Gepard Elküldve Február6, 2009 Megoszt Elküldve Február6, 2009 Pjoc írta a viccekbe, nekem Morgó (Csabi) jutott eszembe. :lol: :lol: :D A 7 törpe Rómába látogat, és mivel ez egy igen nagy eseménynek számít, hát fogadja őket a Pápa is. Morgó vezeti a csapatot, amikor üdvözli őket a Pápa és megkérdi: - Morgó, kedves fiam, mit tehetek érted? - Excellenciás uram, lenne egy kérdésem. Vannak Rómában törpe apácák? - Nem, Rómában nincsenek törpe apácák, mondja a Pápa rövid gondolkodás után. Néhányan a törpék közül elkezdenek vihogni, de aztán Morgó pillantására mindannyian elcsendesednek. - Akkor, kegyelmes uram, Európában azért van néhány törpe apáca? - Európában sincsenek, válaszol ismét a Pápa. Erre aztán szinte az összes törpe elkezd röhögni, de mivel Morgó mérgesen hátrapillant, mindannyian elhallgatnak. - Uram, azért a világban valahol csak van néhány törpe apáca!? - Nem Morgó, sajnos egyetlen törpe apácánk sincs. Ekkor már egyik törpe sem bírta röhögés nélkül, mind a hatan, a földön fetrengve kacagtak, csorgott a könnyük, csapkodták a márványpadlót, majd kórusban kiáltották: - Morgó megdugott egy pingvint! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Február6, 2009 Megoszt Elküldve Február6, 2009 - Morgó megdugott egy pingvint! :D :lol: :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
ENDYKA Elküldve Február7, 2009 Megoszt Elküldve Február7, 2009 Dinit láttam múlt héten Szombaton Budán (Fehérvári út), de hiába dudáltam... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Joee Elküldve Február8, 2009 Megoszt Elküldve Február8, 2009 Úgyfest elkelt a kocsim. Másfél hét múlva jön haza haver németből és kell neki. Ismeri a kocsit, tudja hogy hidegen nehezebben indul kicsit mint az átlag, mégis szeretné. Viszont szeretne venni bele egy megbízható aksit, amivel hidegben sincs gond. Jelenleg egy STARTER márkanévre hallgató versenyző van benne, amit Horvátországban vettem az autópályán, amikor kipurcant a generátorom. Nagy hidegben csak úgy volt hajlandó életjelet adni, ha mindig behoztam a meleg szobába. Ha kintmaradt nem indult be a gépsas vele. A kérdés az lenne, hova menjünk aksit venni és milyet? Tudom van erre külön topic, de kecskeméten szeretnénk venni :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Február8, 2009 Megoszt Elküldve Február8, 2009 Úgyfest elkelt a kocsim. Másfél hét múlva jön haza haver németből és kell neki. Ismeri a kocsit, tudja hogy hidegen nehezebben indul kicsit mint az átlag, mégis szeretné. Viszont szeretne venni bele egy megbízható aksit, amivel hidegben sincs gond. Jelenleg egy STARTER márkanévre hallgató versenyző van benne, amit Horvátországban vettem az autópályán, amikor kipurcant a generátorom. Nagy hidegben csak úgy volt hajlandó életjelet adni, ha mindig behoztam a meleg szobába. Ha kintmaradt nem indult be a gépsas vele. A kérdés az lenne, hova menjünk aksit venni és milyet? Tudom van erre külön topic, de kecskeméten szeretnénk venni :D Banner,Exide,Baren,Bosch a lényeges,hogy min 74Ah és minnél nagyobb indítóáram legyen és ha azt akarja,hogy pöcre induljon,kapásból 4 bosch duraterm izzítógyertya. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Február8, 2009 Megoszt Elküldve Február8, 2009 Hogy előbújt belőled a dízeles! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
paja Elküldve Február8, 2009 Megoszt Elküldve Február8, 2009 Úgyfest elkelt a kocsim. Másfél hét múlva jön haza haver németből és kell neki. Ismeri a kocsit, tudja hogy hidegen nehezebben indul kicsit mint az átlag, mégis szeretné. Viszont szeretne venni bele egy megbízható aksit, amivel hidegben sincs gond. Jelenleg egy STARTER márkanévre hallgató versenyző van benne, amit Horvátországban vettem az autópályán, amikor kipurcant a generátorom. Nagy hidegben csak úgy volt hajlandó életjelet adni, ha mindig behoztam a meleg szobába. Ha kintmaradt nem indult be a gépsas vele. A kérdés az lenne, hova menjünk aksit venni és milyet? Tudom van erre külön topic, de kecskeméten szeretnénk venni :D Elég jó áron vannak a régi Puskin u.-i autósboltban.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Február8, 2009 Megoszt Elküldve Február8, 2009 Hogy előbújt belőled a dízeles! :lol: A gyökereim nem tagadhatom meg! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Joee Elküldve Február8, 2009 Megoszt Elküldve Február8, 2009 Banner,Exide,Baren,Bosch a lényeges,hogy min 74Ah és minnél nagyobb indítóáram legyen és ha azt akarja,hogy pöcre induljon,kapásból 4 bosch duraterm izzítógyertya. Jó hogy mondod a gyertyákat. Már egy éve nem néztem meg, hogy mind jó-e :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Február8, 2009 Megoszt Elküldve Február8, 2009 Jó hogy mondod a gyertyákat. Már egy éve nem néztem meg, hogy mind jó-e :D Akksi ügyben bizalommal fordulj hozzám ha megvan a kiszemelt álldozat, mert 10%-ot kapásból tudunk faragni az árból, további 20%-ot pedig számlával lehet visszahozni. Szal ha megvan a kiszemelt áldozat, szólj. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Február8, 2009 Megoszt Elküldve Február8, 2009 Jó hogy mondod a gyertyákat. Már egy éve nem néztem meg, hogy mind jó-e :D Hidd el nekem bárki bármit mond,kapásból a 4db csere.Meg fogsz lepődni mennyivel jobban fog indulni. 3EFt darabja. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Joee Elküldve Február8, 2009 Megoszt Elküldve Február8, 2009 Hidd el nekem bárki bármit mond,kapásból a 4db csere.Meg fogsz lepődni mennyivel jobban fog indulni. 3EFt darabja. Meglestem és mind jó, de majd rábeszélem a srácot a bosh-ra. Én már nem akarok költeni rá. Elmondta minden kínját a havernak, ő mégis ez mellet választott. Mondjuk lehet azért nem 2 hónap alatt tudja kifizetni és nekem így is megfelel. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Joee Elküldve Február8, 2009 Megoszt Elküldve Február8, 2009 Akksi ügyben bizalommal fordulj hozzám ha megvan a kiszemelt álldozat, mert 10%-ot kapásból tudunk faragni az árból, további 20%-ot pedig számlával lehet visszahozni. Szal ha megvan a kiszemelt áldozat, szólj. :D Köszönöm Cimbora, keresni foglak majd! Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Február8, 2009 Megoszt Elküldve Február8, 2009 Köszönöm Cimbora, keresni foglak majd! Okhaj! Riogatóval jutottatok v.mire? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Joee Elküldve Február8, 2009 Megoszt Elküldve Február8, 2009 Okhaj! Riogatóval jutottatok v.mire? Uditól elkértem a linket, és a rajta szereplő srácon már túlvan haver. Állítólag most nincs neki, és nem tudja lesz-e még. Zsoltit viszont ráugrasztottam, talán lesz ember aki hordja be ezeket az országba. Viszont még semmi konkrét nincs. Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Február8, 2009 Megoszt Elküldve Február8, 2009 Uditól elkértem a linket, és a rajta szereplő srácon már túlvan haver. Állítólag most nincs neki, és nem tudja lesz-e még. Zsoltit viszont ráugrasztottam, talán lesz ember aki hordja be ezeket az országba. Viszont még semmi konkrét nincs. Értem.Holnap majd ha idő engedi, bekérdek a Bárdihoz.Mit is mondanak rá.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Joee Elküldve Február8, 2009 Megoszt Elküldve Február8, 2009 Értem.Holnap majd ha idő engedi, bekérdek a Bárdihoz.Mit is mondanak rá.... Zsolti állítólag megtette már, de nem baj az ha te is utánakérdezel. Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Február8, 2009 Megoszt Elküldve Február8, 2009 3 éves gyerek vizsgálgatja a fütyijét és kérdezi az anyját: -Anyu.Ez az agyam? -Még nem! :D :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Február8, 2009 Megoszt Elküldve Február8, 2009 Te is a Heti hetest nézed, látom! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Február8, 2009 Megoszt Elküldve Február8, 2009 Te is a Heti hetest nézed, látom! :D Dehooooooogy! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Február8, 2009 Megoszt Elküldve Február8, 2009 Két barátnő beszélget. Azt mondja az egyik: - Képzeld, rájöttem, hogy megcsal a férjem. - A rohadt anyját! - És képzeld, itthonról hordja el az óvszereket. - A rohadt anyját! - De én az összest kiszúrtam. - A rohadt anyádat! :D :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Február9, 2009 Megoszt Elküldve Február9, 2009 Szépidőnkvan..... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Február9, 2009 Megoszt Elküldve Február9, 2009 Szépidőnkvan..... :lol: Neked ez szép? :D Mocskos esős idő... még jó, hogy nem mostam le a gépet tegnap :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Február9, 2009 Megoszt Elküldve Február9, 2009 még jó, hogy nem mostam le a gépet tegnap :D Pedig én is agyaltam ezen. Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Február9, 2009 Megoszt Elküldve Február9, 2009 Neked ez szép? :lol: Mocskos esős idő... még jó, hogy nem mostam le a gépet tegnap :lol: Láttalak a Batthyányin befelé jöttél, olyan 11:15 magassága lehetett.... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts