Kacsero Elküldve Február15, 2009 Elküldve Február15, 2009 és ráadásul meg sem marad, úgyhogy még csapatni sem lehet... :blush: itt már kezd megmaradni... szvl, estére, lehet hogy lesz "csapatás" :lol:
Stefan Elküldve Február15, 2009 Elküldve Február15, 2009 Tesco parkoló? De csak szigorúan akkor, amikor tele van :blush: :lol:
warwolf Elküldve Február15, 2009 Elküldve Február15, 2009 Tesco parkoló? Támogatom, de pl. Ágasegyháza után semmi nincs.Kb. megint ott a határ, szal nem lesz hosszúéletű a dolog. :blush:
Kacsero Elküldve Február15, 2009 Elküldve Február15, 2009 Támogatom, de pl. Ágasegyháza után semmi nincs.Kb. megint ott a határ, szal nem lesz hosszúéletű a dolog. :lol: hát, már olvad... szvl, nem kell este menni... :blush:
J0hnny Elküldve Február15, 2009 Elküldve Február15, 2009 hát, már olvad... szvl, nem kell este menni... :blush: Nem baj,legalább lehet közlekedni,mert eltolni/eltakarítani senki nem fogja.
Kacsero Elküldve Február15, 2009 Elküldve Február15, 2009 Nem baj,legalább lehet közlekedni,mert eltolni/eltakarítani senki nem fogja. közlekedni lehet amúgy is,annyi hó azért nem esett... :blush: :lol: mondjuk ilyenkor sok a balfac..
J0hnny Elküldve Február15, 2009 Elküldve Február15, 2009 mondjuk ilyenkor sok a balfac.. Én nem magamtól félek,hanem a sok vasárnapi nudligyurkától,aki megijed akkor is ha az eső esik.
J0hnny Elküldve Február15, 2009 Elküldve Február15, 2009 Jelszó: csak corsásan! :blush: Látod Paja mire nem jó még a szürke PVC idom? :lol:
J0hnny Elküldve Február15, 2009 Elküldve Február15, 2009 Amikor az ország gondjairól van szó,miért nem tud a sok birka így összetartani? :blush:
tomi023 Elküldve Február15, 2009 Elküldve Február15, 2009 Losi! Ez hogy mutatna? :blush: http://www.ad-tuning.de/bilder/bilderebay/...326sk-LED-1.jpg http://www.ad-tuning.de/bilder/bilderebay/...6skrc-led-3.jpg A suzukiban elég bénán bár Ő úgy sem költ rá! A korzában meg ... a biztosító ezeket is kifizeti? :lol:
warwolf Elküldve Február15, 2009 Elküldve Február15, 2009 Losi! Ez hogy mutatna? :lol: http://www.ad-tuning.de/bilder/bilderebay/...326sk-LED-1.jpg Sztem jól.Legalább nem a szokványos kínai gagyi utánzat lámpa. :blush: A suzukiban elég bénán bár Ő úgy sem költ rá! A korzában meg ... a biztosító ezeket is kifizeti? :) Helyette már a polcon van a GTi lámpasor, ill. Udinál a GTi lökösök, és úton van a hátsó kanyarstabi is. :D Neked majd a fólia jut, mert a Stift üvegei nem hővédősek, klíma nincs, így kell majd v.mi UV védelem, hogy ne érezzünk magunkat úgy benne, mint ha mikróban ülnénk.
warwolf Elküldve Február15, 2009 Elküldve Február15, 2009 V.hogy el kellett adni anno ezeket a verdákat ish.... :blush:
tomi023 Elküldve Február15, 2009 Elküldve Február15, 2009 - Mennyit fogyaszt ez az autó városban? - Nem tudom, falusi vagyok. Értelmező szótár autóvásárláshoz: "Családi okok miatt eladó" - eladom, mielőtt teljesen szétesik. "Tűrhető állapotban" - "Kitűnő állapotban"-t akartam írni, de felébredt bennem a lelkiismeret. "Enyhén törött" - elvitte az oldalát egy kamion. "Jól karbantartott" - néha lecseréltem az olajat. "Kifogástalan állapotban" - csak ne próbáld ki. "Eredeti állapotban" - semmit nem javíttattam meg, állíttattam be vagy cseréltettem ki rajta. "Sok extrával" - egyik többször elromlik, mint a másik. "Nemdohányzó tulajdonostól" - sajnos ez az egyetlen jó, amit el tudok mondani róla. "Kis javításra szorul" - nem működik. Egy fickó odamegy a leparkolt kocsijához, de észreveszi, hogy az oldala be van nyomva és egy cédula van az ablaktörlő mögé dugva. Elkezdi olvasni a papírt, amin ez áll: "Jó napot. Én mentem neki a kocsijának, és most vagy tíz kíváncsi férfi áll körülöttem, azt gondolva, hogy az adataimat írom le."
warwolf Elküldve Február15, 2009 Elküldve Február15, 2009 Amikor az ország gondjairól van szó,miért nem tud a sok birka így összetartani? :blush: http://galeria.index.hu/belfold/2009/02/15...f9de29df6_l.jpg Idővel eljön majd az az idő is.Nyugalom. :lol:
Sörös Sanyi Elküldve Február15, 2009 Elküldve Február15, 2009 Jó juhász nélkül a sok birka sose lesz nyáj...
J0hnny Elküldve Február15, 2009 Elküldve Február15, 2009 Idővel eljön majd az az idő is.Nyugalom. :lol: Te még hiszel a csodákban? :blush:
J0hnny Elküldve Február15, 2009 Elküldve Február15, 2009 Jó juhász nélkül a sok birka sose lesz nyáj... Mondj alternatívát! :blush:
warwolf Elküldve Február15, 2009 Elküldve Február15, 2009 Mondj alternatívát! :blush: 45'-ben megöngyi.... :lol:
Sörös Sanyi Elküldve Február15, 2009 Elküldve Február15, 2009 Mondj alternatívát! :blush: Nincs alternatíva. Maradunk "csak" birkák. Viszont a sok juhászkutya csak ugat, egyik sem terel...
warwolf Elküldve Február16, 2009 Elküldve Február16, 2009 ehhez valami komment? :lol: mikor, hol, miért? :blush: Cikk+képek.
Recommended Posts