warwolf Elküldve Január11, 2009 Elküldve Január11, 2009 A következő télre, én is nézek valami alternatív fűtési megoldást. Nem jó függeni a politikától. Lehetőségek tárháza adott.A vegyestüzelésű kazánon át a Jancsikályháig......Meg ugye ha nem szedted volna szét a cserépkályhát ugye.... B)
Gepard Elküldve Január11, 2009 Elküldve Január11, 2009 Meg ugye ha nem szedted volna szét a cserépkályhát ugye.... B) Ha nem meséltem volna akkor most: Kihívtam egy cserépkályhást, hogy nézze meg mit tudunk kihozni belőle. A javaslata az volt, hogy ebből semmit. Fele csempe törött volt, ha szétszedi a másik fele is törik, illetve 5 féle csempéből volt összerakva. Az meg esztétikailag nem volt jó. Amikor elkezdtem kihordani akkor mesélték a szomszédok, hogy sajnos már fel is volt robbantva a kályha anno... szal ennek a sorsa már meg volt írva. Egyébként nézegettem kandallókat, de a lakásba nem viszek be semmit ami kormot termelne, és minden évben festeni kelljen utána. Inkább valami külső helyiségből fogom megoldani.
warwolf Elküldve Január11, 2009 Elküldve Január11, 2009 Egyébként nézegettem kandallókat, de a lakásba nem viszek be semmit ami kormot termelne, és minden évben festeni kelljen utána. Inkább valami külső helyiségből fogom megoldani. Hát igen, nem mesélted.Ez a külső betáp jó 5let. B)
tomi023 Elküldve Január12, 2009 Elküldve Január12, 2009 Tapasztalatok a jancsiról: konyha hőmérséklet 31-33 fok nappali 20-21 fok, a meleg felfelé száll, lépcsőház 24 fok emeleti szobák 21 fok. A kazánt leállítottam mikor begyújtottam. Egy padlóventilátor keveri a konyha levegőjét így meg lehet maradni bent de a vacsora nem nagyon hült ki B) Ma kerestem fűtéskorszerűsítésre pályázatot de nem nagyon találtam... ha valakinek van ilyenje szóljon légyszi. THX ja és fogy a fa! ;)
mélykék76 Elküldve Január12, 2009 Elküldve Január12, 2009 Szeretnéd mi? :D B) annyira azért nincs vész, csak a lefolytó szelep koszolódott el, ki kell takarítani és királyság... :blush: Inkább kis tuning : http://www.opelforum.hu/index.php?s=&s...st&p=458994 ;)
Kacsero Elküldve Január12, 2009 Elküldve Január12, 2009 Inkább kis tuning : http://www.opelforum.hu/index.php?s=&s...st&p=458994 :blush: Köszi, de most sajnos nincs rá keret.... válság van... ;) DbilasDynamic: - 262 fokos vezérmutengely (pár) Opel DOHC 1,4 - 1,8 16V Corsa/Tigra/Astra/Vectra hydro (Ecotec)motorokhoz 100.000 HUF - szívócso Z18XE motorhoz 160.000 HUF - szuroház K&N légszurovel 30.000HUF - légbeömlo 15.000HUF teljes csövezés Hibátlan tökéletes állapotban (szívórendszer eleve nem kopó alkatrész) Lexmaul: - 4-1 rozsdamentes leömlo sportkatalizátorral szükséges csövezéssel. kiváló újszeru állapotban. Z18XE motorhoz 150.000 HUF B)
paja Elküldve Január12, 2009 Elküldve Január12, 2009 Tapasztalatok a jancsiról: konyha hőmérséklet 31-33 fok nappali 20-21 fok, a meleg felfelé száll, lépcsőház 24 fok emeleti szobák 21 fok. A kazánt leállítottam mikor begyújtottam. Egy padlóventilátor keveri a konyha levegőjét így meg lehet maradni bent de a vacsora nem nagyon hült ki B) Ma kerestem fűtéskorszerűsítésre pályázatot de nem nagyon találtam... ha valakinek van ilyenje szóljon légyszi. THX ja és fogy a fa! ;) Ajánlanám, hogy szerezz be egy szénmonoxid érzékelőt !!!!!!! Metróban 2-3-ezer Ft. kb.
pjoc Elküldve Január12, 2009 Elküldve Január12, 2009 Tapasztalatok a jancsiról: konyha hőmérséklet 31-33 fok nappali 20-21 fok, a meleg felfelé száll, lépcsőház 24 fok emeleti szobák 21 fok. A kazánt leállítottam mikor begyújtottam. Egy padlóventilátor keveri a konyha levegőjét így meg lehet maradni bent de a vacsora nem nagyon hült ki B) Ma kerestem fűtéskorszerűsítésre pályázatot de nem nagyon találtam... ha valakinek van ilyenje szóljon légyszi. THX ja és fogy a fa! ;) ezeket a pályázatokat március környékén szokták kiírni.
Gepard Elküldve Január13, 2009 Elküldve Január13, 2009 ezeket a pályázatokat március környékén szokták kiírni. Valami hasonló jutott nekem is eszembe, mert én sem találtam még semmit sem.
Kacsero Elküldve Január13, 2009 Elküldve Január13, 2009 :blush: EZ KÉSZ!!!! Ezen, sírva röhögtem... B) ;)
hening Elküldve Január13, 2009 Elküldve Január13, 2009 :D EZ KÉSZ!!!! Ezen, írva röhögtem... B) ;) Írva?? :blush:
mélykék76 Elküldve Január13, 2009 Elküldve Január13, 2009 Muszáj vóóóóóóóót. B) ;) Nehogy elírj valamit, mert véged :blush: :D :lol: :)
Kacsero Elküldve Január13, 2009 Elküldve Január13, 2009 Nehogy elírj valamit, mert véged ;) :blush: :D :lol: Az tuti... árgus szemekkel fogom figyelni! B)
Gepard Elküldve Január13, 2009 Elküldve Január13, 2009 Nehogy elírj valamit, mert véged ;) :blush: :D :lol: El írj - helyesen, mert az igekötőket a szavak előtt külön, a szavak után pedig egybe írjuk. B) :P :)
J0hnny Elküldve Január13, 2009 Elküldve Január13, 2009 El írj - helyesen, mert az igekötőket a szavak előtt külön, a szavak után pedig egybe írjuk. B) :D :blush: Szerintem neked is reszeltek! ;)
hening Elküldve Január13, 2009 Elküldve Január13, 2009 Nehogy elírj valamit, mert véged :blush: :D :lol: :) :P Az tuti... árgus szemekkel fogom figyelni! ;) Nos.....khm....akkor majd rajtam is lehet röhögni. De addig is........ B)
Udi Elküldve Január13, 2009 Elküldve Január13, 2009 Több ilyen "kisfilm" készült anno az egyik amatőr filmes fesztiválra. B) Csongrádiak nyerték a "Zaba-zaba, zuty-zuty" alkotással, valahol talán VHS-en megvan. ;)
warwolf Elküldve Január14, 2009 Elküldve Január14, 2009 Ma mindenki vigyázzon magára és a gépére, mert érdekes dolgok jönnek állítólag..... ;) B) :blush:
hening Elküldve Január14, 2009 Elküldve Január14, 2009 Ma mindenki vigyázzon magára és a gépére, mert érdekes dolgok jönnek állítólag..... :blush: ;) :D Csatlakozom. :lol: Nálunk már itt is van. B)
ENDYKA Elküldve Január14, 2009 Elküldve Január14, 2009 Csatlakozom. :blush: Nálunk már itt is van. B) XIII. kerület szintén zenész! ;)
szobikari Elküldve Január14, 2009 Elküldve Január14, 2009 El írj - helyesen, mert az igekötőket a szavak előtt külön, a szavak után pedig egybe írjuk. :D :D :P Tisztelettel, de meg kell jegyeznem, hogy elírni az helyes... B) Igekötőket szavak előtt külön??? Ilyen szabályról még nem hallottam... ;) elírni, eldobni, megcsinálni, kirúgni, berúgni... :lol: Mind egybe. Más az elválás. Pl. el kell mennem, ki kell rúgnom, be kell jönnöm.. Lehet, erre gondoltál :blush: Mostantól kezdve én is karakterenként átnézem a posztjaimat :)
J0hnny Elküldve Január14, 2009 Elküldve Január14, 2009 XIII. kerület szintén zenész! B) Mit keresel te ott tesó? ;)
Recommended Posts