warwolf Elküldve Február3, 2009 Elküldve Február3, 2009 Losi! Fannynak összejött a pénz.... :D :lol: :D Nagykirályság, nagyon örülök. :lol: Hy! Itt nézz szét! Jaja, el van mentve a link.Ott szoktam bögölni ha kíváncsi vok v.mi árára. :lol:
Udi Elküldve Február3, 2009 Elküldve Február3, 2009 Aki lemaradt az adásról: http://www.mtv.hu/videotar/?id=37531 :D
warwolf Elküldve Február3, 2009 Elküldve Február3, 2009 Aki lemaradt az adásról: http://www.mtv.hu/videotar/?id=37531 :lol: Akkor Fanny megkapta a gyógyulásra az esélyt.Sok sikert kívánok neki. :D
tomi023 Elküldve Február3, 2009 Elküldve Február3, 2009 Érdekes ár.... mert az egy másik ország vagy lehet, hogy világ...
warwolf Elküldve Február3, 2009 Elküldve Február3, 2009 mert az egy másik ország vagy lehet, hogy világ... Inkább utóbbi...... :D A normálisabb fajtából....Amúgy a hazsnáltautón van eladó 2.5V6 199e.-ért is..... :lol:
szobikari Elküldve Február4, 2009 Elküldve Február4, 2009 Érdekes az ár itt is. Igaz nem ótó, de talán nem offtopik :D
paja Elküldve Február4, 2009 Elküldve Február4, 2009 Érdekes az ár itt is. Igaz nem ótó, de talán nem offtopik :D Hát nem semmi.....nóóóóóórmális ?
J0hnny Elküldve Február4, 2009 Elküldve Február4, 2009 Tom Cruis kicsit másképp! :D Tüzesz szárkány! :lol:
warwolf Elküldve Február5, 2009 Elküldve Február5, 2009 Kirámolták a Jókain a Tiszakécskei tak.szöv.-et irodáját.Jöttem haza a Jókain a kiskörút felöl, aztán látom, hogy le van zárva konkrétan, és egy halom rendőrverda van.Kisutcába be, megkerültem a dolgot, aztán a kadán meg félre álltam és viszamentem.Amikor láttam, hogy sehol törmelék de mindenhol civil ruhás nyomingerek hemzsegnek, már leesett a dolog. Sztem Kmétnek van egy saját fegyveres rablója.... :D
Kacsero Elküldve Február5, 2009 Elküldve Február5, 2009 Kirámolták a Jókain a Tiszakécskei tak.szöv.-et irodáját.Jöttem haza a Jókain a kiskörút felöl, aztán látom, hogy le van zárva konkrétan, és egy halom rendőrverda van.Kisutcába be, megkerültem a dolgot, aztán a kadán meg félre álltam és viszamentem.Amikor láttam, hogy sehol törmelék de mindenhol civil ruhás nyomingerek hemzsegnek, már leesett a dolog. Sztem Kmétnek van egy saját fegyveres rablója.... :D Ezzel kapcsolatos friss hírek .... :lol: "...a fegyveres támadó a rablás után egy bordó autóval menekült el a helyszínről..." J0hnny... még jó, hogy nem vagy itthon! :lol:
warwolf Elküldve Február5, 2009 Elküldve Február5, 2009 Ezzel kapcsolatos friss hírek .... :lol: 0:18-nál jól látható ahogy a Jókain absz. szabálytalanul, de gond nélkül átmegy egy fekete kabátos ember a távolban, valamilyen szinten látható mellette egy kisebb v.mi is.na azok voltunk mi! :D
J0hnny Elküldve Február5, 2009 Elküldve Február5, 2009 Bankrablások ellen: több és jobb kamerát minden fiókba! Több és jobb belső kamerát kell elhelyezni a bankokban, és a kamerás megfigyelést a rablások megelőzése érdekében ki kell terjeszteni a bankok megközelítésének útvonalára is - mondta Bencze József országos rendőrfőkapitány budapesti sajtótájékoztatóján. :lol: :D
Udi Elküldve Február5, 2009 Elküldve Február5, 2009 Azért a kamerás rendszer fejlesztése még önmagában kevés, tudnék mutatni csodaszép tűéles felvételeket de mit sem ér.
warwolf Elküldve Február5, 2009 Elküldve Február5, 2009 Azért a kamerás rendszer fejlesztése még önmagában kevés, tudnék mutatni csodaszép tűéles felvételeket de mit sem ér. Azért érdekes dolog ez a rablósdi.Sztem Kmétnek van egy saját bejáratú fegyveres rablója.Az utóbbi időben volt itt történés rendesen....
J0hnny Elküldve Február5, 2009 Elküldve Február5, 2009 Azért a kamerás rendszer fejlesztése még önmagában kevés, tudnék mutatni csodaszép tűéles felvételeket de mit sem ér. Az a baj,hogy a bizt öröknek semmi joguk nincs. Amerikában simán pofánlövik a tagot,ha fegyverrel megy be.
warwolf Elküldve Február5, 2009 Elküldve Február5, 2009 Az a baj,hogy a bizt öröknek semmi joguk nincs. Amerikában simán pofánlövik a tagot,ha fegyverrel megy be. De ez Magyarország.Itt a bűnözőnek van több joga. :D
J0hnny Elküldve Február5, 2009 Elküldve Február5, 2009 De ez Magyarország.Itt a bűnözőnek van több joga. :D Bacameg,ezt mindig elfelejtem! :lol:
Sörös Sanyi Elküldve Február5, 2009 Elküldve Február5, 2009 Ezért vannak a barátok, hogy emlékeztessenek. Látod, látod? Ha rabló lennél, vagy kisebbségi, esetleg kisebbségi rabló, akkor annyi jogod lenne, hogy nem tudnád hova tenni. :D
J0hnny Elküldve Február5, 2009 Elküldve Február5, 2009 nem tudnád hova tenni. :D Vennék pár üveg sört belőle és nekiülnék veled órát szerelni! :lol:
Sörös Sanyi Elküldve Február5, 2009 Elküldve Február5, 2009 Eljő annak is az ideje ifjú padaván! :lol: :D
J0hnny Elküldve Február5, 2009 Elküldve Február5, 2009 Eljő annak is az ideje ifjú padaván! :lol: :D Ne csak próbáld,Tedd! :lol:
szobikari Elküldve Február6, 2009 Elküldve Február6, 2009 Ne csak próbáld,Tedd! :D Addig egy ilyet, Dzsoni? :lol:
Recommended Posts