Kacsero Elküldve Január5, 2009 Elküldve Január5, 2009 Tomi! Mikor lenne a héten, valamelyik délután kis időd, lecseélni az első szélvédőmön a feliratot? Már nagyon lekopott... B)
warwolf Elküldve Január5, 2009 Elküldve Január5, 2009 Tomi! Mikor lenne a héten, valamelyik délután kis időd, lecseélni az első szélvédőmön a feliratot? Már nagyon lekopott... B) Sztem biztos elutazott.... ;) :blush: :D :lol:
Kacsero Elküldve Január5, 2009 Elküldve Január5, 2009 Sztem biztos elutazott.... ;) :blush: :D :) az előbb még itten volt... B) de lehet már azóta utazik :lol:
Gepard Elküldve Január5, 2009 Elküldve Január5, 2009 az előbb még itten volt... B) de lehet már azóta utazik ;) Á hagyd, nem szokott visszaolvasni. :blush: :lol: Hívd fel! Vagy megadjam a húga számát? :D :)
Kacsero Elküldve Január5, 2009 Elküldve Január5, 2009 Á hagyd, nem szokott visszaolvasni. B) :D Hívd fel! Vagy megadjam a húga számát? ;) :lol: Igazad van... Majd felhívom.. de attól még megadhatod a huga számát :) :blush:
tomi023 Elküldve Január6, 2009 Elküldve Január6, 2009 Akkor most cumi van. Tervezés alatt van egy szilárdtüzelésű kazán beépítése itthon. Az elméleti megvalósítás megvan, a lehetőségek adottak, Ma beszéltem szakmérnőkkel, jogi akadály nincs. Erre kiderül, hogy a quadriga q5 14 lassan feladja. Paja embere szerint nincs sok hátra és alkatrész sincs. Más egymástól független szakemberek a gázkazán cseréjét javasolták. így egészen más a helyzet. A mostani kazán 80 %-os hatásfokkal dolgozott új korában. A maiak 93-109%!!! Így jól indul az év, kényszerfűtésrendszerkorszerűsítés! Paja most már nagyon kellenél! Holnap talizzunk légyszi! A jelöltek: - Ariston Clas 24 - Ferroli Domicompact - Quadriga Microsystem 28RI - Vaillant atmoTEC pro VU 240/3-3 XE R1 - egy rakás fa.
warwolf Elküldve Január7, 2009 Elküldve Január7, 2009 Hátt, ha az oroszok továbbra is elzárva tartják a csapot, lehet be kell szerválni egy sparheedtot! B)
paja Elküldve Január7, 2009 Elküldve Január7, 2009 Tomi ! Megoldjuk....a felsorolt készülékekről majd személyesen.... B) Holnap 8 körül kiszaladunk, ha megfelel.... Wolfi ! Jancsikályha ? esetleg..... ;)
tomi023 Elküldve Január7, 2009 Elküldve Január7, 2009 Jancsikályha ? esetleg..... B) esetleg Saunier Duval
Stefan Elküldve Január7, 2009 Elküldve Január7, 2009 esetleg Saunier Duval vagy esetleg... B) ;) :blush:
warwolf Elküldve Január7, 2009 Elküldve Január7, 2009 Wolfi ! Jancsikályha ? esetleg..... ;) Őőőő.....izé....így nem ismerem a dolgot... B) :blush:
Sörös Sanyi Elküldve Január7, 2009 Elküldve Január7, 2009 Rohadt régi három lábon álló öntöttvas kályha.
warwolf Elküldve Január7, 2009 Elküldve Január7, 2009 Rohadt régi három lábon álló öntöttvas kályha. Így már megvan.......kisci sparheedt! B)
omegafan Elküldve Január7, 2009 Elküldve Január7, 2009 Sziasztok.... Egy kérdés:Hernádon lakom,beleférek egy klubbtagságba? Opel omega 2.4i caravan járgányom van
warwolf Elküldve Január7, 2009 Elküldve Január7, 2009 Sziasztok.... Egy kérdés:Hernádon lakom,beleférek egy klubbtagságba? Opel omega 2.4i caravan járgányom van Persze.Mondom ezt én, aki jelenleg nem klubtag.Bárki lehet klubtag, nem az autó a lényeg.A társaság.A KITŰNŐ társaság! B)
omegafan Elküldve Január7, 2009 Elküldve Január7, 2009 Persze.Mondom ezt én, aki jelenleg nem klubtag.Bárki lehet klubtag, nem az autó a lényeg.A társaság.A KITŰNŐ társaság! B) Van egy omegás klubbom,ugy is beférünk? Mik a feltételek,és mikor van találka?
warwolf Elküldve Január7, 2009 Elküldve Január7, 2009 Van egy omegás klubbom,ugy is beférünk? Mik a feltételek,és mikor van találka? Ha vagytok legalább 10en, (asszem) akkor alakíthattok klubbon belül külön Omegaklubbot, saját weboldallal, miegymással.De erre majd a helyi vezér Gepárd cartárs bővebben fog választ adni. Az országos nagy talik mindig hirdetve vannak a klub weboldalán, a kméti talik pedig álltalában péntekenként vannak megtartva, de mostanában egyéni elfoglaltság miatt elég sok a távolmaradó.Mondjuk aki tud, és akar az jönni szokott. B) Én meg most elviszem a buzukimat vez.műszíj+olajcserére.Belerohant 3 hónap alatt 10e.km, aztán most már jó lenne ezt is meglépni.Más komolyabb kicserélnivaló nem maradt...... ;)
omegafan Elküldve Január7, 2009 Elküldve Január7, 2009 Ha vagytok legalább 10en, (asszem) akkor alakíthattok klubbon belül külön Omegaklubbot, saját weboldallal, miegymással.De erre majd a helyi vezér Gepárd cartárs bővebben fog választ adni. Az országos nagy talik mindig hirdetve vannak a klub weboldalán, a kméti talik pedig álltalában péntekenként vannak megtartva, de mostanában egyéni elfoglaltság miatt elég sok a távolmaradó.Mondjuk aki tud, és akar az jönni szokott. B) Én meg most elviszem a buzukimat vez.műszíj+olajcserére.Belerohant 3 hónap alatt 10e.km, aztán most már jó lenne ezt is meglépni.Más komolyabb kicserélnivaló nem maradt...... ;) Köszi de már van saját oldalunk és forumunk,csak ugy egyénibe mennénk ki... Megnézni a társaságot...
Kacsero Elküldve Január7, 2009 Elküldve Január7, 2009 Köszi de már van saját oldalunk és forumunk,csak ugy egyénibe mennénk ki... Megnézni a társaságot... Pénteken esténként 8 körül, szoktunk összeröffenni... de most pénteken, sztem a hidegre és a szombati munkanapra nézve, nem hiszem, hogy sokan leszünk... B)
omegafan Elküldve Január7, 2009 Elküldve Január7, 2009 Pénteken esténként 8 körül, szoktunk összeröffenni... de most pénteken, sztem a hidegre és a szombati munkanapra nézve, nem hiszem, hogy sokan leszünk... B) És merre vagytok? Bemegyek kecskemétre és........
paja Elküldve Január7, 2009 Elküldve Január7, 2009 Ha van rá mód akkor péntek délután nézz rá a fórumra, megszoktuk vitatni, hogy hol legyen a tali.... B) ITT.
Kacsero Elküldve Január7, 2009 Elküldve Január7, 2009 Állítolag nem lesz munkanap szombat.... ;) jaja, pont most hallottam én is a tv-ben, mivel nincs gáz...(vagyis GÁZ van, mert nincs gáz.... ) B) na szóval, a gázhiány miatt, lemondták a kötelező szombati munkanapot, hogy így is spórolni tudjon az ország...
Recommended Posts