Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Recommended Posts

Elküldve
Olyan kell,aki azért nem a világ másik végén lakik és meg is tudja csinálni.

HOGY A CSALÁDIAS BÉKE MEGMARADJON ITT A CEGLÉDI ADAGOLÓS SZÁMA : 06209579692 NAGYON RENDES KORREKT ÜRGE MEGMONDJA A JAVÍTÁS MENETÉT NEM VESZ LE NEM KÜLD BENEDECKIÉKHEZ KECELRE 200+FA SZÓVAL GYORS ÉS KORREKT. :D

Elküldve
HOGY A CSALÁDIAS BÉKE MEGMARADJON ITT A CEGLÉDI ADAGOLÓS SZÁMA : 06209579692 NAGYON RENDES KORREKT ÜRGE MEGMONDJA A JAVÍTÁS MENETÉT NEM VESZ LE NEM KÜLD BENEDECKIÉKHEZ KECELRE 200+FA SZÓVAL GYORS ÉS KORREKT. :D

Na!Köszönöm szépen! :lol:

Elküldve
HOGY A CSALÁDIAS BÉKE MEGMARADJON ITT A CEGLÉDI ADAGOLÓS SZÁMA : 06209579692 NAGYON RENDES KORREKT ÜRGE MEGMONDJA A JAVÍTÁS MENETÉT NEM VESZ LE NEM KÜLD BENEDECKIÉKHEZ KECELRE 200+FA SZÓVAL GYORS ÉS KORREKT. :lol:

Caps Lock!!!! :D :lol: :lol:

Elküldve
ehhez valami komment? :lol:

mikor, hol, miért? :D

Csak annyi, hogy nem értett az autójához, aztán fejre tette.Bp.-n volt.Divatosan szólva nem az út és látási viszonyoknak megfelelően vezette a gépjárművet az állampóógár. :lol:

Elküldve
A pernyekergetők most hova vonultak nem tudjátok?

A Bremse és a Hovány közötti szakaszon van valami.

Lehet, hogy a tűzoltósági tóhoz mentek, horgászni ...:D

Elküldve
Dinit láttam múlt héten Szombaton Budán (Fehérvári út), de hiába dudáltam... :lol:

Jelentem ott voltam és pesten csak ne dudálgass mert kiszállok és ..... najó NEM! pesten én mar nem figyelgetek hogy ki dudál max elküldöm melegebb éghajlatra :D

Elküldve
Jelentem ott voltam és pesten csak ne dudálgass mert kiszállok és ..... najó NEM! pesten én mar nem figyelgetek hogy ki dudál max elküldöm melegebb éghajlatra :D

Én nem tom,mindeki ideges pesten,én mindig elindulok időben,számítok a dugóra,ha tudom kis utcában kerülöm és nincs gond sosem,csak ne jöjjön belém senki! :lol:

Elküldve
Bogárkát láttátok?

Most reggelt a fórumra épp a vezpultot lesgetyézi!

Földink!

Ha minden igaz akkor még egy éve sokszor állt egymás mellett az ő gépe, és az enyém.

Elküldve

Ráindultak a Bogárka névre? :D

A modiként persze én látom az adatait, csak gondolom a többiek nem. :lol: :lol:

Szerintem az a fekete A corsa amelyiknek piros ültetőszettje van LIP telókkal.

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.