Sörös Sanyi Elküldve Február1, 2009 Megoszt Elküldve Február1, 2009 Ha már játszós autó, akkor nem is Silvia, hanem inkább Toyota Corolla kb. ugyanakkorról. Azok a szekerek még most is indulnak drift versenyeken. :D (mondjuk lehet, hogy nem is az autó ott a lényeg, hanem a kultusz, amit az Initial D című rajzfilm teremtett köré Japánban) Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Február1, 2009 Megoszt Elküldve Február1, 2009 Ha már játszós autó, akkor nem is Silvia, hanem inkább Toyota Corolla kb. ugyanakkorról. Azok a szekerek még most is indulnak drift versenyeken. :lol: Kétségtelen, de mire versenyre felkészíted, itthon szvsz. töredékéből megcsinálsz ilyesmire egy E30-at.Kultusz ide v. oda.... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Február1, 2009 Megoszt Elküldve Február1, 2009 Ez biza igaz. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Február1, 2009 Megoszt Elküldve Február1, 2009 Ez biza igaz. Meg ugyebár a Manta is hátsókerék hajtású... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
paja Elküldve Február1, 2009 Megoszt Elküldve Február1, 2009 Ha már az álmoknál tartunk... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Február1, 2009 Megoszt Elküldve Február1, 2009 Hát én ilyenről tuti nem álmodok. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Február1, 2009 Megoszt Elküldve Február1, 2009 Hát én ilyenről tuti nem álmodok. :lol: Rémálom...a szervízben! :lol: Álom... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Február1, 2009 Megoszt Elküldve Február1, 2009 Ha már az álmoknál tartunk... :lol: http://kepfeltoltes.hu/090201/977817769200...ltoltes.hu_.jpg http://kepfeltoltes.hu/090201/20090201046_...ltoltes.hu_.jpg Szép az Insignia kétségtelen, de félő olyan sorsa lesz mint a jelenlegi B Vekiknek.tehát mire hozzánk kerülnének, lehet beléjük locsolni a pénzt......Tele drága eletronikai kütyükkel.... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
paja Elküldve Február1, 2009 Megoszt Elküldve Február1, 2009 A Hondák is betévednek néha a szervizekbe.... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
paja Elküldve Február1, 2009 Megoszt Elküldve Február1, 2009 Szép az Insignia kétségtelen, de félő olyan sorsa lesz mint a jelenlegi B Vekiknek.tehát mire hozzánk kerülnének, lehet beléjük locsolni a pénzt......Tele drága eletronikai kütyükkel.... :D Ez minden mai otóra igaz.... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Február1, 2009 Megoszt Elküldve Február1, 2009 Álom. A hátsó lámpát hagytam volna eredetinek, de így sem semmi a gép. És egész szépen elfér ott a V8. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Február1, 2009 Megoszt Elküldve Február1, 2009 Ez minden mai otóra igaz.... :D Nem is szabad megvenni őket.... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Udi Elküldve Február1, 2009 Megoszt Elküldve Február1, 2009 Nekem bőven megfelel a jelenlegi verdám arról álmodok, hogy egyszer megszűnik az aktív alvázvédelem benne... :D :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Február1, 2009 Megoszt Elküldve Február1, 2009 Nekem bőven megfelel a jelenlegi verdám arról álmodok, hogy egyszer megszűnik az aktív alvázvédelem benne... :D :lol: El kell vezetni a sárvédőívek felé is, és örök életű lesz! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Február1, 2009 Megoszt Elküldve Február1, 2009 nekem csak automata legyen... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Február1, 2009 Megoszt Elküldve Február1, 2009 nekem csak automata legyen... :D Ott van Szilcsi verdája...... Link to comment Megosztás: More sharing options...
kiskasza Elküldve Február2, 2009 Megoszt Elküldve Február2, 2009 Nos kedves kartárcsakkkk....... :D A következő lenne a kérdés ;honnan lehetne kadett c cuccokat szerezni, mert nagyon occon találtam egyet csak van vele egy-két apró hiba. Vagy esetleg valaki tud e valamit Anti régi kadett c -jéről valamit amit összetört aztán valaki talán megvette stb. Köszi ! Link to comment Megosztás: More sharing options...
kiskasza Elküldve Február2, 2009 Megoszt Elküldve Február2, 2009 ITT A TAVASZ PROJEKTELJÜNK! Link to comment Megosztás: More sharing options...
kiskasza Elküldve Február2, 2009 Megoszt Elküldve Február2, 2009 Nos lehet hogy meg is találtam ITT 5837 hozzászólás... Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Február2, 2009 Megoszt Elküldve Február2, 2009 Nos kedves kartárcsakkkk....... :D A következő lenne a kérdés ;honnan lehetne kadett c cuccokat szerezni, mert nagyon occon találtam egyet csak van vele egy-két apró hiba. Vagy esetleg valaki tud e valamit Anti régi kadett c -jéről valamit amit összetört aztán valaki talán megvette stb. Köszi ! Anti Kadettje viszakerült ahhoz aki megcsinálta anno C20XE-re.Vissza lett rakva bele az 1.2S mocika, és gyárias állapotba hozatal volt/van?folyamatban. Sztem leghamarabb Ebayen fogsz tudni cumókat találi hozzá.Vagy vedd fel a kapcs.ot Berlinával.Igazi megszállott! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Február2, 2009 Megoszt Elküldve Február2, 2009 ITT A TAVASZ PROJEKTELJÜNK! Kérdezted a klíma dolgot? :D No meg ha projektelés.CSerélhetem a jobb hátsó kerékcsapágyat.Búg mintadixnó..... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
kiskasza Elküldve Február2, 2009 Megoszt Elküldve Február2, 2009 Kérdezted a klíma dolgot? :D No meg ha projektelés.CSerélhetem a jobb hátsó kerékcsapágyat.Búg mintadixnó..... :lol: Holnap megkérdezem... Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Február2, 2009 Megoszt Elküldve Február2, 2009 Holnap megkérdezem... Thx. :D Amúgy kéreztem egy ismit, hogy mit lehet csinálni a csapággyal lévén gyakorló Corsásként az is megfordult a fejemben, hogy nemes 1Xűséggel megtömöm zsírral, aztán összerakom.De mivel nem tudom elég hangosan hallgatni ahhoz a "hifit", hogy elnyomja a búgást, lehet a végén marad a csere.nem drágaságos a dolog......csak legyen jóidő.....vagy legalább ne legyen mínusz... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Udi Elküldve Február2, 2009 Megoszt Elküldve Február2, 2009 Losi! Fannynak összejött a pénz.... :lol: :lol: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
kiskasza Elküldve Február2, 2009 Megoszt Elküldve Február2, 2009 Thx. :D Amúgy kéreztem egy ismit, hogy mit lehet csinálni a csapággyal lévén gyakorló Corsásként az is megfordult a fejemben, hogy nemes 1Xűséggel megtömöm zsírral, aztán összerakom.De mivel nem tudom elég hangosan hallgatni ahhoz a "hifit", hogy elnyomja a búgást, lehet a végén marad a csere.nem drágaságos a dolog......csak legyen jóidő.....vagy legalább ne legyen mínusz... :lol: Hy! Itt nézz szét! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts