Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Recommended Posts

Elküldve
Udi !

Szerinted ?

Valami hasonlóra lenne szükségem....

Nekem is D-LINK routerem van, de az meg wifi nélküli.

Nekem nincs vele semmi gondom, de állítólag SMC-t érdemesebb venni.

Aztán majd jön Udi és J0hnny, ők azért jobban vágják.

Elküldve

Fene tudja. Nálam az SMC döglött meg. Mondjuk ment éjjel nappal, mivel három gépen is szaladt a torrent, meg az FTP. Pedig még egy 8cm átmérőjű ventivel is szellőztettük közösen a modemmel.

Elküldve

Nekem is voltak vele gondjaim. Főleg az, hogy sokszor kellett Resetelni, mert egyszerűen lefagyott, néha pedig elfelejtette az Internet beállításokat. Most TP-Link van, és az SMC-hez képest álom, ahogy működik, ráadásul nem igényel plusz hűtést.

Elküldve
Nekem is voltak vele gondjaim. Főleg az, hogy sokszor kellett Resetelni, mert egyszerűen lefagyott, néha pedig elfelejtette az Internet beállításokat. Most TP-Link van, és az SMC-hez képest álom, ahogy működik, ráadásul nem igényel plusz hűtést.

Tplink?Az se super,tudnék mesélni...

Elküldve

Olyan jó idő van, hogy minnyá' esik a hó! :lol: Stigtiben kisit molyolgattam, mosmá' normálisan világít a T.I.D. kijelzője.Eddig félszemű volt.Meg kintebb is került 1cm-rel, és így már ki is néz v.hogyan.Nem csak olyan, mint ha beledobták volna...... :D

Elküldve

Üdv!

Valaki tudna nekem segíteni?

Alufelnit szeretnék F Astrára. Amit kinéztem az 4x100 14" ET36 185/65 gumikkal.

A kérdésem a következő:

1. Jó lesz nekem ez az ET szám? Mit befolyásol, hogy a gyáritól (49) ennyivel kisebb ez a szám?

2 Mi a véleményetek a központosító gyürükről, jó megoldás ez? (mert gondolom szükségem lesz rá)

A válaszokat előre is köszönöm.

Üdvözlettel

János

Elküldve
Üdv!

Valaki tudna nekem segíteni?....

Helló!

Már bocs, DE:

Nem kell minden topikba beírni, hogy mit szeretnél!! :lol:

Van aktuális topik erre, ahol már feltetted a kérdésed... ha tudnak, akkor majd ott válaszolnak... :D

Elküldve

Nem kell minden topikba beírni, hogy mit szeretnél!! :lol:

Van aktuális topik erre, ahol már feltetted a kérdésed... ha tudnak, akkor majd ott válaszolnak... :D

Oké!

Köszi, csak nem igazán tudtam , hogy ez most akkor hova is tartozzon, próbáltam olyanba beírni amibe láttam, hogy ma már írtak, nehogy valami halott topic-ba írjak.

Elküldve
Oké!

Köszi, csak nem igazán tudtam , hogy ez most akkor hova is tartozzon, próbáltam olyanba beírni amibe láttam, hogy ma már írtak, nehogy valami halott topic-ba írjak.

Láteznek technikai topicok lentebb, ha megnézed a hozzászólások időpontjait, már képben is vagy.Ebként 6.5X14 ET38-ig jó.Utána elöl bele fog érni a féknyeregbe a felni.Szal inkább 15'-öst javasolnék, és 195/50-15-ös gummát.Astra F-re a 185/65 nem váltóméret.A 185/60 viszont igen.

Elküldve

Nem kell mindjárt letámadni a "földimet" (Kkfháza)... :lol: :D

Janika83!

Javaslom, hogy csatlakozz te is a Kecskeméti Szekcióhoz és lépj be a MOTE-ba, legalább nem lennék egyedül. :lol:

Elküldve
Nem kell mindjárt letámadni a "földimet" (Kkfháza)... :lol: :lol:

Janika83!

Javaslom, hogy csatlakozz te is a Kecskeméti Szekcióhoz és lépj be a MOTE-ba, legalább nem lennék egyedül. :lol:

KÖSZI

:D

Elküldve

nekem is meg kell védenem ifjú hozzászólónkat, és támogatni kell nem letámadni.

Természetesen figyeljünk mi is, és javítsuk ki az apró hibákat/zókat.

amúgy a kerékméretekhez nem értek!

De a szekcióban vannak páran akik igen.

Ahogy Udi mondta, belépés, minimeet, nagy talik, játékok, nyeremények... spec tech info!

megyek vissza fátvágni!

Elküldve
Láteznek technikai topicok lentebb, ha megnézed a hozzászólások időpontjait, már képben is vagy.Ebként 6.5X14 ET38-ig jó.Utána elöl bele fog érni a féknyeregbe a felni.Szal inkább 15'-öst javasolnék, és 195/50-15-ös gummát.Astra F-re a 185/65 nem váltóméret.A 185/60 viszont igen.

Bocs, a kerékméretet elb.sztam, 185/60 ami a felnin van.

Csak az et szám ami nem világos, rákérdezek , hogy milyen széles a felni... (mert jó lenne a felni, jól néz ki, jó gumik, tűrhető ár)

Üdv.

Elküldve
Bocs, a kerékméretet elb.sztam, 185/60 ami a felnin van.

Csak az et szám ami nem világos, rákérdezek , hogy milyen széles a felni... (mert jó lenne a felni, jól néz ki, jó gumik, tűrhető ár)

Üdv.

Akkor már a gumiméret okés is.A felni a kérdés.De én akkor is a 15'-öt favorizálnám! :D

Elküldve

Hirtelen felindulásból feltoltam stiftit használtautóra, ököráron.Erre ma teló, hogy jönnek nézni.Furi volt, egy Kia C'eed SW 1.6 CRDi-vel jöttek.Amikor megláttam a "vevőjelöltet", már láttam, hogy ebből nem lesz biznic.Lerítt róla, hogy nepper.Nem is raboltuk egymás idejét.Körbenézték, hümmögtek, tettek harmatgyenge ajánlatot, amit kiröhögtem, majd megkértem, hogy NE raboljuk egymás idejét, aztán elmentek.

Nemt'om mit vártak.Ez egy 94-es autó.... :D

Elküldve
Boldog Születésnapot kívánok Kiskasza cartársnak!

KÖCÖMÖM CÉPEN COK KICI JÓ CIVÁNSÁGOT!!! :D)

Rendeltem neked kis havat is e szép napra :lol:)úű

Elküldve
Rendeltem neked kis havat is e szép napra :D)úű

Kitűnő, kitűnő! :lol: Nekem tecc.Bár tegnap lemostam a stiftet, de azért köszönöm. :lol:

CS.n hirdetnek egy viccolós verdát.Nissan Silvia 450e.ft.1.8 turbó, 150LE.

buy_90826.jpg

Ez meg egy álommasina:

50305_1228742312.jpg

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.