warwolf Elküldve Január7, 2009 Elküldve Január7, 2009 Köszi de már van saját oldalunk és forumunk,csak ugy egyénibe mennénk ki... Megnézni a társaságot... Csak egy javaslat, melegebb időben többen szoktunk öszejönni.Ilyen hidegenn időben jó, ha max. 4-5 ember összeröffen. De ha még így is van kedved/tek, csak nyuodtan.Álltalában pénteken délután szokott kiderülni, hogy merre leszünk. Amúgy jó az OLDALATOK. Korábban volt egy elvetemült omegás a fórumon, Flowachild nick alatt futott a srác. jaja, pont most hallottam én is a tv-ben, mivel nincs gáz...(vagyis GÁZ van, mert nincs gáz.... ) B) na szóval, a gázhiány miatt, lemondták a kötelező szombati munkanapot, hogy így is spórolni tudjon az ország... Asszem lassan mehetünk a tüzépre fáért......Azé' nemkispályások az Oroszok.Mikor kezdenek bótolni?Mikor lehet sziv@tni a népeket.Ez nyáron pl. eszükbe sem jutna......
paja Elküldve Január7, 2009 Elküldve Január7, 2009 Vigyázz ! Nehogy te is "illegális fatolvaj" legyél.... B)
warwolf Elküldve Január7, 2009 Elküldve Január7, 2009 Vigyázz ! Nehogy te is "illegális fatolvaj" legyél.... ;) Majd csak 10e.ft alatt viszek fát.Azzal nem tudnak mit kezdeni a rendőrök ! B)
J0hnny Elküldve Január7, 2009 Elküldve Január7, 2009 Majd "melegedési bűnözésnek" hívják..... B) ;) Azt máshogy hívják cukorborsó! :blush:
Sörös Sanyi Elküldve Január7, 2009 Elküldve Január7, 2009 Amúgy jó az OLDALATOK. Korábban volt egy elvetemült omegás a fórumon, Flowachild nick alatt futott a srác. Flowának az Omegáját hajtja most MrManta.
Gepard Elküldve Január8, 2009 Elküldve Január8, 2009 Ha vagytok legalább 10en, (asszem) akkor alakíthattok klubbon belül külön Omegaklubbot, saját weboldallal, miegymással.De erre majd a helyi vezér Gepárd cartárs bővebben fog választ adni. Van egy omegás klubbom,ugy is beférünk? Mik a feltételek,és mikor van találka? Ezt szerintem is inkább személyesen, de itt is van némi infó. A pénteki összeröffenésekről itt a fórumon is tájékozódhatsz (általában előtte délután derül ki, hogy merre leszünk), vagy csörgess meg: 70/56-73-798
warwolf Elküldve Január8, 2009 Elküldve Január8, 2009 Boldog Szülinapot kívánok GSiCsabinak! B) ;) :blush: :D
Stefan Elküldve Január8, 2009 Elküldve Január8, 2009 Ez nem Stefan kölök korában? ;) Még csak nem is hasonlít, én szebb vagyok :blush: De az ing már akkor is Surdás volt... B)
Kacsero Elküldve Január8, 2009 Elküldve Január8, 2009 Boldog Szülinapot kívánok GSiCsabinak! Köszönöm szépen... B)
J0hnny Elküldve Január8, 2009 Elküldve Január8, 2009 Még csak nem is hasonlít, én szebb vagyok :blush: http://istf.uw.hu/pic/stefike.jpg De az ing már akkor is Surdás volt... B) Hát ahogy az utolsó cserkészben mondja Bruce Willis: "magam sem tudom meg mondani melyikőtök hasonlít jobban a tökömre,szal ha akartok valamit nyögjétek ki vagy menjetek a francba!" ;)
paja Elküldve Január8, 2009 Elküldve Január8, 2009 Isten éltessen sokáig, pö..öd érjen bokáig ! :blush: B) ;)
Kacsero Elküldve Január8, 2009 Elküldve Január8, 2009 Isten éltessen sokáig, pö..öd érjen bokáig ! :lol: ;) :blush: B) KÖSZI! :D
Gepard Elküldve Január8, 2009 Elküldve Január8, 2009 Isten éltessen sokáig, pö..öd érjen bokáig ! :blush: B) ;) Engedd meg, hogy én hasonlóakat kívánjak, és ezúton részesítenélek egy kis virtuális fülhúzásban. :D
Kacsero Elküldve Január8, 2009 Elküldve Január8, 2009 Engedd meg, hogy én hasonlóakat kívánjak, és ezúton részesítenélek egy kis virtuális fülhúzásban. ;) KÖSZI Neked is! B)
Kacsero Elküldve Január8, 2009 Elküldve Január8, 2009 Egyemahusáát'e! ;) tetszene miiii? :blush: de egyetértek Veled... :D B)
warwolf Elküldve Január8, 2009 Elküldve Január8, 2009 tetszene miiii? :D de egyetértek Veled... :lol: B) .....mellesleg jól néz ki...... ;) :blush:
warwolf Elküldve Január9, 2009 Elküldve Január9, 2009 A mai fagyos reggel után miután az ablakom belső része is le volt fagyva, elgondokodtam v.mi ilyesmi beszerzésén. http://cgi.ebay.de/Keramik-Heizluefter-Sta...%3A1|240%3A1318
Gepard Elküldve Január9, 2009 Elküldve Január9, 2009 A mai fagyos reggel után miután az ablakom belső része is le volt fagyva, elgondokodtam v.mi ilyesmi beszerzésén. http://cgi.ebay.de/Keramik-Heizluefter-Sta...%3A1|240%3A1318 A régi portásaink azt csinálták, hogy hosszabító, fűtőventillátor, és indulás előtt, 15 perccel bekapcsolták. Szerintem egynek ez is jó lehet.
warwolf Elküldve Január9, 2009 Elküldve Január9, 2009 A régi portásaink azt csinálták, hogy hosszabító, fűtőventillátor, és indulás előtt, 15 perccel bekapcsolták. Szerintem egynek ez is jó lehet. Egynek jó 5let, de reggel hosszabítóval "szenvedni" a társashát udvarán pl.......kiterít/összeszed, legalább 20 perc...
Gepard Elküldve Január9, 2009 Elküldve Január9, 2009 Erkély alá állsz, leengeded, összedugod, a venti meg maradhat a kocsiban, reggel hosszabító konnektorba, oszt' csókolom. Esetleg vannak még időzítővel, távirányítóval ellátott dugaljak is....
warwolf Elküldve Január9, 2009 Elküldve Január9, 2009 Erkély alá állsz, leengeded, összedugod, a venti meg maradhat a kocsiban, reggel hosszabító konnektorba, oszt' csókolom. Esetleg vannak még időzítővel, távirányítóval ellátott dugaljak is.... Meg falat fúrok....Ez nálunk nem műxik.
Recommended Posts