Kacsero Elküldve Január5, 2009 Megoszt Elküldve Január5, 2009 Tomi! Mikor lenne a héten, valamelyik délután kis időd, lecseélni az első szélvédőmön a feliratot? Már nagyon lekopott... B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Január5, 2009 Megoszt Elküldve Január5, 2009 Tomi! Mikor lenne a héten, valamelyik délután kis időd, lecseélni az első szélvédőmön a feliratot? Már nagyon lekopott... B) Sztem biztos elutazott.... ;) :blush: :D :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Január5, 2009 Megoszt Elküldve Január5, 2009 Sztem biztos elutazott.... ;) :blush: :D :) az előbb még itten volt... B) de lehet már azóta utazik :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Január5, 2009 Megoszt Elküldve Január5, 2009 az előbb még itten volt... B) de lehet már azóta utazik ;) Á hagyd, nem szokott visszaolvasni. :blush: :lol: Hívd fel! Vagy megadjam a húga számát? :D :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Január5, 2009 Megoszt Elküldve Január5, 2009 Á hagyd, nem szokott visszaolvasni. B) :D Hívd fel! Vagy megadjam a húga számát? ;) :lol: Igazad van... Majd felhívom.. de attól még megadhatod a huga számát :) :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Január6, 2009 Megoszt Elküldve Január6, 2009 Akkor most cumi van. Tervezés alatt van egy szilárdtüzelésű kazán beépítése itthon. Az elméleti megvalósítás megvan, a lehetőségek adottak, Ma beszéltem szakmérnőkkel, jogi akadály nincs. Erre kiderül, hogy a quadriga q5 14 lassan feladja. Paja embere szerint nincs sok hátra és alkatrész sincs. Más egymástól független szakemberek a gázkazán cseréjét javasolták. így egészen más a helyzet. A mostani kazán 80 %-os hatásfokkal dolgozott új korában. A maiak 93-109%!!! Így jól indul az év, kényszerfűtésrendszerkorszerűsítés! Paja most már nagyon kellenél! Holnap talizzunk légyszi! A jelöltek: - Ariston Clas 24 - Ferroli Domicompact - Quadriga Microsystem 28RI - Vaillant atmoTEC pro VU 240/3-3 XE R1 - egy rakás fa. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Január6, 2009 Megoszt Elküldve Január6, 2009 Tomi! Ez az alternatíva nem jöhet szóba? Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Január7, 2009 Megoszt Elküldve Január7, 2009 Hátt, ha az oroszok továbbra is elzárva tartják a csapot, lehet be kell szerválni egy sparheedtot! B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
paja Elküldve Január7, 2009 Megoszt Elküldve Január7, 2009 Tomi ! Megoldjuk....a felsorolt készülékekről majd személyesen.... B) Holnap 8 körül kiszaladunk, ha megfelel.... Wolfi ! Jancsikályha ? esetleg..... ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Január7, 2009 Megoszt Elküldve Január7, 2009 Jancsikályha ? esetleg..... B) esetleg Saunier Duval Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Január7, 2009 Megoszt Elküldve Január7, 2009 esetleg Saunier Duval vagy esetleg... B) ;) :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Január7, 2009 Megoszt Elküldve Január7, 2009 Wolfi ! Jancsikályha ? esetleg..... ;) Őőőő.....izé....így nem ismerem a dolgot... B) :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Január7, 2009 Megoszt Elküldve Január7, 2009 Rohadt régi három lábon álló öntöttvas kályha. Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Január7, 2009 Megoszt Elküldve Január7, 2009 Rohadt régi három lábon álló öntöttvas kályha. Így már megvan.......kisci sparheedt! B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
omegafan Elküldve Január7, 2009 Megoszt Elküldve Január7, 2009 Sziasztok.... Egy kérdés:Hernádon lakom,beleférek egy klubbtagságba? Opel omega 2.4i caravan járgányom van Link to comment Megosztás: More sharing options...
paja Elküldve Január7, 2009 Megoszt Elküldve Január7, 2009 Hogyne. B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Január7, 2009 Megoszt Elküldve Január7, 2009 Sziasztok.... Egy kérdés:Hernádon lakom,beleférek egy klubbtagságba? Opel omega 2.4i caravan járgányom van Persze.Mondom ezt én, aki jelenleg nem klubtag.Bárki lehet klubtag, nem az autó a lényeg.A társaság.A KITŰNŐ társaság! B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
omegafan Elküldve Január7, 2009 Megoszt Elküldve Január7, 2009 Persze.Mondom ezt én, aki jelenleg nem klubtag.Bárki lehet klubtag, nem az autó a lényeg.A társaság.A KITŰNŐ társaság! B) Van egy omegás klubbom,ugy is beférünk? Mik a feltételek,és mikor van találka? Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Január7, 2009 Megoszt Elküldve Január7, 2009 Van egy omegás klubbom,ugy is beférünk? Mik a feltételek,és mikor van találka? Ha vagytok legalább 10en, (asszem) akkor alakíthattok klubbon belül külön Omegaklubbot, saját weboldallal, miegymással.De erre majd a helyi vezér Gepárd cartárs bővebben fog választ adni. Az országos nagy talik mindig hirdetve vannak a klub weboldalán, a kméti talik pedig álltalában péntekenként vannak megtartva, de mostanában egyéni elfoglaltság miatt elég sok a távolmaradó.Mondjuk aki tud, és akar az jönni szokott. B) Én meg most elviszem a buzukimat vez.műszíj+olajcserére.Belerohant 3 hónap alatt 10e.km, aztán most már jó lenne ezt is meglépni.Más komolyabb kicserélnivaló nem maradt...... ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
omegafan Elküldve Január7, 2009 Megoszt Elküldve Január7, 2009 Ha vagytok legalább 10en, (asszem) akkor alakíthattok klubbon belül külön Omegaklubbot, saját weboldallal, miegymással.De erre majd a helyi vezér Gepárd cartárs bővebben fog választ adni. Az országos nagy talik mindig hirdetve vannak a klub weboldalán, a kméti talik pedig álltalában péntekenként vannak megtartva, de mostanában egyéni elfoglaltság miatt elég sok a távolmaradó.Mondjuk aki tud, és akar az jönni szokott. B) Én meg most elviszem a buzukimat vez.műszíj+olajcserére.Belerohant 3 hónap alatt 10e.km, aztán most már jó lenne ezt is meglépni.Más komolyabb kicserélnivaló nem maradt...... ;) Köszi de már van saját oldalunk és forumunk,csak ugy egyénibe mennénk ki... Megnézni a társaságot... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Január7, 2009 Megoszt Elküldve Január7, 2009 Köszi de már van saját oldalunk és forumunk,csak ugy egyénibe mennénk ki... Megnézni a társaságot... Pénteken esténként 8 körül, szoktunk összeröffenni... de most pénteken, sztem a hidegre és a szombati munkanapra nézve, nem hiszem, hogy sokan leszünk... B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
omegafan Elküldve Január7, 2009 Megoszt Elküldve Január7, 2009 Pénteken esténként 8 körül, szoktunk összeröffenni... de most pénteken, sztem a hidegre és a szombati munkanapra nézve, nem hiszem, hogy sokan leszünk... B) És merre vagytok? Bemegyek kecskemétre és........ Link to comment Megosztás: More sharing options...
paja Elküldve Január7, 2009 Megoszt Elküldve Január7, 2009 Ha van rá mód akkor péntek délután nézz rá a fórumra, megszoktuk vitatni, hogy hol legyen a tali.... B) ITT. Link to comment Megosztás: More sharing options...
paja Elküldve Január7, 2009 Megoszt Elküldve Január7, 2009 Állítolag nem lesz munkanap szombat.... B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Január7, 2009 Megoszt Elküldve Január7, 2009 Állítolag nem lesz munkanap szombat.... ;) jaja, pont most hallottam én is a tv-ben, mivel nincs gáz...(vagyis GÁZ van, mert nincs gáz.... ) B) na szóval, a gázhiány miatt, lemondták a kötelező szombati munkanapot, hogy így is spórolni tudjon az ország... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts