hu_.jpg A melós... http://kepfeltoltes.hu/090225/paja2_www.kepfeltoltes.hu_.jpg A kapitány.... http://kepfeltoltes.hu/090225/paja3_www.kepfeltoltes.hu_.jpg És a csőtenger.... Nemsemmi meló bakker.... :lol: :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts