Kacsero Elküldve December24, 2008 Megoszt Elküldve December24, 2008 BÉKÉS BOLDOG KARÁCSONYI ÜNNEPEKET MINDENKINEK! Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve December24, 2008 Megoszt Elküldve December24, 2008 Én is Kellemes Karácsonyi Ünnepeket kívánok mindenkinek! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Udi Elküldve December24, 2008 Megoszt Elküldve December24, 2008 Boldog Karácsonyt mindenkinek! :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve December24, 2008 Megoszt Elküldve December24, 2008 Thx a technikai segítséget.Bazsi is beszállt a dologba, így gyorsban lett adás! :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve December24, 2008 Megoszt Elküldve December24, 2008 Thx a technikai segítséget.Bazsi is beszállt a dologba, így gyorsban lett adás! :rolleyes: Már nálam is működik. Igaz nem úgy ahogy a tervben van, de megy. Boldog Karácsonyt Mindenkinek! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve December25, 2008 Megoszt Elküldve December25, 2008 Akit érdekel: A Csalánosiban lehet fizetni étkezési jeggyel is, de csak ezt fogadják el: :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve December25, 2008 Megoszt Elküldve December25, 2008 Akit érdekel: A Csalánosiban lehet fizetni étkezési jeggyel is, de csak ezt fogadják el: :) Húúú akkor öszünk iszunk! :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve December26, 2008 Megoszt Elküldve December26, 2008 BOLDOG NÉVNAPOT A SZEKCIÓ MINDEN ISTVÁN TAGJÁNAK! GEPÁRD; LOSI; UDI; MOR16V; Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve December26, 2008 Megoszt Elküldve December26, 2008 BOLDOG NÉVNAPOT A SZEKCIÓ MINDEN ISTVÁN TAGJÁNAK! GEPÁRD; LOSI; UDI; MOR16V; Köszönöm, és én is csatlakoztnék a jókívánságokhoz. Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve December26, 2008 Megoszt Elküldve December26, 2008 BOLDOG NÉVNAPOT A SZEKCIÓ MINDEN ISTVÁN TAGJÁNAK! GEPÁRD; LOSI; UDI; MOR16V; Én is nagyon szépen köszönöm, és viszont kívánom a kedves érintetteknek! :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
paja Elküldve December26, 2008 Megoszt Elküldve December26, 2008 BOLDOG NÉVNAPOT ISTVÁNOK ! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve December27, 2008 Megoszt Elküldve December27, 2008 J0HNNY! Sok Boldog Névnapot! :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve December27, 2008 Megoszt Elküldve December27, 2008 Boldog János névnapot! Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve December27, 2008 Megoszt Elküldve December27, 2008 Boldog J0hnny napot! szerk: jut eszembe, hogy Losi sem látja azt a topikot, szal az Istvánoknak is Boldogat utólag is! Link to comment Megosztás: More sharing options...
ENDYKA Elküldve December27, 2008 Megoszt Elküldve December27, 2008 Sok boldog névnapot az Istvánoknak és a Jánosoknak! :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
paja Elküldve December27, 2008 Megoszt Elküldve December27, 2008 BOLDOG NÉVNAPOT ISTVÁNOK ! Hasonlókat a Jánosoknak is.... :rolleyes: :) :) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve December27, 2008 Megoszt Elküldve December27, 2008 Boldog János névnapot! Szintén! :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve December28, 2008 Megoszt Elküldve December28, 2008 Úgy látom megint (pity )pangás van. Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve December28, 2008 Megoszt Elküldve December28, 2008 Úgy látom megint (pity )pangás van. Maj' mingyá lesz nyüzsi a Csalánosiban. :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
yooccoo Elküldve December29, 2008 Megoszt Elküldve December29, 2008 ahoj oplacsek ki lakik a kuruc körúton? :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve December29, 2008 Megoszt Elküldve December29, 2008 ahoj oplacsek ki lakik a kuruc körúton? :) Hali! Közűlünk senkisem, úgy tudom! Mié? :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
yooccoo Elküldve December29, 2008 Megoszt Elküldve December29, 2008 Hali! Közűlünk senkisem, úgy tudom! Mié? :rolleyes: rendszerint szoktam ott látni 3-4 opelt, tegnap is volt forgalom, szóval nem tudtam jól megnézni őket, de egy géjesi biztos volt a kanyar meg a búzaszentelő között Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve December29, 2008 Megoszt Elküldve December29, 2008 rendszerint szoktam ott látni 3-4 opelt, tegnap is volt forgalom, szóval nem tudtam jól megnézni őket, de egy géjesi biztos volt a kanyar meg a búzaszentelő között jaja,így már tudom... ott szokott lenni 1 sötétzöld, C Corsa 1.7 cdti, de az nem géjesí... :) :rolleyes: Amúgy, nem tartoznak a klubhoz :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
yooccoo Elküldve December29, 2008 Megoszt Elküldve December29, 2008 jaja,így már tudom... ott szokott lenni 1 sötétzöld, C Corsa 1.7 cdti, de az nem géjesí... :) :) Amúgy, nem tartoznak a klubhoz :D asszem piros volt a géjesi na mindegy, akkor legközelebb nem lógok ki az ablakon és nem kiabálok nekik :rolleyes: :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve December29, 2008 Megoszt Elküldve December29, 2008 jaja,így már tudom... ott szokott lenni 1 sötétzöld, C Corsa 1.7 cdti, de az nem géjesí... :) :rolleyes: Amúgy, nem tartoznak a klubhoz :) Azzal a sötétzöld DTi-vel Rumicice nickű emberke szokott kavarni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts