corsarulez Elküldve Március4, 2005 Elküldve Március4, 2005 Kiskőrös: 8 cm hó!!!! Picit olvad, de az úton letaposott jégpálya. A sárhányón levő jégkupac és a sárhányó érzékeny búcsút vett egymástól. Ebben segített egy Black&Decker akkus fúró..... :) Kissé drasztikus, de így megmaradt a s.hányó legalább.....
warwolf Elküldve Március4, 2005 Elküldve Március4, 2005 Kollégák!Úgy tűnik, hogy a déliek márc. 26.-án tartják az alakulógyűlésüket.Nem kellene szervezetten megjelennünk? Csak kérdezem!
corsarulez Elküldve Március4, 2005 Elküldve Március4, 2005 Nem rossz ötlet, de kellene már egy kecskeméti szexió találkozót is tartani!! csak ne ápr. 23. vagy 30-án!!! Viszont előtte vagy utána?? :)
corsarulez Elküldve Március4, 2005 Elküldve Március4, 2005 Hű, ennyí idő alatt nehéz lenne a többieket összetrombitálni, de azért el lehet kezdeni időpontokat gyűjteni. :)
warwolf Elküldve Március4, 2005 Elküldve Március4, 2005 Hű, ennyí idő alatt nehéz lenne a többieket összetrombitálni, de azért el lehet kezdeni időpontokat gyűjteni. :) csak ne féltsd őket!Belevaló banda!Bár Ujratöltve, kérdés!
tomi023 Elküldve Március4, 2005 Elküldve Március4, 2005 Nem jó, külföldön vagyok. inkább április ha már sut a nap és mindenki autóján rajta a kecskeméti matrica jó lehet a márc 26 is Márc. 12? :roll: Vagy holnap? :) :) :)
corsarulez Elküldve Március5, 2005 Elküldve Március5, 2005 És április 2.? Az már április és még egyik szexió sem foglalta le. Szép lesz az idő, csicseregnek a madarak, brummognak az Opelek és csillog már a kocsimon az új alufelni! 8) Mit szóltok? :)
Gepard Elküldve Március5, 2005 Elküldve Március5, 2005 És április 2.? Az már április és még egyik szexió sem foglalta le. Szép lesz az idő, csicseregnek a madarak, brummognak az Opelek és csillog már a kocsimon az új alufelni! 8) Mit szóltok? :)Személy szerint én erre szavaznék :roll: A Márc. 12.-e nekem sem jó.
warwolf Elküldve Március5, 2005 Elküldve Március5, 2005 És április 2.? Az már április és még egyik szexió sem foglalta le. Szép lesz az idő, csicseregnek a madarak, brummognak az Opelek és csillog már a kocsimon az új alufelni! 8) Mit szóltok? :) Részemről is ámen, ha mindenkinek jó.
tomi023 Elküldve Március5, 2005 Elküldve Március5, 2005 április 2 OK! Johnny feltette a kecskeméti szélvédőmatricát tetszik? Megnézte valaki?
SZaB Elküldve Március5, 2005 Elküldve Március5, 2005 Április 2. nekem is jó. Addigra talán a tagság is meglesz. :)
warwolf Elküldve Március6, 2005 Elküldve Március6, 2005 Miután tegnap elment az áram, kimentünk a családdal egy kicsit csúszkálni a CSalánosiba.Műa.zsák, és tsai, nagyon király volt, a pici is élvezte.Lazán elment egyedül, és nem volt betojva. Ma ismét elmentünk, és az első csúszás után azthittem, hogy besz@rok, mert embertelenül fájt a derekam a tegnapi produkciók után.Azért a kicsi kedvéért 2 fájdalmas közös csúszást elkövettem. :) Táposzsák rulez! :wink: :) :)
SZaB Elküldve Március6, 2005 Elküldve Március6, 2005 Nincs is jobb a zsáknál, csak legyen ami tompít hátúl. :)
warwolf Elküldve Március6, 2005 Elküldve Március6, 2005 Nincs is jobb a zsáknál, csak legyen ami tompít hátúl. :P Minél közvetlenebb a dolog, annál jobb.Gondoltam ezt én. Amúgy király nagyon, mert be lehet gyorsulni mint az őrült, csak hát a fizikai kapcsolat......... :) :) :)
corsarulez Elküldve Március6, 2005 Elküldve Március6, 2005 Látom, alakul az április 2! :) Nálunk csúszkálás tegnap volt, amikor minden viszafagyott este. De az Opi csúszás nélkül boldogult, nem is ez volt a baj, hanem a rohadt sószóró gép, ami este 9-kor sózott (mikor tele vannak az utak - szombat este!!!) és akárhogy húzódtam le, kicsit megszórt.... :evil: Mikor hazaértünk, kiszálltunk és csúszkáltunk egy jót (gyalog) az utakon! :)
Hagalex Elküldve Március6, 2005 Elküldve Március6, 2005 Ahojj! Bocs ,hogy kicsit most ritkábban vagyok! az ápr. 2 nekem is jó! Helyszín?
corsarulez Elküldve Március6, 2005 Elküldve Március6, 2005 Pont én is ezt akartam kérdezni. Meg azt hogy: Program? :) Pl. szexió elnökünk előadása a tagok jogairól és kötelességeiről. :) :)
Gepard Elküldve Március6, 2005 Elküldve Március6, 2005 A program az lesz hogy akik voltak az évadnyitón azok beszámolnak róla :) (Én rajtam kívülálló okok miatt, melyekről nem kívánok beszélni, nem voltam). A második napirendi pont pedig szerintem a Szelidi tónál tervezett tali leendő eseményeinek a megbeszélése lenne. A többi pedig szabad csevej ,. Esetleg ha elkészülnek addigra a szexció matricák akkor azok közös felragasztása egymás autójára :axe: stb.. Lehetne egy közös fotót is csinálni a honlapunkra. :wav: Helyszín mi legyen? Gody?
tomi023 Elküldve Március6, 2005 Elküldve Március6, 2005 A Gody jó lehet, a Könyvtár parkolója viszonylag jó helyszin a közös képhez. Szekciómatricák elkészülhetnek addigra.
corsarulez Elküldve Március6, 2005 Elküldve Március6, 2005 Részemről a helyszín és a program is oké! :) Jó ötlet a fénykép is! pl.: "egymás kocsiját szemlélő tagok" "pizzázó tagok" "iszogató tagok" "dülöngélő tagok" "négykézláb hazamászó tagok" :) :)
warwolf Elküldve Március6, 2005 Elküldve Március6, 2005 Részemről a helyszín és a program is oké! :P Jó ötlet a fénykép is! pl.: "egymás kocsiját szemlélő tagok" "pizzázó tagok" "iszogató tagok" "dülöngélő tagok" "négykézláb hazamászó tagok" :) :) Autójukat másnap kétségbeesetten keresgélő klubtagok kimaradtak! :)
Hagalex Elküldve Március7, 2005 Elküldve Március7, 2005 Fujj! Részeges banda! Hát nem szégyellitel L magatokat!!....az ember sze megáll....nahát.....ilyet... :partyman: :smt030 :drinkers:
Recommended Posts