warwolf Elküldve Január22, 2009 Megoszt Elküldve Január22, 2009 Kicsit elkalandoztam....... B) ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Január22, 2009 Megoszt Elküldve Január22, 2009 Egyébként jó dolog a toronymerevítő, én nem bántam meg, hogy beraktuk. Kaptál 3lóerőt pluszban? B) Majd megutálnád,ha az egész elejét elcsavarná egy kisebb kopp után is. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Január22, 2009 Megoszt Elküldve Január22, 2009 Majd megutálnád,ha az egész elejét elcsavarná egy kisebb kopp után is. Addig viszont élvezem, hogy mennyivel jobb így kanyarodni. B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Január22, 2009 Megoszt Elküldve Január22, 2009 Kicsit elkalandoztam....... B) :) mi van nincs csajod? :blush: :D :lol: nem rossz kaland csak nem automata... ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Január22, 2009 Megoszt Elküldve Január22, 2009 Mi van J0hnny... rossz napod van? :) B) Amúgy meg igazad van abba, amit írtál... :P Nem bírja feszkót, ha nincs akkor meg kelti, de akkor meg megint jön a : nem bírja feszkót ;) :blush: :D :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Január22, 2009 Megoszt Elküldve Január22, 2009 mi van nincs csajod? ;) :blush: :D nem rossz kaland csak nem automata... B) 600-700e. körül már lufis, ABS-s, autómata.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Január22, 2009 Megoszt Elküldve Január22, 2009 Nem bírja feszkót, ha nincs akkor meg kelti, de akkor meg megint jön a : nem bírja feszkót B) ;) :blush: :D Keltem a feszkót?Maradgyámá,te nyugalom mozgó szigete! :lol: Nem keltem,csak nem tom miért pont ide kell beírni,én sem a debreceni topikban keresek pulykahúst! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Január22, 2009 Megoszt Elküldve Január22, 2009 De csak azért nem, mert mindenki tudja, hogy a Gallicoop Szarvason van. B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Január23, 2009 Megoszt Elküldve Január23, 2009 Hihetetlen micsoda emberekkel élünk egy országban! B) ;) :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Január23, 2009 Megoszt Elküldve Január23, 2009 Hihetetlen micsoda emberekkel élünk egy országban! http://kepfeltoltes.hu/081227/kamel_www.kepfeltoltes.hu_.jpg Olyan ismerős az arca. Néha egy bordó diesel F-Astrában, néha meg egy fekete 1.4 sport B-Corsában láttam... B) ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Január23, 2009 Megoszt Elküldve Január23, 2009 manager, hát nyakkendőben van B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
kadi418 Elküldve Január23, 2009 Megoszt Elküldve Január23, 2009 Wolfi odaírhattad volna hogy ez nem is volt messze, Abonyban. Rajta lett volna az autóm is a videón ha nem éppen akkor utazom el. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Január23, 2009 Megoszt Elküldve Január23, 2009 Tominak!!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Január23, 2009 Megoszt Elküldve Január23, 2009 Tominak!!! Erről az Omiról beszéltem korábban, hogy eladó lenne 750e.-ért...... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Január24, 2009 Megoszt Elküldve Január24, 2009 Már megint Demó és a sebesség... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Január24, 2009 Megoszt Elküldve Január24, 2009 Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Január24, 2009 Megoszt Elküldve Január24, 2009 megvan az új fűrész :lol: csöppet haladósabb a munka :D így maradt időm beszerelni a Tillig 86110-es motoros váltóállítóművet a terepszint alá :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Január24, 2009 Megoszt Elküldve Január24, 2009 Már megint Demó és a sebesség... :D A klasszikus értelemben vett szupercirkálási képességhez azonban tartósan 1,5 Mach feletti utánégető nélküli repülés lenne szükséges, erre jelenleg csak az F-22A Raptor képes. A gripen egy fos... Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Január25, 2009 Megoszt Elküldve Január25, 2009 Mivel jön a hó, ill. a melegfront mind2 lányom megkergült.Büntiből délután menetgyakorlat volt, TESCO oda-vissza.Nagyobbik görkorival.de b@ sszus el sem fáradtak, mert miután haza értünk, ugyanúgy nyírták egymást tovább.A kicsi az olyan mint a szélvész.Eszméletlen szívós.Pedig tuti volt vagy 7km-es séta.... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Január25, 2009 Megoszt Elküldve Január25, 2009 Mivel jön a hó, ill. a melegfront mind2 lányom megkergült.Büntiből délután menetgyakorlat volt, TESCO oda-vissza.Nagyobbik görkorival.de b@ sszus el sem fáradtak, mert miután haza értünk, ugyanúgy nyírták egymást tovább.A kicsi az olyan mint a szélvész.Eszméletlen szívós.Pedig tuti volt vagy 7km-es séta.... :D Lehet, hogy te vagy már rossz formában "öreg" :lol: :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Január25, 2009 Megoszt Elküldve Január25, 2009 Lehet, hogy te vagy már rossz formában "öreg" :lol: :lol: :D Én akár futva is.De hogy a még 3 évessenemlevő kis görcs is lazán szó szerint futva, na ez a durva.A többi hozzá hasonló törpöt már odafelé is úgy kellene vinni. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Január25, 2009 Megoszt Elküldve Január25, 2009 Most találtam meg ezt a weboldalt.Részemről kértem olyan pontgyűjtő kártyát amivel segíteni tudom a hölgyet, ill. ha tisztelt klubelnök Urak esetleg megpendítenék a húrt egy esetleges gyűjtésről, az elsők között utalok.Mert úgy gondolom, ezért érdemes pénzt gyűjteni. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Január26, 2009 Megoszt Elküldve Január26, 2009 Most találtam meg ezt a weboldalt.Részemről kértem olyan pontgyűjtő kártyát amivel segíteni tudom a hölgyet, ill. ha tisztelt klubelnök Urak esetleg megpendítenék a húrt egy esetleges gyűjtésről, az elsők között utalok.Mert úgy gondolom, ezért érdemes pénzt gyűjteni. :D csak lemaradt a link Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Január26, 2009 Megoszt Elküldve Január26, 2009 csak lemaradt a link Javítottam a fentebbi hozzászólásomat! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Joee Elküldve Január26, 2009 Megoszt Elküldve Január26, 2009 Üdv! Sikerült megcsípnem jó áron a vérszállítós astra-t amiről már meséltem nektek. A gondom jelenleg az, hogy gyári fejegység volt benne, ezt J0hnny online segítségének köszönhetően sikerült kiműteni. Beleraktam az enyémből JVC fejegységet, de a következő gondjaim adódtak: -csak akkor műkszik ha gyújtáson van az autó, -minden kikapcsoláskor elvesznek a beállítások -középkonzol nem mutatja a dátumot Át kell még valamit köttetni a gépen, vagy mi a teendő? A TD-be még szerelő rakta bele, és nem tudom, hogy ő mit matekolt anno 5 éve. Gondoltam most megspórolom ezt a költséget, de lehet mégsem fogom :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts