J0hnny Elküldve Február10, 2009 Megoszt Elküldve Február10, 2009 Aha..... Zsiráf... Nem elég hogy tudatlan,még vak is. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
kiskasza Elküldve Február11, 2009 Megoszt Elküldve Február11, 2009 Olyan kell,aki azért nem a világ másik végén lakik és meg is tudja csinálni. HOGY A CSALÁDIAS BÉKE MEGMARADJON ITT A CEGLÉDI ADAGOLÓS SZÁMA : 06209579692 NAGYON RENDES KORREKT ÜRGE MEGMONDJA A JAVÍTÁS MENETÉT NEM VESZ LE NEM KÜLD BENEDECKIÉKHEZ KECELRE 200+FA SZÓVAL GYORS ÉS KORREKT. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Február11, 2009 Megoszt Elküldve Február11, 2009 HOGY A CSALÁDIAS BÉKE MEGMARADJON ITT A CEGLÉDI ADAGOLÓS SZÁMA : 06209579692 NAGYON RENDES KORREKT ÜRGE MEGMONDJA A JAVÍTÁS MENETÉT NEM VESZ LE NEM KÜLD BENEDECKIÉKHEZ KECELRE 200+FA SZÓVAL GYORS ÉS KORREKT. :D Na!Köszönöm szépen! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Február11, 2009 Megoszt Elküldve Február11, 2009 HOGY A CSALÁDIAS BÉKE MEGMARADJON ITT A CEGLÉDI ADAGOLÓS SZÁMA : 06209579692 NAGYON RENDES KORREKT ÜRGE MEGMONDJA A JAVÍTÁS MENETÉT NEM VESZ LE NEM KÜLD BENEDECKIÉKHEZ KECELRE 200+FA SZÓVAL GYORS ÉS KORREKT. :lol: Caps Lock!!!! :D :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Február11, 2009 Megoszt Elküldve Február11, 2009 :D :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Február11, 2009 Megoszt Elküldve Február11, 2009 http://static.blikk.hu/db/01/BC/d0003D1BCdfd5c2e3e2bd.jpg ehhez valami komment? :lol: mikor, hol, miért? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Február11, 2009 Megoszt Elküldve Február11, 2009 ehhez valami komment? :lol: mikor, hol, miért? :D Csak annyi, hogy nem értett az autójához, aztán fejre tette.Bp.-n volt.Divatosan szólva nem az út és látási viszonyoknak megfelelően vezette a gépjárművet az állampóógár. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Február11, 2009 Megoszt Elküldve Február11, 2009 A pernyekergetők most hova vonultak nem tudjátok? A Bremse és a Hovány közötti szakaszon van valami. Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Február11, 2009 Megoszt Elküldve Február11, 2009 A pernyekergetők most hova vonultak nem tudjátok? A Bremse és a Hovány közötti szakaszon van valami. Akkor biztos kigyulladt v.mi! :D :lol: :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Február11, 2009 Megoszt Elküldve Február11, 2009 Akkor biztos kigyulladt v.mi! :lol: :lol: :lol: :D Vagy túl sok a víz valahol... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Február11, 2009 Megoszt Elküldve Február11, 2009 A pernyekergetők most hova vonultak nem tudjátok? A Bremse és a Hovány közötti szakaszon van valami. Lehet, hogy a tűzoltósági tóhoz mentek, horgászni ...:D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Február11, 2009 Megoszt Elküldve Február11, 2009 Lehet, hogy a tűzoltósági tóhoz mentek, horgászni ...:D :lol: :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Február11, 2009 Megoszt Elküldve Február11, 2009 Súlyos baleset. Ami füstöt mi láttunk szintén ebben az időben volt, de másik irányban. Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Február11, 2009 Megoszt Elküldve Február11, 2009 Bogárkát láttátok? Most reggelt a fórumra épp a vezpultot lesgetyézi! Földink! Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Február11, 2009 Megoszt Elküldve Február11, 2009 Bogárkát láttátok? Most reggelt a fórumra épp a vezpultot lesgetyézi! Lelkes kíváncsi biztos! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Február11, 2009 Megoszt Elküldve Február11, 2009 Bogárkát láttátok? Most reggelt a fórumra épp a vezpultot lesgetyézi! Földink! Reggelt? Ilyenkor már inkább estét'. :lol: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dini Elküldve Február11, 2009 Megoszt Elküldve Február11, 2009 Dinit láttam múlt héten Szombaton Budán (Fehérvári út), de hiába dudáltam... :lol: Jelentem ott voltam és pesten csak ne dudálgass mert kiszállok és ..... najó NEM! pesten én mar nem figyelgetek hogy ki dudál max elküldöm melegebb éghajlatra :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Február11, 2009 Megoszt Elküldve Február11, 2009 Bogárkát láttátok? Most reggelt a fórumra épp a vezpultot lesgetyézi! Földink! Én sejtem kinek az oldalbordája! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Február11, 2009 Megoszt Elküldve Február11, 2009 Jelentem ott voltam és pesten csak ne dudálgass mert kiszállok és ..... najó NEM! pesten én mar nem figyelgetek hogy ki dudál max elküldöm melegebb éghajlatra :D Én nem tom,mindeki ideges pesten,én mindig elindulok időben,számítok a dugóra,ha tudom kis utcában kerülöm és nincs gond sosem,csak ne jöjjön belém senki! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Február11, 2009 Megoszt Elküldve Február11, 2009 Bogárkát láttátok? Most reggelt a fórumra épp a vezpultot lesgetyézi! Földink! Ha minden igaz akkor még egy éve sokszor állt egymás mellett az ő gépe, és az enyém. Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Február11, 2009 Megoszt Elküldve Február11, 2009 Ha minden igaz akkor még egy éve sokszor állt egymás mellett az ő gépe, és az enyém. Meséjé' :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Február11, 2009 Megoszt Elküldve Február11, 2009 Bogárka, 32 éves, úr. MIt meséljen Pisti? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Február11, 2009 Megoszt Elküldve Február11, 2009 Bogárka, 32 éves, úr. MIt meséljen Pisti? :lol: Ez egyre érdekesebb...... :lol: :D :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Február12, 2009 Megoszt Elküldve Február12, 2009 Ráindultak a Bogárka névre? :D A modiként persze én látom az adatait, csak gondolom a többiek nem. :lol: :lol: Szerintem az a fekete A corsa amelyiknek piros ültetőszettje van LIP telókkal. Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Február12, 2009 Megoszt Elküldve Február12, 2009 Én sejtem kinek az oldalbordája! :D Bogárka, 32 éves, úr. MIt meséljen Pisti? :lol: Na ebből gyertek ki jól! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts