J0hnny Elküldve Február16, 2009 Megoszt Elküldve Február16, 2009 Cikk+képek. Kopott nyári gumi BMW...fejbelőném. :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Február16, 2009 Megoszt Elküldve Február16, 2009 Kopott nyári gumi BMW...fejbelőném. :blush: Látványosan a kukába küldte az E36-ot..... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
paja Elküldve Február16, 2009 Megoszt Elküldve Február16, 2009 Van pofája...... :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Február16, 2009 Megoszt Elküldve Február16, 2009 http://kepfeltoltes.hu/090216/20090215068_...ltoltes.hu_.jpg Van pofája...... :blush: Szivesen belekarcolnám neki a motorháztetőbe,hogy: "Agyilag sérültnek nem parkoló hely!" Link to comment Megosztás: More sharing options...
paja Elküldve Február16, 2009 Megoszt Elküldve Február16, 2009 Még a mögötte lévő parkolót is használja a KÖCSÖG !!!! A parkoló őr meg csak úgy elsétált mellette.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Február16, 2009 Megoszt Elküldve Február16, 2009 Még a mögötte lévő parkolót is használja a KÖCSÖG !!!! A parkoló őr meg csak úgy elsétált mellette.... Ezt láttad Paja? :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Február16, 2009 Megoszt Elküldve Február16, 2009 http://kepfeltoltes.hu/090216/20090215068_...ltoltes.hu_.jpg Van pofája...... :blush: A piactéri Univer előtt is mindig áll egy max. 3 éves Audi A3 Sportback......keresztben persze.A tulajának látszólag az égvilágon semmi baja.......hogy k@pnábe.. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
paja Elküldve Február16, 2009 Megoszt Elküldve Február16, 2009 Ezt láttad Paja? :lol: 50-es vagy 63-as ? :D :) :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Február16, 2009 Megoszt Elküldve Február16, 2009 50-es vagy 63-as ? :D :lol: :blush: 63-as! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Február16, 2009 Megoszt Elküldve Február16, 2009 Látványosan a kukába küldte az E36-ot..... :blush: Ahogy látom nem ő az első, aki megcsípte az oszlopot. Volt már ott egy koszorú. Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Február16, 2009 Megoszt Elküldve Február16, 2009 Hóeséses a helyzet.Csak most elég hideg is van ahhoz, hogy megmaradjon...... :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Február16, 2009 Megoszt Elküldve Február16, 2009 Tudom, rossz időzítés. De hátha... :blush: Akarsz beszélni róla? :lol: Márti mit szóól hozzá?Hogy eladod az autóját? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
paja Elküldve Február16, 2009 Megoszt Elküldve Február16, 2009 Ha elmegy fiatalítunk....ha nem....marad..... :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Február17, 2009 Megoszt Elküldve Február17, 2009 Ha elmegy fiatalítunk....ha nem....marad..... :lol: Tehát leginkább marad?Mert ahogy Ákos írta, az ára.........olyan 1.2M-1.45M körül mennek ezek a szekerek leginkább... :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
ENDYKA Elküldve Február17, 2009 Megoszt Elküldve Február17, 2009 Tehát leginkább marad?Mert ahogy Ákos írta, az ára.........olyan 1.2M-1.45M körül mennek ezek a szekerek leginkább... :lol: Nehéz eladni a használt autókat, sajnos! :) Eddig csak nepperek hívtak... :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Február17, 2009 Megoszt Elküldve Február17, 2009 Nehéz eladni a használt autókat, sajnos! :lol: Eddig csak nepperek hívtak... :blush: Sajnos, és az olcsóbb gépek sem kelendőek. Engem is sok kereskedő hívott már, meg pofátlanul csak mail-t küld, hogy hívjam fel. :D Madárnak néz. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Február17, 2009 Megoszt Elküldve Február17, 2009 Sajnos, és az olcsóbb gépek sem kelendőek. Engem is sok kereskedő hívott már, meg pofátlanul csak mail-t küld, hogy hívjam fel. :D Madárnak néz. :) Írd vissza neki, hogy nem te akarsz autót venni, neked már van.Szal hívjon fel, ha akar is v.mit.... :blush: Amúgy a Swiftek piaca azért pörög.Itt kméten pl. megsokasodtak, nemkicsit.Valszeg nem véletlenül.... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Február17, 2009 Megoszt Elküldve Február17, 2009 Írtam neki még akkor, hogy megvan, eladó, és ha komoly az érdeklődés, nyugodtan hívjon fel a hirdetésben szereplő számon, nem harapok. Várom hívását bla bla bla. Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Február17, 2009 Megoszt Elküldve Február17, 2009 Este v.hol v.mi őrültködés?Mert már van érdemi hóó mennyiség hozzá.... :blush: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Február17, 2009 Megoszt Elküldve Február17, 2009 Este v.hol v.mi őrültködés?Mert már van érdemi hóó mennyiség hozzá.... :lol: :) Tegnap hívtam Gepárdot de azt mondta nem lesz semmi. Pedig este pesten nagy buli volt, 22 körül a teskó parkolóban is :blush: Ma mehet a party! Jöttök lacházára március 21! MOTE buli! Link to comment Megosztás: More sharing options...
ENDYKA Elküldve Február17, 2009 Megoszt Elküldve Február17, 2009 Sajnos, és az olcsóbb gépek sem kelendőek. Engem is sok kereskedő hívott már, meg pofátlanul csak mail-t küld, hogy hívjam fel. :lol: Madárnak néz. :blush: Feltettem a Momo felnigarnitúrát is, először 150ért, majd 130ért-->egyik érdeklődő irt, hogy: "na szeva, érdekel 100rt, ha ok megdumáljuk, hogy hol adod át, szeva-->irtam neki, hogy vegyél Alessiot és húzd a fa..odra! Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Február17, 2009 Megoszt Elküldve Február17, 2009 Feltettem a Momo felnigarnitúrát is, először 150ért, majd 130ért-->egyik érdeklődő irt, hogy: "na szeva, érdekel 100rt, ha ok megdumáljuk, hogy hol adod át, szeva-->irtam neki, hogy vegyél Alessiot és húzd a fa..odra! :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Február17, 2009 Megoszt Elküldve Február17, 2009 Jöttök lacházára március 21! MOTE buli! Nem olyan biztos az még! :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Február17, 2009 Megoszt Elküldve Február17, 2009 Már megint egy időpontban vannak. A múltkor a Verdák talival volt egyszerre valamelyik tali. Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Február17, 2009 Megoszt Elküldve Február17, 2009 Nem olyan biztos az még! :blush: ezt én értem. DE ki ez a korza klub? Semmi hivatalos infót nem találok róla. Te ismered? Vagy valaki? Mert tárgyalnék vele. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts