warwolf Elküldve Február3, 2009 Megoszt Elküldve Február3, 2009 Losi! Fannynak összejött a pénz.... :D :lol: :D Nagykirályság, nagyon örülök. :lol: Hy! Itt nézz szét! Jaja, el van mentve a link.Ott szoktam bögölni ha kíváncsi vok v.mi árára. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Udi Elküldve Február3, 2009 Megoszt Elküldve Február3, 2009 Aki lemaradt az adásról: http://www.mtv.hu/videotar/?id=37531 :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Február3, 2009 Megoszt Elküldve Február3, 2009 Aki lemaradt az adásról: http://www.mtv.hu/videotar/?id=37531 :lol: Akkor Fanny megkapta a gyógyulásra az esélyt.Sok sikert kívánok neki. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Február3, 2009 Megoszt Elküldve Február3, 2009 Ezt meg a Gepárdnak küldöm: :D :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Február3, 2009 Megoszt Elküldve Február3, 2009 Érdekes ár.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Február3, 2009 Megoszt Elküldve Február3, 2009 Érdekes ár.... mert az egy másik ország vagy lehet, hogy világ... Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Február3, 2009 Megoszt Elküldve Február3, 2009 mert az egy másik ország vagy lehet, hogy világ... Inkább utóbbi...... :D A normálisabb fajtából....Amúgy a hazsnáltautón van eladó 2.5V6 199e.-ért is..... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
szobikari Elküldve Február4, 2009 Megoszt Elküldve Február4, 2009 Érdekes az ár itt is. Igaz nem ótó, de talán nem offtopik :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
paja Elküldve Február4, 2009 Megoszt Elküldve Február4, 2009 Érdekes az ár itt is. Igaz nem ótó, de talán nem offtopik :D Hát nem semmi.....nóóóóóórmális ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Február4, 2009 Megoszt Elküldve Február4, 2009 Tom Cruis kicsit másképp! :D Tüzesz szárkány! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
paja Elküldve Február5, 2009 Megoszt Elküldve Február5, 2009 Jó kis film..... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Február5, 2009 Megoszt Elküldve Február5, 2009 Kirámolták a Jókain a Tiszakécskei tak.szöv.-et irodáját.Jöttem haza a Jókain a kiskörút felöl, aztán látom, hogy le van zárva konkrétan, és egy halom rendőrverda van.Kisutcába be, megkerültem a dolgot, aztán a kadán meg félre álltam és viszamentem.Amikor láttam, hogy sehol törmelék de mindenhol civil ruhás nyomingerek hemzsegnek, már leesett a dolog. Sztem Kmétnek van egy saját fegyveres rablója.... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Február5, 2009 Megoszt Elküldve Február5, 2009 Kirámolták a Jókain a Tiszakécskei tak.szöv.-et irodáját.Jöttem haza a Jókain a kiskörút felöl, aztán látom, hogy le van zárva konkrétan, és egy halom rendőrverda van.Kisutcába be, megkerültem a dolgot, aztán a kadán meg félre álltam és viszamentem.Amikor láttam, hogy sehol törmelék de mindenhol civil ruhás nyomingerek hemzsegnek, már leesett a dolog. Sztem Kmétnek van egy saját fegyveres rablója.... :D Ezzel kapcsolatos friss hírek .... :lol: "...a fegyveres támadó a rablás után egy bordó autóval menekült el a helyszínről..." J0hnny... még jó, hogy nem vagy itthon! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Február5, 2009 Megoszt Elküldve Február5, 2009 Ezzel kapcsolatos friss hírek .... :lol: 0:18-nál jól látható ahogy a Jókain absz. szabálytalanul, de gond nélkül átmegy egy fekete kabátos ember a távolban, valamilyen szinten látható mellette egy kisebb v.mi is.na azok voltunk mi! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Február5, 2009 Megoszt Elküldve Február5, 2009 Bankrablások ellen: több és jobb kamerát minden fiókba! Több és jobb belső kamerát kell elhelyezni a bankokban, és a kamerás megfigyelést a rablások megelőzése érdekében ki kell terjeszteni a bankok megközelítésének útvonalára is - mondta Bencze József országos rendőrfőkapitány budapesti sajtótájékoztatóján. :lol: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Udi Elküldve Február5, 2009 Megoszt Elküldve Február5, 2009 Azért a kamerás rendszer fejlesztése még önmagában kevés, tudnék mutatni csodaszép tűéles felvételeket de mit sem ér. Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Február5, 2009 Megoszt Elküldve Február5, 2009 Azért a kamerás rendszer fejlesztése még önmagában kevés, tudnék mutatni csodaszép tűéles felvételeket de mit sem ér. Azért érdekes dolog ez a rablósdi.Sztem Kmétnek van egy saját bejáratú fegyveres rablója.Az utóbbi időben volt itt történés rendesen.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Február5, 2009 Megoszt Elküldve Február5, 2009 Azért a kamerás rendszer fejlesztése még önmagában kevés, tudnék mutatni csodaszép tűéles felvételeket de mit sem ér. Az a baj,hogy a bizt öröknek semmi joguk nincs. Amerikában simán pofánlövik a tagot,ha fegyverrel megy be. Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Február5, 2009 Megoszt Elküldve Február5, 2009 Az a baj,hogy a bizt öröknek semmi joguk nincs. Amerikában simán pofánlövik a tagot,ha fegyverrel megy be. De ez Magyarország.Itt a bűnözőnek van több joga. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Február5, 2009 Megoszt Elküldve Február5, 2009 De ez Magyarország.Itt a bűnözőnek van több joga. :D Bacameg,ezt mindig elfelejtem! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Február5, 2009 Megoszt Elküldve Február5, 2009 Ezért vannak a barátok, hogy emlékeztessenek. Látod, látod? Ha rabló lennél, vagy kisebbségi, esetleg kisebbségi rabló, akkor annyi jogod lenne, hogy nem tudnád hova tenni. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Február5, 2009 Megoszt Elküldve Február5, 2009 nem tudnád hova tenni. :D Vennék pár üveg sört belőle és nekiülnék veled órát szerelni! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Február5, 2009 Megoszt Elküldve Február5, 2009 Eljő annak is az ideje ifjú padaván! :lol: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Február5, 2009 Megoszt Elküldve Február5, 2009 Eljő annak is az ideje ifjú padaván! :lol: :D Ne csak próbáld,Tedd! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
szobikari Elküldve Február6, 2009 Megoszt Elküldve Február6, 2009 Ne csak próbáld,Tedd! :D Addig egy ilyet, Dzsoni? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts