Udi Elküldve Január29, 2009 Megoszt Elküldve Január29, 2009 Ötvös Csöpi hívja BM-et..... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
paja Elküldve Január29, 2009 Megoszt Elküldve Január29, 2009 Udi ! Szerinted ? Valami hasonlóra lenne szükségem.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Joee Elküldve Január29, 2009 Megoszt Elküldve Január29, 2009 Udi ! Szerinted ? Valami hasonlóra lenne szükségem.... Nekem is D-LINK routerem van, de az meg wifi nélküli. Nekem nincs vele semmi gondom, de állítólag SMC-t érdemesebb venni. Aztán majd jön Udi és J0hnny, ők azért jobban vágják. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Január29, 2009 Megoszt Elküldve Január29, 2009 Fene tudja. Nálam az SMC döglött meg. Mondjuk ment éjjel nappal, mivel három gépen is szaladt a torrent, meg az FTP. Pedig még egy 8cm átmérőjű ventivel is szellőztettük közösen a modemmel. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Udi Elküldve Január29, 2009 Megoszt Elküldve Január29, 2009 D-Link az jobb SMC-vel voltak gondjaim, szerintem megveheted. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Január29, 2009 Megoszt Elküldve Január29, 2009 Nekem is voltak vele gondjaim. Főleg az, hogy sokszor kellett Resetelni, mert egyszerűen lefagyott, néha pedig elfelejtette az Internet beállításokat. Most TP-Link van, és az SMC-hez képest álom, ahogy működik, ráadásul nem igényel plusz hűtést. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Joee Elküldve Január29, 2009 Megoszt Elküldve Január29, 2009 D-Link az jobb SMC-vel voltak gondjaim, szerintem megveheted. :lol: Akkor rosszul hallottam :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Január30, 2009 Megoszt Elküldve Január30, 2009 Nekem is voltak vele gondjaim. Főleg az, hogy sokszor kellett Resetelni, mert egyszerűen lefagyott, néha pedig elfelejtette az Internet beállításokat. Most TP-Link van, és az SMC-hez képest álom, ahogy működik, ráadásul nem igényel plusz hűtést. Tplink?Az se super,tudnék mesélni... Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Január30, 2009 Megoszt Elküldve Január30, 2009 Olyan jó idő van, hogy minnyá' esik a hó! :lol: Stigtiben kisit molyolgattam, mosmá' normálisan világít a T.I.D. kijelzője.Eddig félszemű volt.Meg kintebb is került 1cm-rel, és így már ki is néz v.hogyan.Nem csak olyan, mint ha beledobták volna...... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Január30, 2009 Megoszt Elküldve Január30, 2009 Majd azt képzeled róla "menetközben", hogy az! :D Most látom az írást. Ilyen adottságokkal nem biztos, hogy rám "fanyalodna". :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Janika83 Elküldve Január30, 2009 Megoszt Elküldve Január30, 2009 Üdv! Valaki tudna nekem segíteni? Alufelnit szeretnék F Astrára. Amit kinéztem az 4x100 14" ET36 185/65 gumikkal. A kérdésem a következő: 1. Jó lesz nekem ez az ET szám? Mit befolyásol, hogy a gyáritól (49) ennyivel kisebb ez a szám? 2 Mi a véleményetek a központosító gyürükről, jó megoldás ez? (mert gondolom szükségem lesz rá) A válaszokat előre is köszönöm. Üdvözlettel János Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Január30, 2009 Megoszt Elküldve Január30, 2009 Üdv! Valaki tudna nekem segíteni?.... Helló! Már bocs, DE: Nem kell minden topikba beírni, hogy mit szeretnél!! :lol: Van aktuális topik erre, ahol már feltetted a kérdésed... ha tudnak, akkor majd ott válaszolnak... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Janika83 Elküldve Január30, 2009 Megoszt Elküldve Január30, 2009 Nem kell minden topikba beírni, hogy mit szeretnél!! :lol: Van aktuális topik erre, ahol már feltetted a kérdésed... ha tudnak, akkor majd ott válaszolnak... :D Oké! Köszi, csak nem igazán tudtam , hogy ez most akkor hova is tartozzon, próbáltam olyanba beírni amibe láttam, hogy ma már írtak, nehogy valami halott topic-ba írjak. Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Január30, 2009 Megoszt Elküldve Január30, 2009 Oké! Köszi, csak nem igazán tudtam , hogy ez most akkor hova is tartozzon, próbáltam olyanba beírni amibe láttam, hogy ma már írtak, nehogy valami halott topic-ba írjak. Láteznek technikai topicok lentebb, ha megnézed a hozzászólások időpontjait, már képben is vagy.Ebként 6.5X14 ET38-ig jó.Utána elöl bele fog érni a féknyeregbe a felni.Szal inkább 15'-öst javasolnék, és 195/50-15-ös gummát.Astra F-re a 185/65 nem váltóméret.A 185/60 viszont igen. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Udi Elküldve Január31, 2009 Megoszt Elküldve Január31, 2009 Nem kell mindjárt letámadni a "földimet" (Kkfháza)... :lol: :D Janika83! Javaslom, hogy csatlakozz te is a Kecskeméti Szekcióhoz és lépj be a MOTE-ba, legalább nem lennék egyedül. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Janika83 Elküldve Január31, 2009 Megoszt Elküldve Január31, 2009 Nem kell mindjárt letámadni a "földimet" (Kkfháza)... :lol: :lol: Janika83! Javaslom, hogy csatlakozz te is a Kecskeméti Szekcióhoz és lépj be a MOTE-ba, legalább nem lennék egyedül. :lol: KÖSZI :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Január31, 2009 Megoszt Elküldve Január31, 2009 nekem is meg kell védenem ifjú hozzászólónkat, és támogatni kell nem letámadni. Természetesen figyeljünk mi is, és javítsuk ki az apró hibákat/zókat. amúgy a kerékméretekhez nem értek! De a szekcióban vannak páran akik igen. Ahogy Udi mondta, belépés, minimeet, nagy talik, játékok, nyeremények... spec tech info! megyek vissza fátvágni! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Janika83 Elküldve Január31, 2009 Megoszt Elküldve Január31, 2009 Láteznek technikai topicok lentebb, ha megnézed a hozzászólások időpontjait, már képben is vagy.Ebként 6.5X14 ET38-ig jó.Utána elöl bele fog érni a féknyeregbe a felni.Szal inkább 15'-öst javasolnék, és 195/50-15-ös gummát.Astra F-re a 185/65 nem váltóméret.A 185/60 viszont igen. Bocs, a kerékméretet elb.sztam, 185/60 ami a felnin van. Csak az et szám ami nem világos, rákérdezek , hogy milyen széles a felni... (mert jó lenne a felni, jól néz ki, jó gumik, tűrhető ár) Üdv. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Udi Elküldve Január31, 2009 Megoszt Elküldve Január31, 2009 ET szám kalkulátorral kitudod számolni az eltérést a gyári felnihez képest: http://www.weltgumi.hu/et_kalkulator.html Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Január31, 2009 Megoszt Elküldve Január31, 2009 Bocs, a kerékméretet elb.sztam, 185/60 ami a felnin van. Csak az et szám ami nem világos, rákérdezek , hogy milyen széles a felni... (mert jó lenne a felni, jól néz ki, jó gumik, tűrhető ár) Üdv. Akkor már a gumiméret okés is.A felni a kérdés.De én akkor is a 15'-öt favorizálnám! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Január31, 2009 Megoszt Elküldve Január31, 2009 Hirtelen felindulásból feltoltam stiftit használtautóra, ököráron.Erre ma teló, hogy jönnek nézni.Furi volt, egy Kia C'eed SW 1.6 CRDi-vel jöttek.Amikor megláttam a "vevőjelöltet", már láttam, hogy ebből nem lesz biznic.Lerítt róla, hogy nepper.Nem is raboltuk egymás idejét.Körbenézték, hümmögtek, tettek harmatgyenge ajánlatot, amit kiröhögtem, majd megkértem, hogy NE raboljuk egymás idejét, aztán elmentek. Nemt'om mit vártak.Ez egy 94-es autó.... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Január31, 2009 Megoszt Elküldve Január31, 2009 Cikk....... Képek a cikkhez... :D :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Február1, 2009 Megoszt Elküldve Február1, 2009 Boldog Születésnapot kívánok Kiskasza cartársnak! Link to comment Megosztás: More sharing options...
kiskasza Elküldve Február1, 2009 Megoszt Elküldve Február1, 2009 Boldog Születésnapot kívánok Kiskasza cartársnak! KÖCÖMÖM CÉPEN COK KICI JÓ CIVÁNSÁGOT!!! :D) Rendeltem neked kis havat is e szép napra :lol:)úű Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Február1, 2009 Megoszt Elküldve Február1, 2009 Rendeltem neked kis havat is e szép napra :D)úű Kitűnő, kitűnő! :lol: Nekem tecc.Bár tegnap lemostam a stiftet, de azért köszönöm. :lol: CS.n hirdetnek egy viccolós verdát.Nissan Silvia 450e.ft.1.8 turbó, 150LE. Ez meg egy álommasina: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts