warwolf Elküldve Január7, 2009 Megoszt Elküldve Január7, 2009 Köszi de már van saját oldalunk és forumunk,csak ugy egyénibe mennénk ki... Megnézni a társaságot... Csak egy javaslat, melegebb időben többen szoktunk öszejönni.Ilyen hidegenn időben jó, ha max. 4-5 ember összeröffen. De ha még így is van kedved/tek, csak nyuodtan.Álltalában pénteken délután szokott kiderülni, hogy merre leszünk. Amúgy jó az OLDALATOK. Korábban volt egy elvetemült omegás a fórumon, Flowachild nick alatt futott a srác. jaja, pont most hallottam én is a tv-ben, mivel nincs gáz...(vagyis GÁZ van, mert nincs gáz.... ) B) na szóval, a gázhiány miatt, lemondták a kötelező szombati munkanapot, hogy így is spórolni tudjon az ország... Asszem lassan mehetünk a tüzépre fáért......Azé' nemkispályások az Oroszok.Mikor kezdenek bótolni?Mikor lehet sziv@tni a népeket.Ez nyáron pl. eszükbe sem jutna...... Link to comment Megosztás: More sharing options...
paja Elküldve Január7, 2009 Megoszt Elküldve Január7, 2009 Vigyázz ! Nehogy te is "illegális fatolvaj" legyél.... B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Január7, 2009 Megoszt Elküldve Január7, 2009 Vigyázz ! Nehogy te is "illegális fatolvaj" legyél.... ;) Majd csak 10e.ft alatt viszek fát.Azzal nem tudnak mit kezdeni a rendőrök ! B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
paja Elküldve Január7, 2009 Megoszt Elküldve Január7, 2009 Majd "melegedési bűnözésnek" hívják..... B) ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Január7, 2009 Megoszt Elküldve Január7, 2009 Majd "melegedési bűnözésnek" hívják..... B) ;) Azt máshogy hívják cukorborsó! :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Január7, 2009 Megoszt Elküldve Január7, 2009 Amúgy jó az OLDALATOK. Korábban volt egy elvetemült omegás a fórumon, Flowachild nick alatt futott a srác. Flowának az Omegáját hajtja most MrManta. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Január8, 2009 Megoszt Elküldve Január8, 2009 Ha vagytok legalább 10en, (asszem) akkor alakíthattok klubbon belül külön Omegaklubbot, saját weboldallal, miegymással.De erre majd a helyi vezér Gepárd cartárs bővebben fog választ adni. Van egy omegás klubbom,ugy is beférünk? Mik a feltételek,és mikor van találka? Ezt szerintem is inkább személyesen, de itt is van némi infó. A pénteki összeröffenésekről itt a fórumon is tájékozódhatsz (általában előtte délután derül ki, hogy merre leszünk), vagy csörgess meg: 70/56-73-798 Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Január8, 2009 Megoszt Elküldve Január8, 2009 Boldog Szülinapot kívánok GSiCsabinak! B) ;) :blush: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Január8, 2009 Megoszt Elküldve Január8, 2009 Ez nem Stefan kölök korában? B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Január8, 2009 Megoszt Elküldve Január8, 2009 Ez nem Stefan kölök korában? ;) Még csak nem is hasonlít, én szebb vagyok :blush: De az ing már akkor is Surdás volt... B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Január8, 2009 Megoszt Elküldve Január8, 2009 Boldog Szülinapot kívánok GSiCsabinak! Köszönöm szépen... B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Január8, 2009 Megoszt Elküldve Január8, 2009 Még csak nem is hasonlít, én szebb vagyok :blush: http://istf.uw.hu/pic/stefike.jpg De az ing már akkor is Surdás volt... B) Hát ahogy az utolsó cserkészben mondja Bruce Willis: "magam sem tudom meg mondani melyikőtök hasonlít jobban a tökömre,szal ha akartok valamit nyögjétek ki vagy menjetek a francba!" ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
paja Elküldve Január8, 2009 Megoszt Elküldve Január8, 2009 Isten éltessen sokáig, pö..öd érjen bokáig ! :blush: B) ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Január8, 2009 Megoszt Elküldve Január8, 2009 Isten éltessen sokáig, pö..öd érjen bokáig ! :lol: ;) :blush: B) KÖSZI! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Január8, 2009 Megoszt Elküldve Január8, 2009 Isten éltessen sokáig, pö..öd érjen bokáig ! :blush: B) ;) Engedd meg, hogy én hasonlóakat kívánjak, és ezúton részesítenélek egy kis virtuális fülhúzásban. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Január8, 2009 Megoszt Elküldve Január8, 2009 Engedd meg, hogy én hasonlóakat kívánjak, és ezúton részesítenélek egy kis virtuális fülhúzásban. ;) KÖSZI Neked is! B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
paja Elküldve Január8, 2009 Megoszt Elküldve Január8, 2009 ÉRDEKEL ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Január8, 2009 Megoszt Elküldve Január8, 2009 Egyemahusáát'e! B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Január8, 2009 Megoszt Elküldve Január8, 2009 Egyemahusáát'e! ;) tetszene miiii? :blush: de egyetértek Veled... :D B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Január8, 2009 Megoszt Elküldve Január8, 2009 tetszene miiii? :D de egyetértek Veled... :lol: B) .....mellesleg jól néz ki...... ;) :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Január9, 2009 Megoszt Elküldve Január9, 2009 A mai fagyos reggel után miután az ablakom belső része is le volt fagyva, elgondokodtam v.mi ilyesmi beszerzésén. http://cgi.ebay.de/Keramik-Heizluefter-Sta...%3A1|240%3A1318 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Január9, 2009 Megoszt Elküldve Január9, 2009 A mai fagyos reggel után miután az ablakom belső része is le volt fagyva, elgondokodtam v.mi ilyesmi beszerzésén. http://cgi.ebay.de/Keramik-Heizluefter-Sta...%3A1|240%3A1318 A régi portásaink azt csinálták, hogy hosszabító, fűtőventillátor, és indulás előtt, 15 perccel bekapcsolták. Szerintem egynek ez is jó lehet. Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Január9, 2009 Megoszt Elküldve Január9, 2009 A régi portásaink azt csinálták, hogy hosszabító, fűtőventillátor, és indulás előtt, 15 perccel bekapcsolták. Szerintem egynek ez is jó lehet. Egynek jó 5let, de reggel hosszabítóval "szenvedni" a társashát udvarán pl.......kiterít/összeszed, legalább 20 perc... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Január9, 2009 Megoszt Elküldve Január9, 2009 Erkély alá állsz, leengeded, összedugod, a venti meg maradhat a kocsiban, reggel hosszabító konnektorba, oszt' csókolom. Esetleg vannak még időzítővel, távirányítóval ellátott dugaljak is.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Január9, 2009 Megoszt Elküldve Január9, 2009 Erkély alá állsz, leengeded, összedugod, a venti meg maradhat a kocsiban, reggel hosszabító konnektorba, oszt' csókolom. Esetleg vannak még időzítővel, távirányítóval ellátott dugaljak is.... Meg falat fúrok....Ez nálunk nem műxik. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts